Horoscopul săptămânii 4 - 10 ianuarie

Horoscopul săptămânii 4 - 10 ianuarie

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte legate de relaţiile parteneriale. Este posibil să te fi hotărât să renunţi la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile. Relaţia cu partenerul de viaţă este conflictuală, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se poate rupe foarte uşor şi definitiv orice tip de relaţie. Zilele de 7 şi 8 ianuarie sunt bune pentru a-ţi plăti facturile, ratele la bancă sau pentru a-ţi verifica atent situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Bine ar fi să-ţi reconfigurezi sistemul propriu al valorilor morale, găsind totodată un echilibru între partea materială şi cea spirituală a vieţii. Pe la mijlocul săptămânii primești influxuri minunate în gândire şi comunicare. Se vor înteţi dialogurile cu persoanele aflate în străinătate. Pe de altă parte, procesul învăţării şi asimilării cunoştinţelor este bine susţinut, aşa încât ai putea parcurge uşor cursuri de formare profesională. Sau dacă eşti deja implicat în forme de instruire, se poate pune problema susţinerii unor examene şi probe. Călătoriile vor fi o altă temă principală a următoarelor trei săptămâni.

Despre rezoluții, Zen și alte rețete pentru fericire!

Taur

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt active la începutul săptămânii. Există tendinţa de a te desprinde de trecut şi de a aborda cu totul altfel relaţiile cu cei dragi. Totuşi, bine ar fi să ai în vedere că ce se strică acum va rămâne bun stricat. Zilele de 5 şi 6 ianuarie se asociază cu multe treburi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Relaţiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forţele tale. Provocarea momentului constă în a munci doar de dragul muncii. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să ții cont de semnalele organismului. Pe 8 şi pe 9 ianuarie apar controverse în relaţiile parteneriale. Partenerii, de viaţă sau de afaceri, îţi pot reproşa aspecte legate de faptul că eşti prea implicat în activităţile de la serviciu în detrimentul celor de acasă. Pe undeva au dreptate, aşa încât explică-te în cuvinte puţine şi clare. În ultimele zile ale săptămânii se conturează cheltuieli comune cu alții, plata unor facturi, reroganizarea bugetului de venituri și cheltuieli. Posibile pierderi de bani sau de bunuri.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Gemeni

Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte pentru tine. Persoana iubită sau copiii nu prea sunt de acord cu stările tale, de aceea fii prudent şi încearcă să îţi temperezi efervescenţa. De reţinut că pe zona relaţiilor sentimentale domneşte discordia şi se pot rupe definitv aceste relaţii. Pe 7 şi pe 8 ianuarie se anunţă multe treburi la serviciu. Ocupă-te pe îndelete doar de îndatoririle tale, fără a te baza pe colegi sau şefi. S-ar putea să primeşti reproşuri legate de modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru, însă vei reuşi să depăşeşti momentele delicate fără probleme. Atenţie că sănătatea devine foarte vulnerabilă începând cu 7 ale lunii. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 6 – 8 ianuarie, în limita posibilităților! Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Relațiile parteneriale se activează la finalul săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. O perioadă foarte bună pentru rafinarea morală și spirituală.

Oracolscop 4 – 10 ianuarie 2021

Rac

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru a le petrece acasă în compania celor dragi. Eşti destul de emotiv, tensionat, dar cu puţin efort îţi poţi gestiona energiile foarte bine. Gândurile tale zboară către copilărie şi farmecul ei, dar mai bine concetnrează-te pe momentul prezent, deoarece acum ai multe lucruri minunate în jurul tău. În zilele de 6 şi 7 ianuarie te vei simţi mai bine, remarcându-se cheful de aventuri şi distracţii. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită, dar vei depăşi situaţia fără probleme. Alţii vor avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor. Sunt momente bune și pentru dialog interior și reorganizarea planurilor de viață și activitate. Folosește-ți creativitatea în aboradrea unui hobby și antrenează-i și pe cei dragi în acțiuni creative sau recreative. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii și ar trebui să iei măsurile necesare pentru îmbunătățirea ei. Relațiile colegiale și activitatea profesională vor intra în etapă nouă, mult mai agreabilă.

Leu

Se pare că primele zile ale perioadei analizate te vor prinde mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente. De unele persoane, faţă de care ai fost apropiat până acum, ar trebui să te îndepărtezi sau măcar să nu îţi mai divulgi planurile de viitor. Atenţie la călătorii! Verifică cu atenţie toate detaliile şi pleacă la drum numai dacă este absolut necesar. Zilele de 7 şi 8 ianuarie sunt potrivite pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau pentru amenajări interioare. Relaţiile cu membrii familiei vor fi destul de controversate, dar totul se va termina cu bine. Comunicarea cu ceilalți se îmbunătățește chiar dacă pe alocuri se vor evidenția controverse, măcar vei ști clar despre ce este vorba. Începe o perioadă favorabilă dialogurilor parteneriale, negocierilor pe teme profesionale, dar şi posibilităţi de a-ţi lărgi orizontul social. Susține-ți punctele de vedere cu explicații pertinente și ferește-te de frivolități. Spre finele săptămânii este rost de distracții și aventuri.

Atmosfera astrala a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

Fecioară

În primele zile ale perioadei analizate ai chef de toate. Stările tale de spirit fluctuează mult, de aceea fii prudent, evită implicarea în activităţi care cer mult efort şi odihneşte-te mai des. Pe 5 şi pe 6 ianuarie vor apărea gânduri îngrijorătoare legate de banii obţinuţi de la un loc de muncă. Gustul dulce-amar predomină în acest segment de viaţă, de aceea fii foarte precaut în privinţa cheltuielilor. La serviciu se anunță activitate intensă şi relaţii colegiale controversate. Astrele îţi recomandă să te ocupi doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă și vei fi nevoit să găsești un echlibru între viața profesională,și cea personală. Poate ar fi bine să ţii o dietă de sezon şi să-ţi faci analize regulat. A doua parte a săptămânii este caracterizată de întâlnirile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi. Se pot isca uşor neînţelegeri pe care le vei putea depăşi cu puţin efort, dar mai ales cu umor. Sunt zile bune de a-ţi alcătui planuri legate de instruirea profesională sau pur şi simplu pentru îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe. Weekend-ul te aduce acasă alături de cei dragi.

Balanță

Începutul săptămânii te găseşte destul de emotiv şi preocupat mai mult de propria-ţi persoană. Bine ar fi să-ţi alcătuieşti planuri noi de viaţă şi să încerci să abordezi relaţiile cu mai mult curaj. Controlează-ți stările neplăcute și evită implicarea în treburile altora, pentru a uita de ale tale. Sunt zile bune pentru a te programa la un salon de întreţinere corporală, pentru a-ți îmbunătăţi mediul domestic şi a petrece mai mult timp în aer liber. Zilele de 7 şi 8 ianuarie se asociază cu aspecte legate de bani. Poţi primi cadouri, recompense sau tu la rândul tău va trebui să oferi ceva cuiva drag. La finalul intervalului analizat se întrezăresc întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. O veste legată de cineva drag te poate pune pe gânduri, însă nu este cazul să te îngrijorezi. Segmentul domestic este foarte activ. Începe o perioadă favorabilă îmbunătățirii relațiilor familiale, desfășurării treburilor gospodărești. Inclusiv vor avea success demersurile patrimoniale și cele legate de moșteniri.

Scorpion

Eşti retras la începutul săptămânii. Oboseala acumulată îşi va spune cuvântul, de aceea fii foarte atent la semnalele organismului. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în intervalul 5 – 7 ianuarie, decât în cazuri speciale. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Dorinţa de retragere în sine va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru o analiză detaliată a ceea ce s-a petrecut în anul anterior, dar şi pentru trasarea unor noi planuri de viitor. Pe de altă parte, poţi descoperi intrigi ţesute în taină de prieteni sau colegi de serviciu. Mantia divină te protejează discret, dar sigur, însă de tine depinde cum îţi gestionezi gândurile, vorbele şi faptele. În zilele de 6 şi 7 ianuarie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu forță și entuziasm. Îţi sunt favorizate dietele, tratamentele cosmetice, exerciţiile fizice uşoare, dar şi dialogurile cu specialişti în dezvoltare personală. În weekend se conturează cheltuieli și informații noi legate de salarizare și condiții de muncă.

Săgetător

Primele zile ale săptămânii te găsesc alături de prieteni. De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Totuşi, fii cu băgare de seamă vizavi de aceste relaţii, pentru că se pot strecura în anturajul tău persoane nepotrivite, care să-ţi pună beţe în roate. Din când în când este bine să faci o triere a oamenilor din jurul tău şi nu în ultimul rând, să taci mai mult. Există varianta să te desparţi definitiv de vechii prieteni sau să renunţi la un protector care te-a dezamăgit. Însă, fii încrezător că vor veni alături de tine alte personaje mult mai interesante şi potrivite ţie în această etapă de viaţă. În zilele de 6 şi de 7 ianuarie, bine ar fi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Sunt momente potrivite plimbărilor în aer liber, meditaţiilor în locuri sfinte şi odihnei. Sănătatea devine foarte vulnerabilă începând cu 7 ale lunii. Evită tratamentele alopate şi orienteză-te către remediile bunicii. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu șarmul tău caracteristic și pus pe aventuri.

Capricorn

Domeniul profesional şi relaţiile cu şefii sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Cu toate că este încă vacanţă, s-ar putea să fii nevoit să rezolvi unele probleme de serviciu sau măcar să dai explicaţii legate de modul în care ţi-ai îndeplinit sarcinile şi ce planuri profesionale ai pe viitor. Se pot ivi neplăceri în acest segment de viaţă şi activitate. Alege-ți bine vorbele şi corelează-le cu faptele! Pe de altă parte, ceea ce se petrece în zona profesională depinde numai de tine, de felul în care gândești și reacționezi la provocările venite dinspre locul de muncă. Ți se oferă mult, dar şi preţul pe care va trebui să-l plăteşti va fi destul de mare. Pe 7 şi pe 8 ianurie pot fi frecvente întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile discuţii aprinse, controverse, dar totul se va sfârşi cu bine. Este posibil să primești oferte de implicare în proiecte socio-profesionale de anvergură. Deocamdată, analizează ceea ce se ivește în plan profesional și decide în săptămânile următoare când vei primi și mai multe informații utile. La finalul săptămânii vei avea nevoie de odihnă.

Vărsător

Ești în vervă, plin de speranțe și dornic de a lua viața în piept cu toate evenimentele ei. Sunt zile bune pentru elevare sufletească, pentru dialoguri cu persoane erudite, pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu informații noi și de bună calitate. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes și relațiile cu străinătatea sau demersurile legate de o călătorie în afara graniţelor ţării. Fii foarte atent dacă vei călători, pentru că sunt posibile neplăceri, mai ales până pe 7 ale lunii. Recomandabil este să pleci doar dacă este nevoie şi să verifici toate detaliile. Alţii vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. Se poate pune în discuţie planificarea unor examene, probe, interviuri profesionale sau parcurgerea unor cursuri de perfecţionare. Pe 7 şi pe 8 ianuarie eşti în vizorul lumii, fie printr-un dialog aprins cu un şef, fie printr-un eveniment social la care va trebui să participi. În orice caz, imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, dar cu prudenţă şi discernământ te vei descurca excelent. Prietenii sunt aceia care îți vor încheia favorabil această săptămână.

Pești

Ești tentat să privești la ceilalți la începutul săptămânii. Apreciezi frumosul și moralitatea din ceilalți, însă poți integra în structura ta interioară ceea ce ți se potrivește și pentru a-ți îmbunătăți personalitatea sau pentru a evolua pe diverse planuri personale sau profesionale. Problemele aferente segmentului financiar te ajută să revii în realitatea cotidiană. Se pare că este nevoie să-ţi achiţi cât mai repede taxele, facturile sau să te ocupi de documente financiare ce vizează bani şi bunuri în comun cu ceilalţi. Recomandabil este să fii prudent şi să eviţi speculaţiile de orice fel. S-ar putea să fii tentat de investiţii şi afaceri, dar nu este o perioadă bună. Pe 7 şi pe 8 ianuarie se întrezăresc veşti legate de străinătate. Pe de altă parte, îţi sunt susţinute demersurile pentru o călătorie îndepărtată în scopuri turistice sau la studii. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare vor primi veşti legate de examene sau probe specifice. La sfârșitul săptămânii se conturează reuniuni importante, fie cu personalitățile din mediul profesional, fie cu figurile importante din familia ta de proveniență.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe