Horoscop zilnic: 7 februarie

Horoscop zilnic: 7 februarie

Berbec

Ai spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii și pentru tine și pentru ei. Totuși, ai grijă și dozează-ți eforturile. Sănătatea este precară pe segmentele sistemului digestiv, astfel că ai nevoie de odihnă regulată. Este posibil să te gândești la consultații și analize medicale. Sfatul specialiștilor în sănătate ți-ar prinde bine, însă nu forța nota.

Taur

Discuțiile cu cei dragi sunt importante, așa încât ascultă cu atenție și evită să formulezi opinii sau concluzii. Neînțelegerile pornesc de la bani, în special de la veniturile tale din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalți să dorească să-i sprijini financiar mai mult. Stabilește niște limite materiale clare până la care poți și vrei să-i ajuți. Nu-i lasă să profite de generozitatea ta.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2023: Optimism, curaj, rezolvări!

Gemeni

Interesantă zi în plan domestic. Ai șanse să desfășori treburi domestice, să discuți cu neamurile sau să planifici vizite în locurile natale. Unii membri ai familiei te vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuții vechi legate de concepții și principii legate de familie și implicațiile ei. Ascultă și părerile celorlalți, dar susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile.

ADVERTISING

Rac

Multe informații primești astăzi pe căi mai puțin obișnuite. De la subiecte cotidiene banale, până la informații de anvergură legate de sănătate sau de domeniul financiar, totul se amestecă într-un carusel destul de greu de urmărit. Spre seară, rezervă-ți momente pentru a recapitula cele aflate astăzi. Cineva din anturajul apropiat îți va ține isonul și te va ajuta cu selectarea informațiilor.

Oracolscop 6 - 12 februarie 2023

Leu

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, fie pentru nevoile tale cotidiene, fie pentru o călătorie îndepărtată sau pentru un prieten aflat departe de granițele țării. Ar fi bine să-ți chibzuieşti atent bugetul și să nu forțezi nota. Tendința de a cheltui pe fleacuri este mare și păguboasă. Este momentul să înveți să trăiești cu strictul necesar și să te orientezi numai spre priorități.

Fecioara

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să te implici în activități de anvergură sau în discuții importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafezi serios, mai ales dacă te implici, fără să fii rugat, în treburile altora. Liniștește-te și orientează-ți eforturile numai spre sarcinile tale. Seara, sfătuiește-te cu cei dragi pe tema evenimentelor zilei.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 februarie

ADVERTISING

Balanța

Ziua favorizează discreția și dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare că acum te confrunți cu multe idei și concepții care s-au dovedit neprofitabile în ultima vreme. Ai nevoie de o schimbare radicală de mentalitate. Folosește contextul astral de astăzi și meditează în tihnă la relațiile și situațiile în care ești implicat. Vei descoperi lucruri interesante.

Scorpion

Ești tentat să apelezi la prieteni sau la persoanele care te susțin în plan profesional. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, deoarece unii te pot sancționa chiar și pe banalități. Segmentul acesta relațional se află într-un con de umbră, astfel că este posibil să nu obții rezultatele scontate. Răspunsurile la întrebările tale și soluțiile de care ai nevoie le cunoști doar tu.

O planetă de răni. RĂDĂCINI

Săgetător

Sunt șanse să întâlnești persoane importante cu funcție, atât la serviciu, cât și în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane îți aduc, pe de o parte, lămuriri vizavi de prestația ta de la locul de muncă. Însă, pe de altă parte, informațiile vehiculate astăzi în preajma ta te vor ajuta să-ți formezi o vedere de ansamblu a situației socio-profesionale în care te afli.

ADVERTISING

Capricorn

Se conturează întâlniri și dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile dintre tine și ceilalți astăzi sunt accentuate. Divergența opiniilor și mentalitățile diferite îți creează disconfort și astfel îți este dificil să comunici sau să participi activ la discuții. Relaxează-te și deschide-ți mintea și sufletul! Vei afla lucruri interesante și utile. După-amiază, plimbă-te în aer liber.

Vărsător

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil să apară îngrijorări vizavi de bugetul comun cu partenerul de viață. Trasează un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni și urmează-l îndeaproape. Te vei descurca onorabil cu toate. Rezervă-ți momente liniștite și observă oamenii și evenimentele, dincolo de aparențe.

Pești

O zi cu multe răscoliri în plan partenerial. Însă privește partea plină a paharului și învață din fiecare situație comună cu ceilalți. Sfaturi bune și ajutor necondiționat primești de la membrii familiei, astfel că ar fi bine să împărtășești cu aceștia fiecare neplăcere pe care o întâmpini. După-amiază, rezervă-ți momente pentru a te gândi, în tihnă, la evenimentele zilei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇