Horoscop zilnic: 7 decembrie

Horoscop zilnic: 7 decembrie

Berbec

Deși primele ore ale dimineții te duc cu gândul tot la carieră, după prânz, când Luna se instalează în Vărsător, ești invitat să te mai și relaxezi, eventual cu ajutorul prietenilor. Participarea la un eveniment este binevenită, iar întâlnirile cu persoane agreabile și originale îți sunt benefice. Și totuși, se pare că până și în timpul unor întâlniri cu prietenii, tot la afaceri și profesie îți e gândul, așa că faci ce faci și mai obții niște ponturi bune sau informații valoroase.

Taur

E clar că în această perioadă ești nevoit să te ocupi de demersuri juridice, de clarificarea unor colaborări și contracte, de rezolvarea unor probleme ce țin de documente și relații oficiale. Astăzi, Luna prezentă în Vărsător, în zona carierei și puterii, te poate face destul de rigid în relațiile cu șefii, din cauza unor idei proprii la care nu vrei să renunți. Cu alte cuvinte, vrei să faci lucrurile în felul tău, să fii original și chiar nonconformist. E un moment bun să aduci ceva nou, să schimbi ceva în viața ta pofesională.

Gemeni

Îți poate fi destul de greu să găsești o cale de comunicare cu colegii de serviciu sau să accepți niște reguli impuse de alții. Pe de altă parte, viziunea ta în ce privește un proiect nu este primită chiar cu brațele deschise de către ceilalți, cel puțin la început. Așadar, astăzi încearcă să inspiri și nu să convingi, să fii flexibil și concesiv, în loc să iei personal toate reacțiile celorlalți. Iar dacă se amână o călătorie sau constați că s-au strecurat greșeli în redactarea unor documente, acceptă situația și orientează-te spre soluții.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2021: dinamică, fascinantă, plină de neprevăzut!

ADVERTISING

Rac

Luna prezentă în zona banilor altora vorbește despre tendința de a face imprudențe în materie de investiții sau despre dezamăgiri din partea unor oameni de la care așteptai sprijin. Cu alte cuvinte, astăzi ar fi bine să nu pui prea mare bază în ceilalți, oricâte promisiuni ți-ar face, și să nu te aventurezi în tot felul de speculații sau cheltuieli impulsive. Și așa e posibil să ți se subțieze puțin bugetul în urma efectuării unor plăți.

Leu

S-ar putea că astăzi să constați că percepțiile unor oameni în ce te privește nu au nicio legătură cu realitatea. De asemenea, poți avea sentimentul că partenerul de viață are o atitudine mult prea detașată, chiar indiferentă, față de nevoile și așteptările tale. Cu toate acestea, nu e cazul să dramatizezi, ci ai răbdare până vineri, când ceață se va risipi, tu vei fi mult mai detașat și toate tensiunile vor trece. Oricum, păstrează-ți resursele intacte pentru programul încărcat de la serviciu.

ADVERTISING

Fecioară

Luna în Vărsător, în zona muncii, te inspiră să aduci ceva nou în activitatea profesională. Însă se pare că ideile tale nu sunt foarte bine primite de către colegi sau colaboratori, așa că va trebui să ai răbdare, până ce aceștia se vor obișnui cu ele. Iar faptul că ești combătut nu e un motiv serios de a renunța, mai ales că tocmai aceste idei de înnoire și schimbare îți pot aduce în următoarele zile rezultate frumoase încununate și de beneficii materiale pe termen lung.

Analiza numerologică anul 2022: Emoții și senzațional!

Balanță

Este posibil că ziua de astăzi să-ți aducă experiențe frustrante în plan afectiv. Fie constați că cineva se folosește de amabilitatea ta, fie te simți manipulat. În orice caz, îți pui niște semne de întrebare cu privire la relația cu o persoană dragă. Alți nativi pot fi cuprinși de îngrijorare în urma unor calcule în ce privește cheltuielile viitoare și administrarea bugetului, în sensul că se văd nevoiți să renunțe la satisfacerea unor capricii.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea ca unele vești surprinzătoare despre cineva drag să-ți strice buna dispoziție și programul stabilit pentru astăzi. Probabil vei fi nevoit să faci eforturi mari pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus, mai ales că nici starea emoțională nu pare să fie prea grozavă. Pe de altă parte, unii nativi pot fi nemulțumiți de starea de sănătate sau de aspectul exterior, așa că e momentul potrivit pentru a lua niște măsuri în acest sens.

Săgetător

O zi delicată la nivelul comunicării cu persoane apropiate. Fie ești înțeles greșit, fie ți se răstălmăcesc cuvintele, fie te irită faptul că nu-ți sunt luate în seamă ideile și părerile. Pe de altă parte, o deplasare sau o întâlnire poate fi amânată brusc, însă nu e cazul să-ți pierzi cumpătul, pentru că în zilele următoare vei constata că toate s-au așezat astfel cu un scop, deci până la urmă tot răul va fi spre binele tău.

„SESAM DESCHIDE-TE!” sau despre puterea și purtarea bijuteriilor și a tatuajelor cu simboluri ezoterice

Capricorn

În cazul tău, atenția ar trebui îndreptată către resursele materiale. Ești predispus la cheltuieli impulsive, investiții neinspirate sau dificultatea de a recupera niște bani dați cu împrumut. Așadar, în acest context, sfatul Astrocafe este să-ți conservi cât mai bine resursele materiale, să fii precaut, cu alte cuvinte să stai departe de cheltuieli de orice fel. Iar dacă cineva îți face o promisiune sau propunere, nu te grăbi să răspunzi afirmativ!

Vărsător

Luna plasată în semnul tău zodiacal poate aduce schimbări de planuri, răsturnări de situație, surprize de tot felul în zona profesională. Așadar, e nevoie de un dram de detașare și flexibilitate, pentru a accepta ce se întâmplă și a găsi apoi soluțiile cele mai bune. Pe de altă parte, e bine să-ți dozezi cât mai bine efortul și energia pentru că te afli într-o perioadă extrem de solicitantă, care ar putea lăsa urme și asupra sănătății.

Pești

Ziua de astăzi aduce nevoia de izolare, introspecție, discreție. Din cauza agitației pe care o simți în jurul tău, simți nevoia să te retragi în lumea ta, acolo unde te simți în siguranță. Totuși, evită pe cât posibil să cultivi gânduri negative și scenarii pesimiste, și concentrează-te asupra lucrurilor frumoase și motivelor de recunoștință din viața ta. Pe de altă parte, oricât de mult ai vrea să-i ajuți pe ceilalți, nu uita să te ajuți și pe tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇