Horoscop zilnic: 6 octombrie

Horoscop zilnic: 6 octombrie

Berbec

Ai multă treabă de făcut acasă. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curăţenii generale, de pregătirea casei și grădinii pentru sezonul de toamnă sau pentru reparații capitale. Membrii familiei nu prea îți susțin elanul domestic, dar te poți descurca foarte bine și fără ajutorul lor. Discuțiile cu ceilalți sunt tensionate, de aceea, fii prudent. Evită combativitatea și contrazicerile!

Taur

Se anunță mai multe drumuri scurte astăzi. Ori este nevoie să mergi la cineva drag pentru a-i oferi sprijin, ori de la serviciu ești trimis într-o mică delegație pentru a rezolva chestiuni profesionale. Evită discuțiile aprinse! Emotivitatea este accentuată și asta va contribui serios la tensionarea mentalului tău. Acordă atenție conflictelor din sfera muncii.

Horoscopul lunii octombrie 2023

Gemeni

Astăzi îți vin bani, favoruri sau cadouri de la cei dragi. Deocamdată ești nemulțumit de veniturile tale, pentru că se pare că muncești mult. Însa cu siguranță vor veni și vremuri mai bune. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită divulgarea secretelor sau planurilor tale. Energia vitală este fluctuantă, de aceea, dozează-ți eforturile. După-amiază, relaxează-te!

Rac

Ar trebui să fii în formă astăzi, chiar dacă stările tale de spirit sunt schimbătoare. Controlează-ți reacțiile și evită să te implici în treburile celorlalți. Sunt momente favorabile pentru a-ți răsfăța simțurile cu un tratament cosmetic, un masaj sau cu planuri pentru dezvoltarea ta personală. Fii atent la imaginea pe care o afișezi în public. Sunt posibile discreditări din partea unor prieteni.

Mercur în Balanță (5 - 22 octombrie 2023): În căutarea consensului și a reconcilierii

ADVERTISING

Leu

Ar fi bine să te izolezi, pe cât posibil, de iureșul cotidian. Ești obosit, mentalul este răvășit și cu greu îți poți aduna gândurile și vorbele. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă de sezon și hidratează-te suficient. S-ar putea să descoperi conflicte în sfera muncii, însă ele au rolul de a te ajuta să-ți schimbi concepțiile și atitudinea vizavi de muncă și implicațiile ei.

Fecioara

O zi bună pentru întâlniri și dialoguri cu prietenii. Chiar dacă vor ieși scântei, tot vei reuși să valorifici momentele create de astre. Poți afla lucruri interesante despre cei dragi. Ia aminte la informațiile primite astăzi! Gândurile tale sunt îndreptate numai spre beneficiile pe care le ai în comun cu alții și astfel neglijezi celelalte domenii ale vieții.

Venus în Fecioară (9 octombrie - 8 noiembrie 2023): Vindecare și pragmatism în relații 

Balanța

Șeful te solicită mult astăzi. Îți poate cere explicații vizavi de acțiunile și declarațiile tale publice din ultimul timp. Pregătește-te serios pentru această întâlnire, mai ales că beneficiezi de suficient suport astral pentru a te descurcă excelent. Chiar dacă imaginea ta în ochii celorlalți se poate deteriora, susține-ți punctele de vedere cu vorbe puține, dar concise.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile cu străinătatea sunt tema principală a zilei. Ori iei legătură cu cineva aflat departe de țară, ori îți faci planuri pentru călătorii. S-ar putea să întâmpini neplăceri în acest sens, dar cu puțin efort, lucrurile vor ieși în favoarea ta. După-amiază mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lecturează o carte bună. Sunt momente bune pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii.

Oracolscop 2 - 8 octombrie 2023

Săgetător

Sunt momente bune pentru a-ți verifica situația financiară și pentru a-ți achita facturile, taxele sau alte tipuri de datorii. Ar fi bine să te orientezi către alte surse de venit, pentru că cele existente sunt nesatisfăcătoare. Ești prea distrat, dornic de aventuri și câștiguri ușoare. Asta îți poate crea neplăceri pe termen lung  în relațiile cu cei dragi.

Capricorn

Relațiile parteneriale îți dau ceva de furcă, însă cu puțină atenție vei reuși să depășești totul cu bine. Ți se poate reproșa faptul că ești preocupat mai mult de interesele proprii. Te afli într-o perioadă care abia a început și mai durează, în care te transformi radical vizavi de relațiile cu ceilalți. Este posibil ca acum să-ți placă ceva și să iei decizii importante.

ADVERTISING

Vărsător

Multe și mărunte ai de făcut astăzi la serviciu. Bazează-te doar pe forțele tale, deoarece colegii mai degrabă ți-ar pune bețe în roate decât să te ajute. Șefii îți oferă și mai multe responsabilități. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, hrănește-te sănătos și dormi mai mult. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Pești

Cheful de distracții te va face remarcat în anturaj. Persoana iubită sau copiii te pot necăji, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Tratează serios nevoile și doleanțele celor dragi. Energia vitală fluctuează și de aici și stările tale de spirit sunt schimbătoare. Un hobby îți poate aduce momente de relaxare și satisfacția realizării unei activități plăcute.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇