Horoscop zilnic: 6 mai

Horoscop zilnic: 6 mai

Berbec

Pentru că organismul te ajută prea puțin astăzi, este bine să-ți dozezi eforturile și să te retragi tu cu tine, departe de zumzetul cotidian. Chiar dacă ai treburi de rezolvat, cu puțin efort și bunăvoință te poți descurca liniștit cu toate.

Posibil să se accentueze afecțiuni ale sistemului circulator, astfel că eforturile fizice reduse, o dietă ușoară, o plimbare în aer liber îți sunt de mare folos. Evită luarea deciziilor importante sau angrenarea în discuții ample.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai

Taur

Este o zi în care poți beneficia de sfaturi utile din partea prietenilor și a protectorilor din segmentul profesional. Chiar dacă unele informații îți pot părea greu de crezut, totuși, reține-le și pe cât posibil şi depune eforturi să le verifici.

Pe de altă parte, cineva de încredere, care îți cunoaște activitatea socio-profesională și viață personală, îți va oferi soluții deosebite pentru îmbunătățirea acestor sectoare de viață. Unele sunt radicale, dar merită luate în calcul.

Gemeni

Ești solicitat la serviciu, dar se pare că vei lua contact și cu persoane reprezentative din diverse instituții, firme sau contexte oficiale. Chiar dacă ești apreciat, ți se respectă opiniile, felul în care munceșți, nemulțumiri pot apărea de la banii, prea puțini, pe care îi obții în urmă eforturilor depuse în câmpul muncii.

Însă, pe de altă parte, ai prea multe așteptări de la persoanele cu funcție și asta este, de fapt, hiba pe care ar trebui să o dizolvi.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai - 11 iulie 2021)

ADVERTISING

Rac

Este o zi care abundă în discuțîi și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești prea distant față de chestiunile comune cu aceștia, neglijandu-ți fie îndatoririle personale, fie pe cele profesionale.

Sunt șanse mari ca în urmă celor petrecute astăzi să îți reajustezi filozofia de viață, dar și felul în care relaționezi cu ceilalți. Spre seară, rafinează-ți sufletul cu o lectură deosebită.

Leu

Segmentul financiar îți cere atenție și efort. Pe de o parte, este vorba despre achitarea facturilor curente, despre cheltuielile cotidiene, însă pot întra în discuție și chestiuni financiare de anvergură, cum ar fi plata unor credite către instituții financiare, investițiile financiare pe termen lung, moștenirile sau partajele specifice unei separări de un partener de viață sau de afaceri.

Rezervă momente și analizează evenimentele dincolo de aparențe.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Fecioara

Este dificil să-ți între cineva în voie. Ceilalți te solicită mult, însă mai ales partenerul de viață sau rudele apropiate. Bine ar fi să priveșți atent înspre sectorul partenerial și să observi punctele tari și pe cele slabe din cadrul oricărei relațîi parteneriale.

De fapt, încet, sigur și discret se reconstruiește modul în care relaționezi cu ceilalți și mai ales modul în care îți desfășori activitatea alături de un partener de viață sau de afaceri.

Balanța

Este posibil să te necăjească afecțiuni vechi, care îți reamintesc că trebuie să te îngrijeșți serios pe termen lung. De aceea, dozează-ți eforturile și la nevoie apelează la cei apropiați să-ți ofere o mâna de ajutor.

Astfel ți-ar rămâne timp să te gândeșți pe îndelete la poziția ta în cadrul unui grup de lucru sau la stilul de viață abordat până acum. Este nevoie să faci unele corecții, fie în mentalitatea ta vizavi de muncă și implicățiile ei, fie în programul cotidian.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare
ADVERTISING

Scorpion

Folosește această zi pentru hobby-uri. Este un mod excelent de a te relaxa, de a învăța lucruri noi și chiar de a întâlni persoane care împărtășesc aceleași pasiuni.

Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau copiilor. Raționamentele tale de astăzi sunt precare, de aceea, există riscul să îi înțelegi greșit pe ceilalți. Cei dragi țin la ține, te îndrăgesc în felul lor și chiar le pasă ce se petrece cu tine. Numai că tu răstălmacești lucrurile fără rost.

Săgetător

Acasă, în familie, se pot isca discuții aprinse, fie pe teme financiare, fie pe concepte și idei diferite între generații. Fii prudent și evită certurile sau declanșarea unor conflicte, deoarece pe de o parte sunt păguboase, pe de altă parte, vor dura mul timp.

Este momentul să-ți reevaluezi tu atitudinea și acțiunile față de membrii familiei și rude în general. Cultul domestic are nevoie de baze solide pentru a rezista în timp, asta însemnând și acceptarea celorlați așa cum sunt.

Horoscopul lunii mai 2021

Capricorn

Relațiile cu anturajul apropiat sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la înțelegeri care să reziste în timp. Este bine să te fereșți de discuții importante, de luarea deciziilor sau de a oferi sfaturi. Mentalul este bulversat și astfel foarte ușor se poate gafa.

De asemenea, pe parcursul zilei, vei fi nevoit să călătorești în diverse scopuri. Selectează-ți prioritățile personale și, apoi, dacă îți mai rămân timp și dispoziție, implică-te și în treburile altora.

Vărsător

Provocări apar dinspre segmentul financiar, în special au legătură cu veniturile tale din activitatea profesională pe care o desfășori. Ești într-adevăr harnic, îți îndeplinești corect și la timp sarcinile de lucru, îți chibzuiesti fiecare cheltuială, colegii și șefii te apreciază, însă când vine vorba de a primi plata aferentă eforturilor depuse constați că este o mare diferență.

Hiba o poți depăși prin reconfigurarea mentalității tale vizavi de rapotul muncă-efort-plată.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Pești

Astăzi ai șanse să privești obiectiv la situația în care te afli, la evenimentele în care ești implicat și la relațiile cu ceilalți. Debarasează-te rapid de persoanele nepotrivite și găsește soluții optime de a te extrage din situații sau evenimente care te consumă fără rost.

Sigur că poți întâmpina oprobiul celorlalți, mai ales al persoanelor care s-au obișnuit să trăiască în umbra ta protectoare și dătătoare de forță. Dar profită de energia acestei zile și întoarce lucrurile în favoarea ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇