Horoscop zilnic: 5 octombrie

Horoscop zilnic: 5 octombrie

Berbec

S-ar putea să pleci la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordă atenție detaliilor, pentru că există iz de scandal și neînțelegeri majore. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite. Dacă studiezi sau înveți pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine să o faci foarte serios. Vin multe informații către tine, însă nu toate îți sunt de folos.

Taur

Preocupările legate de veniturile tale din munca desfășurată zilnic ating astăzi cote mari. Ești nemulțumit, pentru că, de fapt, nu înțelegi ce se petrece în sectorul financiar. Traversăm o perioada confuză, în care iluzia câștigurilor ușoare îți poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Muncește corect, însă ai grijă și dozează-ți eforturile.

Horoscopul lunii octombrie 2023

Gemeni

Foarte multe toane manifești astăzi. Ba ai chef de tot și toate, ba te răzgândești. Recomandabil este să-ți canalizezi energia către plimbări în aer liber, exerciții fizice ușoare sau către hoinărit prin magazine, însă fără să cheltuiești prea mulți bani. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și riști să strici unele bune. Relaxează-te, detașează-te de problemele celorlalți!

ADVERTISING

Rac

O zi în care ar trebui să fii cât mai retras și discret în peisajul cotidian. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția diverse afecțiuni. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că foarte ușor se pot produce erori de diagnostic și tratament. Odihnește-te și lasă grijile deoparte.

Horoscopul săptămânii 2 - 8 octombrie

Leu

Sunt posibile discuții aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu demult te proteja și te susținea în demersurile profesionale. Emotivitatea și subiectivitatea sunt accentuate, de aceea, fii prudent. Evită promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel. Spre seară, relaxează-te la o plimbare alături de cineva drag. Sănătatea este vulnerabilă.

ADVERTISING

Fecioara

Mare zarvă se întrezărește astăzi în relațiile profesionale. Sunt posibile discuții interesante cu un șef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Mentalul îți este confuz, una se gândește, altă se spune și alta se dorește de la tine. Vorbește puțin, ascultă mai mult și, în taină, trasează alte planuri profesionale.

Mercur în Balanță (5 - 22 octombrie 2023): În căutarea consensului și a reconcilierii

Balanța

Îmbogățirea arsenalului tău cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutățile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delectează-ți sufletul cu vizitarea unei librării. Dacă ești nevoit să participi la diverse secvențe de învățare într-un cadru instituționalizat, ai în vedere faptul că mentalul îți este confuz și cu greu poți comunica cu ceilalți.

ADVERTISING

Scorpion

Se pune problema banilor și a bunurilor pe care le deții în comun cu alții. Este nevoie să împarți tot ce ai sau ce câștigi din colaborări, dacă dorești să ai succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găsește un echilibru între dorințele tale, putința de a câștiga mai mulți bani și relațiile cu ceilalți. Tentația fraudelor și speculațiilor este mare.

Venus în Fecioară (9 octombrie - 8 noiembrie 2023): Vindecare și pragmatism în relații 

Săgetător

Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuții nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulțumirile la cote mari și de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să asculți atent ce îți spun ceilalți și să vorbești puțin, dar la obiect. Lasă deciziile majore și semnarea documentelor pentru alte zile.

Capricorn

Se conturează multă agitație la serviciu. Cu greu poți desluși ce se petrece în acest segment de viață. Tu muncești corect, ești dornic de colaborare, însă ceilalți parcă nu te aud și nu te văd. Organismul îți este obosit și se pot accentua diverse afecțiuni. Dozează-ți eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale și rezervă-ți momente de odihnă.

Oracolscop 2 - 8 octombrie 2023

Vărsător

Persoana iubită și copiii îți dau multe și mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă vei constata că este, de fapt, un dialog al surzilor. Detașează-te de latura afectivă a vieții tale, deoarece confuzia și subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine ocupă-te de un hobby sau pregătește o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

Pești

Astăzi va trebui să stai de vorba cu membrii familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Cu toate că discuțiile vor rămâne fără un final clar, totuși, reține ce ți se spune și gândește-te în taină la subiectele abordate. Evită deciziile majore sau planurile mărețe legate de lărgirea patrimoniului familial. Se recomandă prudență în spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇