Horoscop zilnic: 5 octombrie

Horoscop zilnic: 5 octombrie

Berbec

Luna tranzitează astăzi zodia Vărsătorului și îți activează zona prietenilor și a anturajului. Ești foarte popular și te simți bine în cadrul grupurilor vaste. Cauți o viață socială variată, departe de monotonie. Ești foarte comunicativ și îți place să dezbați teme legate de moravurile societății. Drumurile scurte, cu mașina, sunt de bun augur.

Taur

În cazul tău, tranzitul Lunii prin Vărsător te stimulează în zona carierei și îți dezvoltă gustul pentru putere. La locul de muncă găsești soluții originale și ingenioase. Te remarci prin buna cooperare și atragi aprecierea și bunăvoința șefilor. Dispui din abundență de resursele tale, fie că este vorba despre cele morale sau de banii obținuți prin muncă proprie.

Gemeni

Ție Luna în Vărsător îți activează zona studiilor superioare și a relațiilor cu străinătatea. Îți place să explorezi aspectele mai puțin obișnuite ale lumii, fie că este vorba despre curente morale sau spirituale. Adori să studiezi și ai putea petrece mult timp citind. Există și varianta să o pornești la drum și să faci o călătorie inițiatică, în străinătate sau departe de casă.

ADVERTISING

Rac

Tu primești influența Lunii din Vărsător în zona transformării și a banilor proveniți din asocieri. Dispui de idei inovatoare despre proiecte și bunuri comune care implică sprijinirea oamenilor aflați în situații delicate. Ești foarte generos, empatic, altruist și te dedici în întregime nevoilor celorlalți. Spre seară pot avea loc discuții încordate cu partenerul de viață.

Leu

Luna în Vărsător îți trimite influențele în zona relațiilor și a parteneriatelor oficiale, amplificându-ți nevoia de spațiu și independență. Adori activitățile de grup și se poate crea un context favorabil ție, prin intermediul anturajului, al grupului din care faci parte sau prin bunăvoința unei persoane influențe, bine situată din punct de vedere social.

ADVERTISING

Fecioara

Stimulat de Luna în Vărsător în zona muncii și a sănătății, astăzi întâmpini la locul de muncă solicitări dintre cele mai diverse și neașteptate. Ești apreciat și lăudat de către superiori pentru dedicarea cu care muncești. Nici acasă nu prea ai stare și continui să trebăluieşti prin casă, dar o faci cu drag, căci te pui în slujba familiei. Bucură-te de pauze și odihnește-te.

Balanța

În ceea ce te privește, Luna în Vărsător îți trimite influențele în zona iubirii, a copiilor și creativității. Adori distracțiile, dispui de un mare debit verbal și ești foarte creativ. Îți place să îți fructifici calitățile artistice sau actoricești și profiți de orice scenă pentru a te face remarcat. Persoana iubită sau copiii te apreciază pentru spontaneitate și jovialitate.

ADVERTISING

Scorpion

Luna se află în Vărsător și îți activează zona familiei și a sufletului. Dispui de o doză considerabilă de veselie, voie bună și reușești să privești cu mai mult optimism în viitor. Acțiunile tale par a fi motivate de recompense materiale și nu prea te avânţi în acțiuni altruiste, gratuite. În mijlocul familiei, te simți confortabil și în siguranță atât moral, cât și material.

Săgetător

Pe tine Luna în Vărsător te stimulează în zona comunicării, a gândirii și a schimburilor. Drumurile aproape de casă, de scurtă durată, pot fi presărate cu surprize, dar sunt de bun augur. Dispui de intuiție și imaginație prolifică, fapt care te face un povestitor ingenios și plin de soluții neașteptate. Ești norocos prin partenerii pe care ii atragi în viața ta.

Capricorn

În cazul tău, Luna în Vărsător activează zona calităților și a banilor munciți. Se prefigurează surse neașteptate de câștig financiar din muncă proprie. Ești foarte apreciat pentru ingeniozitatea și originalitatea cu care găsești soluții, în special la locul de muncă. Raporturile cu colegii și subordonații îți sunt favorabile, atragi oameni muncitori și binevoitori.

Vărsător

Luna este găzduită astăzi de semnul tău zodiacal și îți atrage atenția asupra atitudinii tale și asupra modului în care arăți sau te proiectezi în ochii celorlalți. Te remarci prin modul tău original și neconvențional de a fi. Adori distracțiile, voia bună și jocurile. Ești vesel și creativ. Adori compania copiilor, iar relația cu persoana iubită poate primi un aer de prospețime.

Pești

În ceea ce te privește, Luna în Vărsător se proiectează în zona izolării, a introspecției și a nevoii de acceptare. Ești predispus către timiditate, emotivitate și nu îți place să ieși la rampă. Ai putea atrage oameni și situații care să te inspire să îți manifești compasiunea și să simți să le sări în ajutor, în special membri ai familiei aflați în situații dificile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇