Horoscop zilnic: 5 noiembrie

Horoscop zilnic: 5 noiembrie

Berbec

O zi care poate aduce destule motive de iritare și enervare, mai ales în momentele în care cei din jur îți contestă ideile, nu te ascultă sau vin în întâmpinarea ta cu tot felul de critici. Adevărul este că ești foarte reactiv și sensibil, tinzi să te aprinzi din nimicuri și să acționezi sub impulsul instinctului și emoțiilor.

Sfatul meu pentru astăzi este să eviți să-i jigneșți pe ceilalți ori să iei decizii importante în privința relațiilor sau banilor. Totuși, există premize bune pentru rezolvarea unor probleme care țin de acte oficiale.

Taur

Se anunță o zi încordată în ce privește zona profesională, relațiile cu șefii și gestionarea unor conflicte cu autoritățile. Așadar, încearcă să te abții de la răbufniri, chiar dacă s-au acumulat multe nemulțumiri și neîmpliniri.

De asemenea, fii atent la propunerile, promisiunile sau sfaturile pe care le primești, pentru că există posibilitatea ca acestea să nu fie în interesul tău, chiar dacă îți oferă iluzia unui viitor profesional mai bun.

Atmosfera astrală a lunii NOIEMBRIE 2021: Mergem înainte cu mai mult curaj!

Gemeni

Probabil că ești nevoit să îndrepți niște nereguli care țin de acte, chiar dacă asta presupune înaintarea unor contestații la instituții sau persoane oficiale. În orice caz, astăzi ești foarte hotărât să-ți aperi drepturile, cu orice risc. Totuși, e bine să faci asta cu calm și răbdare, pentru că altfel unele relații se pot strica într-o clipă de impulsivitate.

Părerile partenerului de viață sau de afaceri par să fie foarte utile, așa că ascultă-le. Prudența e necesară și în ce privește stabilirea termenilor unui contract sau călătoriile.

ADVERTISING

Rac

Zona banilor este tensionată astăzi. Chiar dacă în prima parte a zilei au loc niște discuții fructuoase despre bani, după prânz este necesar să oprești orice demers financiar sau să fii cât se poate de precaut, pentru că există risc de decizii pripite, pagube și păcăleli.

Dacă cineva vine cu o propunere tentantă, prezentându-ți lucrurile într-o lumina favorabilă, puțină circumspecție nu strică. S-ar putea ca intențiile acestuia să fie în afara legii sau principiilor tale, mai ales dacă se referă la câștiguri facile, din speculații.

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2021. O imagine clară asupra vieții noastre

Leu

Cooperarea și atitudinea echidistantă față de cei din jur sunt foarte importante astăzi. Chiar dacă nu ești de acord cu părerile pe care le auzi, iar impulsivitatea și nerăbdarea pot atinge cote maxime după-amiază, încearcă să-ți păstrezi cumpătul și să ții cont și de ceilalți, ori de câte ori iei o decizie sau îți exprimi o intenție.

De asemenea, evită declarațiile publice hazardate și accesele de orgoliu, pentru a nu-ți prejudicia imaginea și relațiile.

ADVERTISING

Fecioara

O zi a surprizelor apărute la locul de muncă. Pot să apară schimbări neașteptate în program, reacții ciudate din partea colegilor, defecțiuni ale aparaturii electrice sau electronice care-ți blochează activitatea sau alte neajunsuri.

De asemenea, poți avea senzația că ești manipulat și ghidat din umbră de oameni cu interese nu tocmai ortodoxe. În acest context, recomandarea pentru tine este să iei lucrurile ușor, să stai departe de certuri și de jocuri de culise.

MARTE în SCORPION, 30 octombrie – 13 decembrie. Explozia tăcută

Balanță

Astăzi ești predispus la tot felul de excese, mai ales în relațiile cu persoanele dragi, dar și în ce privește administrarea banilor și resurselor materiale. Astfel, pe de o parte, s-ar putea să deranjezi prin reacțiile precipitate și schimbătoare, prin cuvintele tăioase și gesturile disproporționate, iar pe de altă parte, poți avea de pierdut, dacă te aventurezi în tot felul de investiții inutile. Prin urmare, ești invitat la discreție și cumpătare în tot ce spui și faci.

ADVERTISING

Scorpion

Dacă până acum ai mai reușit să treci cu vederea unele nedreptăți făcute la locul de muncă, unele impuneri și reguli abuzive sau o atitudine agresivă din partea șefilor sau a altor persoane cu autoritate, de data aceasta s-ar putea să răbufnești și să-ți exprimi nemulțumirea și dezacordul, într-un mod destul de zgomotos.

Totuși, încearcă să păstrezi măsura și așteaptă momentul potrivit pentru decizii radicale care vizează statutul profesional.

Horoscopul lunii noiembrie 2021

Săgetător

Evenimentele și informațiile care circulă astăzi se pare că se situează la extreme. Asta pentru că, pe de o parte, ești foarte inspirat și creativ, dar, pe de altă parte, ai tendința să te desprinzi de realitate și să vezi lucrurile într-o lumină distorsionată.

Așadar, cum simțul practic îți lipsește, ar fi bine să amâni orice decizie legată de contracte sau alte acte oficiale și să eviți să dai răspunsuri finale. De asemenea, fii atent la informațiile pe care le transmiți și asigura-te că ele ajung la destinație nedeteriorate.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să primești unele vești nu tocmai plăcute legate de banii pe care urmează să-i primești în urma unui serviciu făcut cuiva sau a activității desfășurate la locul de muncă. Dacă se pune problema unor negocieri, e important să fii realist și să ceri atât cât ți se cuvine.

În orice caz, ziua de astăzi te invită la precauție și prudență în ce privește administrarea banilor. Excesele şi cheltuielile impulsive ar trebui evitate.

Vărsător

Chiar dacă ești criticat și contestat de cei din jur sau ți se refuză sprijinul în nenumărate rânduri, fă un efort pentru a păstra pe cât posibil un climat calm în jur. De asemenea, încearcă să nu iei personal toate reacțiile celorlalți, oricât de exagerate ți s-ar părea.

Astăzi, există o tendință generală spre reactivitate și escaladare a conflictelor și, tocmai de aceea, e necesar să faci apel la înțelepciune. De asemenea, evită activitățile care cer simţ practic și implică-te mai mult în cele creative.

Pești

Rigiditatea, încăpățânarea și orgoliile manifestate de colegii de muncă, precum și sarcinile din ce în ce mai dificile care cad pe capul tău, te pot face să-ți pierzi răbdarea.

În plus, te poți simți marginalizat și neputiincios în raport cu conflictele de interese, neregulile sau jocurile de culise în care ești prins fără voia ta. În aceste condiții, e important să fii discret și calm. Iar dacă ai nelămuriri, apelează la șefi sau alte persoane cu putere de decizie. Un alt segment activat astăzi este cel al sănătății, care merită o atenție deosebită.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇