Horoscop zilnic: 5 mai

Horoscop zilnic: 5 mai

Berbec

Este o zi în care ar fi bine să fii discret și atent la sănătatea ta. Stările tale emoționale sunt exacerbate și de aici și organismul are de suferit. Ocupă-te de treburi ușoare, evită aglomerațiile și îngrijește-te corespunzător.

Pe de altă parte, la locul de muncă se țes conflicte în umbră, pe care le simți, însă nu le poți observa sau înțelege direct. Evită să crezi în bârfe sau în metaforele folosite de unii și de alții în vorbe.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai

Taur

Se pune problema unor proiecte profesionale comune fie cu prietenii, fie cu persoanele din segmental profesional. Situația este foarte delicată, chiar periculoasă pe alocuri, așa încât fii prudent și mai bine astăzi evită dialogurile pe această temă.

Sunt posibile neplăceri financiare, în speță fiind vorba despre banii și bunurile comune implicate în aceste relațîi.

Gemeni

Se pare că astăzi vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri și discuții contradictorii. Sunt multe necunoscute în segmentul socio-profesional, de aceea, fii prudent și mai ales atent la imaginea ta publică.

Sunt momente în care se vor reconfigura relațiile de muncă, cele de colaborare, dar și cele cu prietenii de până acum.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Rac

O zi cu activitate mentală intensă. Tendința de a vorbi mult pe teme filozofice sau spirituale este păguboasă și bine ar fi să te controlezi. Combativitatea de care dai dovadă în aceste zile îi poate face pe mulți să-ți schimbe părerea despre tine.

Revizuiește-ți sistemul valorilor morale și fii mai înțelegător. Vin veșți legate de străinătate, de cursuri sau de călătorii îndepărtate.

Leu

Tema zilei o reprezintă segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alțîi. Este posibil să revină în atenție plata unor facturi sau datorii vechi, pe care nu le mai poți amâna sub nicio formă. Fii prudent, deoarece sunt multe aspecte necunoscute și periculoase.

Pe de altă parte, poți înțelege pe parcursul zilei, scopurile ascunse ale celor dragi.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute
ADVERTISING

Fecioara

Multe controverse în relațiile parteneriale. Aparent, lucurile merg bine, însă în fundal domnește discordia. Discuțiile de astăzi vor avea ecou multă vreme în gândurile tale. Este bine să fii cât mai discret în aceste relații, să te fereșți de a-ți spune opiniile sau intențiile personale.

Toată lumea este bine intenționată, însă exprimările verbale lasă de dorit.

Balanță

Ziua aduce multă forfotă la serviciu. Nu prea ai spor la muncă, relațiile colegiale sunt tensionate, iar despre șefi bine ar fi să nu știi astăzi. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile ușoare și evita provocările.

Sănătatea este vulnerabilă. Folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare
ADVERTISING

Scorpion

Relațiile sentimentale îți oferă multe bătăi de cap. Însă este vorba despre felul în care te raportezi tu la cei dragi și la iubire în general. Evită gelozia, fixismele și tendința de a-i controla și domină pe ceilalți!

Sunt momente delicate pentru toată lumea, astfel că nu se poate ajunge la consensul dorit de tine. Relaxează-te cu un hobby!

Săgetător

Multe și mărunte se petrec acasă sau cu membrii familiei. Sunt animozități vechi, care ies la iveală în chip nebănuit. Este bine să eviți conflictele și să fii alături de cei dragi, indiferent de situație. Cu puțin efort și bunăvoință vei putea rezolva lucrurile.

Verifică instalațiile de apă din spațiul locativ și repară urgent ceea ce este necesar.

Horoscopul lunii mai 2021

Capricorn

Ziua aduce călătorii scurte și dialoguri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, de aceea, fii prudent în vorbe și fapte. Nu lua de bun chiar tot ce afli astăzi, chiar dacă la prima vedere pare important.

Există și adevăruri parțiale și distorsionate în mod special pentru a vedea unii și alții cum reacționezi.

Vărsător

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei pentru tine. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin.

În a două parte a zilei, o rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Detașează-te de problemele celorlalți.

Pești

O zi controversată. Ești dornic să te afirmi, însă energia zilei te susine doar pentru activități ușoare, discrete și numai cele în folosul tău personal. Este dificil să relaționezi cu ceilalți, fiind tentat să dai vină pe ei pentru asta.

Relaxează-te, ocupă-te pe îndelete numai de tine și lasă treburile de anvergură pentru zilele următoare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇