Horoscop zilnic: 5 iulie

Horoscop zilnic: 5 iulie

Berbec

Capitolul financiar îți deschide săptămâna. Poți primi cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primită de la un loc de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și cheltuieste strictul necesar. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli.

Energia vitală fluctuează destul de mult. Spre seară orientează-te spre cele sufleteșți.

Taur

O zi dinamică! Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează munca şi odihna.

Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Spre seară pot apărea probleme legate de bani. Verifică bugetul de venituri și cheltuieli.

Gemeni

Fii cât mai retras! Sufletul tău are nevoie de odihnă și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Nu da frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iulie

ADVERTISING

Rac

Prietenii și protectorii sunt subiectele favorizate. Se pare că primești multă susținere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv.

Evita conflictele, comunică strictul necesar și discerne cu atenție ce relații doreșți să păstrezi în continuare în viața ta. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Leu

Interesantă zi la capitolul carieră profesională. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea, fii prudent și ascultă cu atenție ce ți se spune.

Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, în funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găseșți un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodărești.

ADVERTISING

Fecioara

Poți aborda relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afară granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar.

Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Balanță

Ocupă-te de chestiunile financiare, în mod special de banii și bunurile comune cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel.

Totuși, fii prudent, întrucât discordia îți poate crea neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profita de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viață de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamică și se recomandă multă prudență. Se pot strica definitiv relații vechi. Dacă ești implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori.

Verifică permanent situația etapelor de lucru și oamenii implicați.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Săgetător

Se pare cu tu ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspunzi la provocări. Se pot declanșa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat.

Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

Capricorn

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate și se pot rupe definitiv. Fii prudent și evită conflictele cu cei dragi.

Pentru alții, copiii și problemele lor alcătuiesc subiectul principal al zilei. Spre seară, astrele îți recomandă să te ocupi de un hobby. Ești foarte creativ în această perioada și bine ar fi să-ți pui ideile în aplicare.

Horoscopul lunii iulie 2021

Vărsător

Prima zi a săptămânii îți aduce în atenție casa, patrimoniul și relațiile familiale. Sunt momente bune de a te ocupa de curatenii generale, reparații curente sau te poți gândi la achiziționarea unei locuințe noi. Verifică sursele de apă din spațiul locativ.

Mentalul cotidian se află într-un con de umbră, recomandabilă fiind evitarea deciziilor majore.

Pești

Se pare că ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați pot fi frecvente, dar și tensioante. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât nu lua de bun informațiile pe care le primeșți astăzi.

Componenta educațională este accentuată. Te poți înscrie la forme de școlarizare pe termen scurt sau poți finaliza unele în care ești deja implicat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇