Horoscop zilnic: 4 noiembrie

Horoscop zilnic: 4 noiembrie

Berbec

Intervin astăzi cheltuieli din cauza implicării în acțiuni comune cu alții. Pe de o parte, trebuie să cheltuieșți tu din bugetul personal sume destul de mari. Însă, pe de altă parte, s-ar putea să primești bani, bunuri, favoruri sau chiar informații prețioase dinspre segmentul financiar. Se conturează noutăți financiare favorabile pe segmentul moșteniri, partaje, câștiguri suplimentare.

Atmosfera astrală a lunii NOIEMBRIE 2021: Mergem înainte cu mai mult curaj!

Taur

Se recomandă atenție în relațiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discuții pe teme vechi, respectiv legate de modul în care ți-ai îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări. Concentrează-te pe acest segment, pentru că există riscul unor finaluri zgomotoase, cauzate de reacțiile tale necontrolate.

Gemeni

O zi cu multă forfotă profesională, dar și în planul personal ai multe și mărunte de rezolvat. Alege prioritățile, întrucât există riscul să oboseșți și să se evidențieze niscai afecțiuni deosebite. La nevoie acceptă sprijinul celorlalți, având încredere că totul se va finaliza cu bine. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, dar și de un alt ritm de viață și activitate profesională.

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2021. O imagine clară asupra vieții noastre

ADVERTISING

Rac

Potrivită zi pentru a te ocupa de un hobby sau de activități recreative alături de cei dragi. În prima parte a zilei sunt posibile animozități în relațiile cu ceilalți, însă le poți dizolva dacă eviți discuțiile ample sau replicile spuse în grabă. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și spre nevoile persoanei iubite. Se conturează un nou capitol amoros sau legat de copii.

Leu

Se pare că îți doreșți să petreci ceva mai mult timp cu familia sau acasă printre obiectele tale dragi. Ai avea suficient timp pentru a face inventarul spațiului în care locuieșți, găsind astfel soluții bune pentru reparații, schimbări de decor și chiar pentru a achizitona obiecte patrimoniale de valoare sau o casă nouă. Este favorizată partea teoretică a planului, deocamdată.

Oracolscop 1 – 7 noiembrie 2021

Fecioara

Sunt favorizate întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este că poți gestiona foarte ușor toate acestea, așa încât dacă cineva îți displace momentan îl poți ocoli politicos, lăsând loc de bună ziua cu alte ocazii. Fii prudent și vorbește cât mai puțîn, deoarece există riscul să spui ce nu trebuie cui nu trebuie. Mentalul este vulnerabil și ușor influențabil.

ADVERTISING

Balanță

În prima parte a zilei este bine să îți planifici cheltuielile majore pentru următoarele patru săptămâni. Chiar dacă vor surveni modificări, odată trasate acum liniile financiare directoare, le vei urma cu succes. Se deschide un nou capitol financiar, mai ales în privința surselor de venit din câmpul muncii. Oferă-ți un cadou și oferă și celor dragi ceva util.

MARTE în SCORPION, 30 octombrie – 13 decembrie. Explozia tăcută

Scorpion

Zi mare pentru tine! Contextul astral îți favorizează noi trasee de viață și activitate, așa încât astăzi este bine să trasezi planuri noi și să iei decizii ferme pentru viitorul tău. Chiar dacă ceilalți te privesc detașat sau curios, tu urmează-ți simțurile și ocupă-te numai de tine și de ceea ce te interesează strict pe tine. După-amiaza este potrivită pentru a tăifăsui cu cineva drag.

Săgetător

Rezervă momente doar pentru tine și treburile tale personale. Pentru că în culisele segmentului profesional în care activezi există conflicte ascunse, discuții tăinuite între colegi care au ca țintă locul tău de muncă, ar fi bine să analizezi pe îndelete situația în care te afli. Ai șanse să afli soluții deosebite pentru ameliorarea tensiunilor profesionale.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 noiembrie

ADVERTISING

Capricorn

Este o zi în care ești înconjurat de prieteni, de oameni care doresc să te sprijine în demersurile tale socio-profesionale. Pe lângă discuțiile serioase pe teme diverse, este loc suficient și pentru distracții sau activități specifice unor hobby-uri. Se conturează o etapă nouă în relațiile de prietenie și în relațiile de susținere profesională. Neplăceri pot apărea de la remarci adresate la întâmplare.

Vărsător

Este o zi în care te vei simți mai bine, mai ales în relațiile cu ceilalți. Indiferent de provocările survenite, dacă ai să-ți temperezi emotivitatea și dorința excesivă de control, vei reuși să depășeșți totul cu bine. Se deschide o nouă etapă profesională de bun augur. Planifică-ți activități noi pentru următoarele patru săptămâni, dar ai în vedere și îngrijirea sănătății.

Horoscopul lunii noiembrie 2021

Pești

Cu toate că ai dovezi clare despre unele relații și situații din preajma ta, dovezi care ar trebui să îți schimbe filozofia de viață sau măcar niscai idei, tu forțezi nota și rămâi ancorat în realitatea înconjurătoare fără rezerve. Îți este greu să părăsești zona confortabilă a vieții, chiar dacă conștientizezi faptul că îți dăunează. Depune eforturi să vezi și celelalte fațete ale realității!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇