Horoscop zilnic: 4 decembrie

Horoscop zilnic: 4 decembrie

Berbec

S-ar putea să ai chef de joacă, să fii pus pe glume și pe farse. Inițiativele tale vor fi bine primite, atâta timp cât nu întreci simțul măsurii. Ești predispus la flirt și la tachinări nevinovate, așa că dacă deja există un iubit sau o iubită în viață ta, ai grijă să nu îl/o provoci!

Dacă așteptai să apară cineva, astăzi s-ar putea să pui ochii pe o persoană care să-ți stârnească interesul și entuziasmul.

Taur

Pentru tine, ziua de azi poate fi dedicată relațiilor cu familia. Chiar este indicat să ții aproape de părinți și de rudele mai în vârstă. Măcar un telefon să dai și tot vei putea să faci o bucurie.

Ar putea fi una din zilele acelea în care nicăieri să nu fie mai bine ca acasă, acolo unde poți lenevi în voie și te poți simți în siguranță. Dacă trebuie să te mai duci și la serviciu, încearcă să iei cu ține ceva care să-ți amintească de atmosfera de acasă!

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020 – Zorii unei noi lumi

Gemeni

Te simți energizat și gata să te implici într-o mie de activități. Luna în Leu, după prânz, te pune în mișcare, așa că nu ezita și fă drumurile pe care le ai de făcut, vorbește cu oamenii cu care ai de vorbit și semnează actele pe care le ai de semnat!

Este o zi a succesului în comunicare. Negocierile îți sunt favorabile și chiar este o zi potrivită să-și convingi jumătatea să fie de partea ta într-o inițiativăa personală. Tot ce trebuie să faci e să fii cât se poate de natural și de sincer.

ADVERTISING

Rac

O zi bună pentru Racii care așteptau rezultate financiare de pe urma muncii lor. Dacă s-au implicat într-un proiect și așteptau să le vină banii de pe urmă efortului lor, astăzi ar putea fi ziua cea mare.

Unii Răci își pot explora, de asemenea, noi talente care le pot îmbunătăți sentimentul de securitate materială. Dacă nu primesc bani chiar azi, Racii pot avea conștiința valorii lor la locul de muncă unde, până la urmă, măcar o dată pe luna, tot sunt recompensați.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o nouă eră

Leu

Ești cea mai avantajată zodie a zilei, mai ales după prânz. Poți resimți o stare de liniște și armonie interioară. Pe scurt, azi ai șansă de a te simți bine așa cum ești tu.

Acest confort sufletesc o să vezi că materializează și din exterior aceeași reacție pozitivă: oamenii te aprobă, apar evenimente care te bucură, culoarele sunt favorabile. Astăzi, poți să te convingi încă o dată, dacă mai era nevoie, că fericirea vine din interior.

ADVERTISING

Fecioara

Poți simți că pentru tine începe deja weekendul. Nu s-ar putea spune că ești lipsit de energie, de vitalitate sau de chef de viață. Numai că tot ceea ce se petrece acum în exterior te lasă rece.

Nu te poți concentra decât pe perspectiva timpului petrecut în intimitate, acolo unde poți fi doar tu cu gândurile tale. Chiar dacă pentru ceilalți poți părea pierdut în spațiu, cu gândurile rătăcite, pentru tine poate fi o zi a trăirilor interioare.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Balanță

Încă de dimineață, s-ar putea să simți nevoia de a-ți planifică viitorul. Parcă nu te mai interesează astăzi ceea ce se întâmplă acum și aici. Tot ce te preocupă este ce va fi mâine, săptămâna viitoare, anul viitor.

Poți să visezi cu ochii deschiși, dar cel mai bine ar fi să treci la fapte. De pildă, poți face rezervări de Crăciun sau poți hotărî astăzi unde îți petreci Anul Nou. Nu lua totuși decizii de unul singur, implică-i și pe ceilalți în planurile tale, pentru a nu fi acuzat că îi pui în fața faptului împlinit.

ADVERTISING

Scorpion

Orice inițiativa profesională poate fi astăzi încununată cu succes. E o zi potrivită să-ți impresionezi șefii. Că să reușești, nici măcar nu trebuie să te străduiești. Tu trebuie să faci doar ce faci de obicei, cu mențiunea că astăzi activitatea ta poate fi remarcată, apreciată și lăudată.

Imaginea ta are de câștigat, iar ceilalți vor putea să te privească cu alți ochi. Ziua de azi vine cu promisiuni de succes în plan social. Poate, cine știe, se arată o promovare sau o mărire de salariu la orizont.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Săgetător

Cu Soarele în semnul tău și Luna care trece în Leu după prânz, poți fi considerat astăzi expertul zodiacului. Parcă ție îți cere toată lumea părerea, parcă numai tu îi poți descurcă pe toți, ce mai, ești omul potrivit la locul potrivit.

Ai grijă să nu dezvolți o formă de aroganță, pentru că popularitatea de care te bucuri îți poate alimenta orgoliul. E bine să-ți conștientizezi limitele și să recunoşti că nu poți să le știi chiar pe toate. Personal, poți avea astăzi ocazia să simți că ești important și că ai valoare.

Capricorn

Cui nu-i plac banii altora? Dintre toate zodiile, tu reuşești astăzi să-i atragi spre tine cel mai ușor. Mai ales dacă lucrezi într-un domeniu în care vehiculezi bunuri și servicii, vei putea să ai astăzi niște uși deschise, să faci încasări, să închei tranzacții avantajoase.

În plan personal, ceilalți manifestă față de tine o mare deschidere. S-ar putea să te trezești cu favoruri, avantaje sau chiar cadouri, în bani sau de altă natură. Te poți bucura astăzi de recompensă pentru eforturile și faptele bune făcute în timp.

Vărsător

Pentru tine, este o zi a popularității, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu cu expunere publică, în care vorbești cu oamenii sau în care îți valorifici creativitatea.

Oricum, oamenii de calitate se pare că trag astăzi la tine. Te poți bucura de succes în relații. În plan personal, partenerul de viață poate primi bine propunerile tale. La nivel social, poți atrage astăzi colaboratori, asociați sau clienți la fel de receptivi.

Pești

Pentru tine, ziua de azi poate să îți dea palpitații. Cauza nu o reprezintă vreun sentiment negativ, dimpotrivă. Te poți simți pur și simplu bine, iar entuziasmul îți poate da aripi. La serviciu, parcă totul iese așa cum ți-ai propus.

Acasă, treburile merg strună. Poți experimenta o zi de rară euforie, în care totul se leagă. Ceilalți pot aprecia și ei eficienţa de care dai dovadă și realizările tale. Trăiește clipa și nu lăsa să se strecoare în tine teama că ceva trebuie să fie în neregulă pe undeva!  Riști să strici totul. Lasă analizele și critica pe altă dată.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇