Horoscop zilnic: 31 decembrie

Horoscop zilnic: 31 decembrie

Berbec

Relațiile cu străinătatea, dialogurile la nivel înalt cu persoane bine instruite și cu o mentalitate deosebită îți pot aduce numeroase beneficii. Pot apărea contexte în care să-ți pui în valoare cunoștințele dintr-un domeniu pe care l-ai studiat îndelung sau îl mai studiezi încă. De asemenea, ar fi bine să te gândești la călătorii sau la abordarea unui program de instruire. Fiind ultima zi a anului, bucură-te de pregătirile petrecerii de Revelion alături de cei dragi.

Taur

Frumos este că astăzi te poți ocupa, atât de partea materială a vieții, cât și de partea nevăzută a lucrurilor. Dacă în prima parte a zilei se întrezăresc discuții și activități ce implică banii și bunurile comune cu alții, a doua parte a zilei îți oferă posibilitatea de a te gândi pe îndelete de ce ți se petrec anumite lucruri, când tu nu ți le dorești. Energia ultimei zile a anului îți aduce confort psihic, liniște sufletească, însă și cheltuieli.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Gemeni

Ziua îți aduce în atenție relațiile parteneriale, atât aceea cu partenerul de viață, cât și cele socio-profesionale. Sunt momente bune pentru a te gândi care dintre relații le mai păstrezi, deoarece din când în când, se ivesc neplăceri greu de anticipat și controlat. Investește timp și energie doar în acele colaborări care îți încântă sufletul și care te ajută să te dezvolți la toate nivelurile. Relaxează-te cu pregătirile de Revelion alături de cei dragi.

ADVERTISING

Rac

Ai multe treburi de rutină de făcut, fie că te afli acasă, fie că te afli la serviciu. Forfota zilei te poate obosi, mai ales că te implici mult și bine în treburi care nu te privesc în mod direct. Dorința de a pregăti totul pentru petrecerea de Revelion, astfel încât ceilalți să fie mulțumiți, îți poate aduce neplăceri în planul sănătății. Controlează-te în permanență și ține cont de părerile celorlalți.

Leu

Ești preocupat de capitolul amoros și de implicațiile sale în viața ta. Este o zi bună pentru a-ți face planuri de vacanță alături de persoana iubită sau de copii. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești și la valorificarea talentelor tale native, fie desfășurând activități creative și recreative alături de cei dragi, fie propunându-ți să studiezi un anumit domeniu. Se pot ivi momente tensionate între tine și ceilalți, din cauza cheltuielilor pentru petrecerea de Revelion.

Gândește pozitiv! Cel mai dăunator sfat oferit unui om deprimat

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi îți orientezi forțele către sectorul domestic și necesitățile sale. Este nevoie să faci curățenii, pregătiri pentru Revelion, dar și să stai de vorbă cu membrii familiei. De la banii și bunurile pe care le administrați împreună pot apărea controverse destul de zgomotoase. Bine este să ții o evidență clară a cheltuielilor casei. Dacă este cazul de moșteniri și partaje între tine și alte rude, ia în calcul și pierderile ambelor părți.

Balanță

Ziua te predispune la discuții și întâlniri cu cei din anturajul apropiat. Cele aflate astăzi te vor ajuta în domeniul profesional, dar și să-ți lămurești evenimentele recente dintre tine și ceilalți. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți pune în ordine corespondența, fie cea personală, fie cea profesională. Călătoriile scurte pot fi frecvente. Chiar dacă este Revelionul, fii prudent în privința sănătății și evită exagerările de orice fel.

Oracolscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile tale obținute în urma desfășurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii și protectorii intervin în viața ta, fie sfătuindu-te să investești în ceva nerentabil pentru tine, fie pur și simplu îți cer bani cu împrumut. Bani câștigi de la serviciu, chiar dacă schimbările sunt frecvente. Se conturează cheltuieli pentru cei dragi. fiind Revelionul ești tentat să oferi mult mai mult decât îți oferă ceilalți ție.

Săgetător

Gândurile îți zboară la planurile subtile ale existenței umane și astfel ancorarea în realitatea cotidiană îți displace total astăzi. Controlează-ți stările, deoarece riști să intri foarte ușor în conflicte cu persoanele din preajma ta. Fiind ultima zi din an, pregătirile pentru petrecerea de Revelion sunt în toi și tu în mijlocul lor. Totul este să eviți exagerările și să ții cont și de ceilalți. Există riscul de a strica relații și situații bune.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Capricorn

Tendința de a te izola de restul lumii și de evenimentele în care ești implicat este la cote mari. Însă, pe de o parte, este posibil ca unele afecțiuni vechi ale organsimului să te necăjească, iar pe de altă parte, tensiunile din sectorul profesional vor răbufni. De aceea, fii prudent și îngrijește-ți pe îndelete sănătatea, dar fii prezent și în mijlocul celorlalți. Petrecerea de Revelion te așteaptă să-i dai tonul.

Vărsător

Multe răsturnări de situație se pot petrece în relațiile cu prietenii. Pe de o parte, cei pe care mizai că te vor ajuta vor dispărea brusc din preajma ta sau te vor anunța în ultimul moment că au alte treburi. Pe de altă parte, vor exista și alții care îți vor oferi lămuriri bune vizavi de situațiile de viață în care ești implicat. Relațiile sunt tensionate. Fii generos cu toată lumea, mai ales că distracția plutește în aer.

Pești

Relațiile cu șefii sunt accentuate. Este posibilă forfotă în plan social, aspect care te va atrage mult. Mai ales că acasă, în plan familial, situația este tensionată. Ar fi bine să echilibrezi toate relațiile în care ești implicat, să fii tolerant și înțelegător cu toată lumea. Este ultima zi a anului, iar pregătirile pentru petrecerea de Revelion te pot binedispune. Fii prudent în tot și toate, deoarece se pot declanșa conflicte pe termen lung.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇