Horoscop zilnic: 30 noiembrie

Horoscop zilnic: 30 noiembrie

Berbec

Se pot acutiza niște tensiuni existente într-un parteneriat oficial. Există blocaje de tot felul în plan profesional, se fac nedreptăți, sau ți se impun tot felul de reguli cu care nu ești de acord. Prima parte a zilei este cea mai tensionată și se pare că e foarte greu să găsești o cale de comunicare cu șefii sau cu alte persoane de decizie. Abia spre după-amiază, atmosfera se mai liniștește și reușești în sfârșit să găsești o soluție, probabil de natură legală, prin care să rezolvi o parte din probleme.

Taur

Tendința de a-ți domina și manipula colegii sau de a face lucrurile numai cum vrei și cum crezi tu că e bine, la slujbă, poate duce la certuri și rezultate care lasă de dorit. În plus, modul rigid de a aborda sarcinile profesionale și relațiile lucrative poate duce inclusiv la greșeli în acte oficiale sau ilegalități în bună regulă. Așadar, fii vigilent, atent la detalii și cooperant, pentru a evita situațiile neplăcute. Spre seară, ești ajutat de o femeie să îndrepți unele greșeli.

Analiza numerologică anul 2022: Emoții și senzațional!

Gemeni

O situație încordată din relația de iubire sau în relația cu o persoană dragă poate ajunge într-un stadiu destul de dificil de gestionat, mai ales că tinzi să fii pesimist, neînduplecat și destul de sarcastic în exprimare. Până spre după-amiază, încearcă să nu exagerezi cu așteptările sau pretențiile de la ceilalți și evită discuțiile în contradictoriu. Abia spre seară există șanse de clarificări și reconcilieri, așa că ai răbdare până atunci.

ADVERTISING

Rac

Starea sufletească și emoțională nu este tocmai strălucită astăzi, poate și din cauză că te simți hărțuit de cineva, sau începe să-ți fie foarte clar că pentru multă vreme, un partener sau un asociat s-a folosit de tine, de informațiile și serviciile tale. Cuvântul predominant care-ți răsună astăzi în minte este „nedreptate” și se pare că acesta stă la baza tuturor frustrărilor. Totuși, revii la sentimente mai bune, odată cu implicarea într-o activitate profesională care-ți permite să faci ceva ce-ți place.

Leu

O zi complicată în ce privește comunicarea cu cei din jur, demersurile administrative sau călătoriile în interes de serviciu. Se pare că întâmpini tot felul de dificultăți, ai senzația că nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei din jur și prin urmare, ți-e greu să te faci înțeles și să obții rezultate bune, în principal la locul de muncă. Spre seară, ai șanse să te deconectezi, în compania persoanei iubite sau copiilor.

Oracolscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Relația cu persoana iubită poate fi conflictuală, din cauza divergențelor de opinie în privința administrării reurselor materiale, programării unor cheltuieli sau planificării vacanței. În consecință, cel puțin în prima parte a zilei, ar trebui evitate discuțiile pe această temă și e recomandat să fii ceva mai flexibil și poate mai generos, când vine vorba de o persoană draga sufletului tău. Spre seară, reușești să fii ceva mai cooperant, să te repliezi și să trăiești momente frumoase în familie.

Balanță

Pentru că vrei să-ți ascunzi vulnerabilitatea, emoțiile și sensibilitatea, astăzi tinzi să te ascunzi după o mască de duritate și seriozitate , parcă pentru a nu lăsa pe nimeni să ghicească ce simți sau ce gândești. În acest fel, reușești să-i contrariezi pe cei din jur, care nu vor reuși cu niciun chip să-ți intre în voie sau să te înțeleagă. Încearcă așadar să fii tu însuți, să-ți exprimi adevăratele intenții și sentimente, pentru a nu lăsa loc de tensiuni sau suspiciuni. Totuși, spre seară probabil că vei fi mult mai relaxat.

ADVERTISING

Scorpion

În urma unor informații neplăcute pe care le primești cu privire la unii colaboratori sau colegi, astăzi probabil că vei pune sub lupă o relație în care nu prea mai ai încredere, din dorință de a afla în ce măsură o poți continua și mai ales, în ce condiții. Dacă este o relație de colaborare care presupune un câștig, probabil se vor găsi niște soluții în cursul după-amiezei, sau mai bine zis, vei cântări situația foarte bine și vei ajunge la concluzia că pentru moment e mai bine să faci un compromis, în loc să pierzi bani.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Săgetător

Se pare că unii prieteni se dovedesc a fi altfel decât credeai, prin faptul că sunt lipsiți de integritate, moralitate și seriozitate. Cu alte cuvinte, s-ar putea că astăzi să te convingi de adevăratul caracter al unor persoane apropiate și să iei hotărârea de a le îndepărtă de lângă tine. Disensiunile par să fie generate de o sumă de bani pe care o așteptai și care este greu de recuperat în acest moment. În orice caz, e bine să aștepți până după-amiază pentru concluzii, când vei fi mult mai detașat.

Capricorn

Se mențin tensiunile în mediul profesional. Comunicarea cu superiorii este viciată, în sensul că ceea ce transmiți sau faci nu e bine înțeles, sau invers, tu nu înțelegi ceea ce ți se cere, sau te temi că nu reușești să-ți îndeplinești sarcinile. În orice caz, e vorba despre un impas care se află la început și care riscaă să se adâncească spre finalul anului. De aceea, e important să nu te grăbești cu concluziile și să nu disperi. Ia lucrurile așa cum sunt și în măsura în care se poate, întoarce-le în favoarea ta.

Vărsător

O zi care poate aduce unele neplăceri legate de relația cu o instituție sau cu o persoană oficială, de călătorii lungi, studii sau acte. Mai exact, răspunsurile pe care le aștepți de la o instituție nu sunt pe gustul tău, o călătorie ar putea fi amânată sau întâmpină tot felul de piedici, iar în ce privește demersurile juridice, acestea sunt destul de anevoioase. Prin urmare, ziua de astăzi îți pune răbdarea la încercare, de aceea cel mai bine pentru tine este să rămâi calm și pozitiv.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2021: dinamică, fascinantă, plină de neprevăzut!

Pești

S-ar putea că astăzi să ți se blocheze accesul la niște sume de bani, să ți se impună niste restricții de natură materială sau să te alegi cu o pagubă în urma creditării unui prieten. În tot cazul, domeniul financiar este sensibil, însă nu e vorba despre banii câștigați de tine, ci despre banii altora, de care ai dispus până acum. Altfel spus, se pare că cei din jur renunță să te mai sprijine, considerând poate că te-ai folost prea mult timp sau într-un mod nepotrivit, de resursele lor. Chiar dacă lucrurile stau așa sau nu, ia această exprienta așa cum este și uită-te ce ai de învățat din ea.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇