Horoscop zilnic: 3 noiembrie

Horoscop zilnic: 3 noiembrie

Berbec

Există aceleași tensiuni în relația amoroasă, aceeași încrâncenare și dorința de a controla lucrurile. Se menține și riscul crescut care însoțește investițiile financiare sau relațiile cu băncile, firmele de asigurări sau persoane cu care ai bani în comun.

Însă astăzi se creează conjuncturi favorabile pentru discuţii clarificatoare, așa că ai șansa de a limpezi o serie de nelămuriri, de a obține acte doveditoare dacă este cazul sau de a obține susținere de la o persoană influentă.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Taur

Banii pe care ți-i doreşți sau un bun material pe care doreşți să-l achiziționezi se pare că nu vin atât de repede pe cât ți-ar plăcea. Însă partea bună este că astăzi se întrezăresc ceva posibilități de câștig, prin definitivarea unui contract sau perfectarea unei colaborări.

Totuși, tot ce se stabilește sau se semnează astăzi poate aduce venituri în timp, așa că e nevoie de răbdare și asumare. Este vorba despre a construi ceva durabil, așa că merită efortul și așteptarea.

Gemeni

Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal și formează aspecte constructive cu zona iubirii și cu cea a comunicării. Acestea se pot traduce prin curajul de a spune exact ceea ce gândeşți, fără să te temi de consecințe, de a aborda frontal o situație tensionată cu persoană iubita și a clarifica o serie de neînțelegeri sau de a discuta cu luciditate și simt practic, pe marginea unui contract.

În orice caz, este o zi a simțului practic, a sincerității și comunicării directe. Cu alte cuvinte, dacă vrei să obții răspunsurile sau informațiile dorite, mergi direct la țintă!

ADVERTISING

Rac

O zi a discreției, în care e important să nu te grăbeşti să divulgi toate informațiile pe care le deții, mai ales dacă au legătură cu o afacere sau o investiție. Cel mai potrivit este să urmăreşti totul de pe margine, să strângi date, să le centralizezi și să tragi concluziile necesare.

Totuși, pentru că este posibil să fii bombardat cu tot felul de informații și zvonuri, fii atent cum le selectezi, pentru că nu toate au o baza reală. În privința finanțelor, sunt în continuare contraindicate speculațiile.

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2020: Punct și de la capăt!

Leu

Siguranța de sine, puterea de convingere și capacitatea de a te folosi de experiență și relaţii îți aduc succes astăzi, în toate activitățile care vizează publicul sau clientela. Inspiri încredere celor cu care vorbeşti și ii inspiri să te urmeze în planurile pe care le ai.

Este o zi a relațiilor prin excelență și e foarte bine să fii deschis la noi cunoștințe. Unele experiențe trăite în cercul de prieteni sau la o întrunire îți pot stârni entuziasmul și încrederea de a pune în aplicare o idee curajoasă.

ADVERTISING

Fecioara

Pentru tine, este o zi a puterii exercitate prin cuvinte. Dacă ai funcție de conducere, nu-ți va fi deloc greu să te faci ascultat și să-i determini pe ceilalți să-ți urmeze întocmai indicațiile și ideile.

Dacă nu ai funcție de conducere, oricum te vei afla în ipostază de a lua în mâini frâiele unei lucrări și a-i motiva pe cei cu care lucrezi. Este o zi excelentă și pentru a lua cuvântul într-o ședință sau întrunire și a-ți apară drepturile. Financiar, eşti bine susținut, așa că unele discuții cu superiorii pot avea un efect benefic asupra salariului.

Balanță

Astăzi te gândeşti mai mult la viitor, însă o faci cu maturitate și luciditate, în sensul că te fereşti să-ți creezi așteptări foarte mari, pentru a nu fi dezamăgit. Cu alte cuvinte, eşti realist, iei în calcul doar mijloacele palpabile pe care le ai acum la îndemână și îți stabileşti niște pași de urmat pe viitor.

Poate fi vorba despre inițiativa de a mai studia ceva sau de a te perfecționa într-un anumit domeniu. Este însă o zi excelentă și pentru a programa o călătorie, a susține un examen sau a stabili noi relații cu persoane din străinătate, eventual în vederea unui proiect.

Venus în Balanță (28 octombrie – 21 noiembrie). Drumul spre pace trece prin război

ADVERTISING

Scorpion

Deși primeşti sprijin de la cei din jur, se pare că nu eşti mulțumit, ai așteptări foarte mari și ceri mereu mai mult. Ziua de astăzi vine să te învețe să fii recunoscător pentru ceea ce primeşti, să prețuieşti generozitatea celorlalți și, mai ales, să renunți la suspiciuni și scenarii negativiste.

Dacă reuşești să abordezi astfel lucrurile, nu numai că te vei bucura de echilibru în relații, dar îți va fi mult mai ușor să obții ceea ce îți doreşti, cu precădere în plan profesional, unde sunt concentrate acum toate forțele tale.

Săgetător

Beneficiezi de susținere în toate demersurile legate de acte oficiale sau relaţii cu reprezentați ai unor instituții. Practic, astăzi poți rezolva ceva ce ți-a consumat foarte multă energie și mult timp până acum. Poate fi vorba despre obținerea unui document, a unei aprobări sau pur și simplu a sprijinului unei persoane influențe, în demersuri juridice.

Așadar, privește cu încredere orice intenție de a fi ajutat și, cel mai important, acceptă să fii ajutat.

Capricorn

O zi axată pe muncă și găsirea unor rezultate concrete, eficiente și mai ales rapide la serviciu. Și cu siguranță te vei descurcă admirabil, numai că e bine să ai în vedere că nu toți cei care promit să te sprijine o vor și face.

Așadar, având în vedere că în această perioada relațiile cu ceilalți sunt destul de tensionate și ți-e destul de greu să te faci înțeles, ar fi bine să te bazezi strict pe tine și să ai încredere în forțele tale.

Vărsător

Se pare că reușeşti să te detașezi oarecum de tensiunile din zona profesională și să adopți o atitudine ceva mai laxă și chiar mai înțeleaptă față de orice problema care apare.

Este o zi în care e bine să te ocupi de activități care-ți fac plăcere și te relaxează, fără să neglijezi însă responsabilitățile profesionale. De asemenea, acum ai acces la o serie de documente sau informații extrem de utile pentru scopurile pe care le ai pe termen lung.

Pești

Atmosfera zilei de astăzi este potrivită pentru activități care ţin de casă și cămin, așa că e bine să profiți de aspectele astrale constructive și să rezolvi o serie de probleme presante. Asta pentru că ți se deschid ușile mai ușor, cooperezi foarte bine cu familia și ai parte de sprijin, deci totul se va derula conform planurilor.

Planificarea unor investiții este de asemenea recomandată, însă dacă e nevoie de obținerea unor acte sau aprobări, ar trebui să mai ai răbdare, pentru că aici încă întâmpini piedici.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇