Horoscop zilnic: 3 mai

Horoscop zilnic: 3 mai

Berbec

Ziua îți aduce discuții importante cu prietenii, dar și cu persoanele din anturajul profesional. Cu unii vei planifica excursii îndepărtate, în locuri încărcate de istorie. Cu alții vei aborda teme filozofice. Învață de la fiecare câte ceva și acceptă și ideile sau părerile altora.

Posibil să primești niscai dojeni din partea celor apropiați, pentru că probabil insiști cu anumite idei depășite. Detașează-te de toate și ascultă-ți mai mult vocea interioară!

Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai

Taur

Multă agitație în segmentul profesional. Oricât ai încerca să te ascunzi, să treci neobservat, parcă un reflector te urmărește special numai pe tine și te scoate în evidență oriunde te-ai afla. Fii prudent și prezent în tot ce ține de locul de muncă și, mai ales, în relația cu șefii.

S-ar putea să ți se solicite explicații vizavi de aportul tău la dezvoltarea bunului mers al activității profesionale. Fii sincer, onest și asumă-ți vorbele și faptele!

Gemeni

Comunicarea cu ceilalți este deficitară, pentru că te gândești la cu totul altceva decât la ceea se petrece în jurul tău. Se pare că ești preocupat de segmentul financiar comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Probabil că aranjarea unei călătorii comune cu aceste persoane sau plata unor studii personale îți da peste cap toate planurile.

Evită să faci scenarii irealiste și ține cont și de cele discutate cu ceilalți. A doua parte a zilei este favorabilă activităților culturale.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Rac

Ziua îți aduce în atenție plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Se pare că urgent ar fi rezolvarea unor chestiuni financiare ce țin de locul de muncă, fie că trebuie să rezolvi tu documente oficiale de plată, fie trebuie să achiți niscai daune.

Rezolvă-ți mai întăi cheltuielile personale și apoi ocupă-te și de relațiile financiare cu alții. Există tensiuni serioase vizavi de veniturile tale, dar și de cheltuielile comune cu cei dragi.

Leu

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, în special cele din segmentul partenerial. Din orice poate ieși un scandal cu efecte pe termen lung. Controlează-ți reacțiile și fii obiectiv!

Colegii de muncă pot avea dreptate. Deocamdată, pentru că ești influențat de aparențele cotidiene, respingi tot ce vine din partea altora. Spre seară îți vei găsi liniștea, dar și sfaturi bune în mijlocul familiei. Ascultă sfaturile și îndemnurile celor dragi!

ADVERTISING

Fecioară

Este o zi încărcată cu multe treburi. Ajutor nu prea primești din partea altora, așa încât concentrează-te singur pe îndatoririle tale. Bine este să ai în vedere doar prioritățile, pentru că energia vitală este fluctuantă și riști să te epuizezi fară rost.

Pe de altă parte, este posibil să te supere niscai afecțiuni ale sistemului digestiv și osos. O programare la un consult de specialitate este binevenită. Odihnește-te mai mult!

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Balanță

Se pare că ești sentimental astăzi și dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau copiii. Cei dragi s-ar putea să răspundă cu totul altfel decât te aștepți tu, la avansurile tale, de aceea, fii pregătit pentru orice.

Pe de altă parte, fii îngăduitor cu aceștia și oferă-le posibilitatea să aleagă ei maniera de a-ți întoarce afectivitatea și mai ales momentul. Însă ai șanse să-i antrenezi în activități recreative și amuzante.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este importantă pentru activitățile casnice și pentru relațiile cu membrii familiei. Ai succes în treburi care presupun înfrumusețarea spațiului de locuit, în dezbateri pe tema sfătuirii unui membru al familiei pentru a-și îmbunătăți sănătatea, înfățișarea sau relația cu altcineva.

Îți este apreciat efortul implicării în problemele celor dragi și felul în care trebăluiești de zor prin casă sau pentru casă. Spre seară adună-ți familia la o masă festivă.

Săgetător

Multe gânduri năvălesc astăzi în mintea ta, iar unele în mod repetat. Chiar și anumite fragmente din discuțiile cu ceilalți se pot repeta frecvent pe parcursul întregii zile. Bine este să recunoști și să reții ce anume se repetă, atât gânduri, vorbe, cât și persoanele implicate în aceste discuții.

Sunt momente excelente de a învăța câte ceva și din cea mai banală întâmplare. Spre seară te vei liniști și vei reuși să descifrezi mesajele zilei.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare

Capricorn

Se întrezăresc cheltuieli atât pentru confortul tău personal, cât și pentru a rezolva diverse pentru casă și familie. Chiar dacă bugetul disponibil este limitat deocamdată, ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate.

Posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. În a doua parte a zilei sunt momente bune de a te răsfăța cu o ieșire în oraș, alături de cineva drag și de încredere.

Vărsător

Ești nostalgic și foarte ușor poți intra în polemici cu oricine îți iese în cale. Stările tale de spirit fluctuează și astfel ba ești prea vorbăreț, ba te retragi în carapace. Membrii familiei îți sunt alături, iar simpla lor prezență îți poate aduce liniște, siguranță și chiar dorința de a te implica, alături de ei, în activități diverse.

Cel mai bine ar fi să-ți consumi energia în treburi personale și acelea alese cu grijă. Propune-ți direcții noi de urmat în cariera profesională, dar și în plan personal.

Horoscopul lunii mai 2021

Pești

Ar fi minunat dacă ai reuși astăzi să te ocupi numai de treburi ușoare și în mod discret. Ziua este favorabilă meditației în locuri sfinte, dialogului interior și analizării vieții tale. Revelațiile vor veni în avalanșă, fapt pentru care este bine să le notezi într-un jurnal personal. Astfel vei găsi explicațiile pe care le tot cauți de ceva vreme, mai ales în privința modului în care ființa ta interioară are nevoie să se restructureze.

Odihnește-te și adoptă o dietă de sezon!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇