Horoscop zilnic: 29 noiembrie

Horoscop zilnic: 29 noiembrie

Berbec

Este o zi în care ar fi bine să te gândești serios la relațiile parteneriale în care ești implicat. Cu riscul de a fi dezamăgit în urma concluziilor obținute, privește pe îndelete atât la partenerul de viață, cât și la cei profesionali. Ceva trebuie să schimbi. Fie atitudinea ta față de aceste persoane, fie chiar trebuie să renunți la unele colaborări pentru a face loc altora mult mai profitabile.

Taur

Săptămâna începe cu multa forfotă la serviciu. Minunat este că se anunță schimbări salariale importante, în urma unor activități profesionale care vor debuta în aceste zile. Pe de altă parte, ar fi bine să rezolvi mai întăi sarcinile de lucru vechi, care sunt încă nefinalizate corect. Ferește-te de colegi, pentru că sunt binevoitori doar de fațadă. Ai grijă și de sănătate!

Gemeni

Dorința de a petrece mai mult timp cu persoanele dragi ți-o poți îndeplini numai după ce îți vei stabili pe îndelete programul întregii săptămâni. Include și activitățile cu copiii sau taifasul cu prietenii vechi. Unii apropiați te pot necăji cu problemele lor, dar cu puțin efort și bunavoință vei reuși să depășești totul cu bine. Spre seară, rezervă momente pentru lecturi amuzante.

Oracolscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Rac

Ești solicitat din plin la serviciu, însă tu îți dorești să stai acasă, alături de membrii familiei. Este mai dificil să te împarți astăzi intre îndatoririle profesionale și treburile gospodărești. Membrii familiei au nevoie de ajutorul tău. Tu, însă va trebui să ai grijă și de propria-ți sănătate, deoarece este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Ferește-te de eforturi prea mari!

ADVERTISING

Leu

Schimbul de informații și călătoriile pe distanțe scurte sunt la ordinea zilei. În primul rând, mulți prieteni vor dori fie să-ți ceară sfaturi, să comenteze cu tine știrile importante ale momentului, fie pur și simplu să te întâlnească la o șuetă. Fii selectiv, atât în discuții, cât și în privința întâlnirilor! Pe de altă parte, rezervă momente pentru a vorbi și cu tine însuți.

Fecioară

Se pare că din sfera profesională vin informații prețioase legate de salarizarea activității pe care o desfășori la serviciu. Încet, dar sigur ți se vor modifica variantele de câștig din munca proprie. Totul este să fii deschis la noutăți și să ai încredere că lucruile se desfășoară în favoarea ta. Deocamdată te poți bucura de câștiguri mici, dar suficiente cât să-ți rezolvi treburile.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

ADVERTISING

Balanță

Ai șanse deosebite pentru a trasa noi direcții personale sau profesionale. Chiar dacă oscilezi încă între vechi și nou, până la urmă vei reuși să te desprinzi de relațiile și situațiile care nu îți mai sunt de folos. Răsfață-ți simțurile cu o plimbare prin magazinele preferate, stai la taifas cu un prieten drag și visează cu ochii deschiși. Ferește-te de discuții contradictorii!

Scorpion

Îți sunt favorizate activitățile care presupun eforturi ușoare și de unul singur. Mentalul îți este răscolit, având astăzi nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și dialog interior. Posibil să se accentueze afecțiunile renale și cele ale capului. Evită, pe cât posibil tratamentele alopate, analizele și consultațiie medicale.

Săgetător

Se va încheia un capitol important vizavi de prieteni, protectori și sutinatori din sfera socio-profesională. Este bine să lași emotivitatea de o parte și să te gandesti pe cine mai păstrezi în preajma ta. Vorbește puțin și acultă atent ce îți spun ceilalți. În a doua parte a zilei, rezervă momente pentru relaxare și dialog cu partenerul de viață.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

ADVERTISING

Capricorn

Ești în vizorul șefilor și al colegilor de serviciu. Se întrezăresc dialoguri interesante cu persoane importante. Chiar dacă unii vor încerca să te te provoace pe teme profesionale, daca ești atent vei reuși să depășești totul cu bine. Totuși, imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Vorbește strictul necesar și evită să emiți păreri și concluzii pripite.

Vărsător

Este o zi minunată pentru a planifica călătorii în străinătate și activități distractive alături de persoanele dragi. Totul este să ai răbdare să asculți și părerile altora vizavi de tot ceea ce dorești să întreprinzi. Ascultă-ți vocea interioară când vine vorba de relaționarea cu ceilalți. Pe de altă parte, ar trebui să intre în sfera ta de interes și cursurile de pregătire personală sau profesională.

Pești

De comun acord cu membrii familiei ar fi bine să stabilești clar bugetul de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni. Primești susținere financiară atât dinspre partenerul de viață, cât și dinspre persoanele alături de care ești implicat în cheltuieli comune. Ai încredere că vei reuși să te descurci foarte bine în orice situație care presupune cheltuierea unor sume de bani.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2021: dinamică, fascinantă, plină de neprevăzut!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇