Horoscop zilnic: 29 decembrie

Horoscop zilnic: 29 decembrie

Berbec

Ziua este excelentă la făcut curățenii generale și reparații curente. Sau măcar alcătuiește planuri în acest sens. Dorul de copilărie și personajele ei va fi la cote înalte și îl vei putea alina printr-o vizita în locurile natale, un dialog cu rudele sau, pur și simplu, prin răsfoitul unui album cu fotografii vechi. Spre seară aduna-i pe cei dragi la o șuetă.

Taur

Se conturează drumuri pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu rudele sau cu cineva din anturajul apropiat. Informațiile primite astăzi te pot pune pe gânduri, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Pe de altă parte, informează-te cu ultimele știri cotidiene.

Horoscopul săptămânii 25 – 31 decembrie

Gemeni

Capitolul financiar te va preocupa întreaga zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă te poți orienta și către un mic cadou pentru sufletul tău. S-ar putea să primești bani sau alte recompense de la autori necunoscuți, de aceea, fii prudent și verifică totul cu atenție. Spre seară rezervă momente pentru relaxare împreună de cei dragi.

ADVERTISING

Rac

Este o zi cu stări de spirit contradictorii. Ai dori să te implici în multe și mărunte, dar apar tot felul de piedici bizare. Detașează-te și ocupă-te de treburile care se ivesc. Îngrijește-ți sănătatea, deoarece este vulnerabilă și ar fi nevoie de sfaturi de specialitate. Dialogurile cu prietenii și colegii din segmentul profesional îți vor oferi idei și lămuriri deosebite.

Venus în Săgetător (29 decembrie – 23 ianuarie): Entuziasm și spontaneitate în relații

Leu

Dorința de retragere din prim-planul vieții cotidiene este foarte evidentă astăzi la tine. Bine ar fi să iți urmezi vocea interioara și să-ți îndrepți atenția doar către o analiză minuțioasă a ceea ce se petrece în jurul tău. Există nemulțumiri legate de parteneriate, colaborări și domeniul profesional, însă răbdarea, temperanța și discernământul te pot ajuta să depășești totul cu bine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Este bine să fii cât mai discret astăzi în peisajul cotidian. Sunt posibile provocări majore din partea colegilor de muncă. Există conflicte umbrite care ar trebui luate în serios. În plan profesional, schimbările sunt în toi, chiar dacă nu le observi sau le ignori cu bună știință. Privește realist felul în care se desfășoară lucrurile în jurul tău și acceptă schimbările.

Oracolscop 25 - 31 decembrie 2023

Balanța

Astrele iți susțin întâlnirile și dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînțelegeri, discuții purtate pe un ton ridicat, însă din toate ai câte ceva de învățat. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experiență vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iți sunt alături.

ADVERTISING

Scorpion

Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune de a discuta cu un şef vizavi de progresul tău în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iți pot reproșa diverse, însă ascultă cu atenție ce ți se spune și explică-te în cuvinte puține, dar concise. Calmul, prudenţa și respectul faţă de tine și de ceilalți te vor ajuta se depășești situațiile delicate fară probleme.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2024: Forfotă personală și socială!

Săgetător

Țările străine și culturile lor ar fi subiecte minunate pentru azi. Pe cât posibil, ia legătură cu cineva din străinătate, pentru a afla lucruri interesante ce iți vor fi de folos la un moment dat. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Cei implicați în diverse cursuri pot învăța mai ușor sau se pot ocupa de planificarea unor examene.

Capricorn

Energia vitală fluctuează astăzi, de aceea, evită activitățile ce presupun efort fizic și mental deosebit. Sunt momente bune de a-ți achita facturile, taxele și impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată verifică bugetul de venituri și cheltuieli. Domeniul financiar este favorizat, așa încât nu sunt motive de îngrijorare, dar o evidenţă trebuie ținută.

Vărsător

Se anunță multe și mărunte de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, de aceea, bazează-te doar pe forțele tale și ocupă-te numai de sarcinile care iți revin la capitolul loc de munca. Sănătatea este vulnerabilă, însă te poți obloji și singur cu puțin efort. Odihna, dialogurile amicale cu cei dragi și remediile naturiste sunt cele mai indicate.

Peşti

Persoana iubită sau, după caz, copiii iți pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse și una se spune și alta se înțelege sau se face. Detașează-te de toate acestea, privește realist ce vor ceilalţi de la tine și spune-ți punctele de vedere cu calm și prudenţă. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇