Horoscop zilnic: 29 decembrie

Horoscop zilnic: 29 decembrie

Berbec

Observă evenimentele și relațiile în care ești implicat. Sunt șanse de a înțelege motivațiile ascunse dincolo de perdeaua materială și de a găsi soluții viabile la toate situațiile cu care ai de-a face. Apar temeri privitoare la achitarea datoriilor, însă și asta face parte din jocul minunat al vieții. Vei descopri căi deosebite de a te descurca cu toate în mod onorabil.

Taur

Relațiile parteneriale îți pot oferi multe bătăi de cap astăzi, de aceea fii prudent și evită-le pe cât posibil. Divergența opiniilor este mare, dar este vorba mai mult de orgolii și scopuri ascunse ale unora care se prezintă drept susținătorii tăi. Provocările au rolul de a te desprinde tu mai repede de oameni și situații care nu ți se mai potrivesc.

Gemeni

Se pare ți-ai propus multe activități astăzi, fie acasă, pentru rezolvarea unor treburi gospodărești, fie la serviciu. Ar fi bine ceri sprijinul celorlalți, din cauza faptului sănătatea este vulnerabilă. Pe de altă parte îți sunt favorizate consultațiile și analizele medicale. Totuși, folosește și remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și ameliora afecțiunile.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

ADVERTISING

Rac

Relațiile sentimentale sunt tensionate și bine ar fi să nu forțezi nota. Dacă plănuiești acțiuni comune cu persoana iubită sau copiii este posibil ca propunerile -ți fie zădărnicite. Lasă-i și pe ceilalți să vină cu idei și respectă-le doleanțele și deciziile. În a doua parte a zilei, rezervă-ți momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

Leu

Discuțiile în familie sunt importante astăzi, pentru este rost de a cădea la pace pe treburile comune. Fii înțelegător cu ceilalți și acceptă-le opiniile și propunerile. A participa împreună la desfășurarea activităților gospodărești ar fi eficient și amuzant până la urmă. După-amiază reunește-i pe cei dragi la o masă festivă. Vei fi apreciat mult și bine pentru asta!

ADVERTISING

Fecioară

Se întrezăresc multe dialoguri și întâlniri cu neamurile și prietenii apropiați. Chiar și în segmentul profesional ți se va cere părerea vizavi de sarcinile de lucru importante. Fii prudent, din cauza faptului că mentalul este răscolit și foarte ușor poți face confuzii. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă preocupare a acestei zile. Seara ți-ar prinde bine o lectură ușoară.

Oracolscop 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Balanță

Vor apărea informații deosebite vizavi de banii câștigați dintr-o activitate profesională. Posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri de la cine te aștepți mai puțin. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore sau investiții pe termen lung. Deziluziile pândesc în segmentul banilor, astfel că oricând se pot ivi. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de cumpărături.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua îți scoate în evidență aspectele personalității tale care necesită îmbunătățiri. Tendința de a te izola de ceilalți este accentuată și păguboasă. Relaționarea cu ceilalți, implicarea în acțiuni importante te ajută găsești mai ușor soluții, variante optime pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Totul este accepți și alte păreri. O plimbare pe malul unei ape este binevenită.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te predispune la discreție și visare cu ochii deschiși. Ocupă-te numai de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibil ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Cu puțin efort și bunavoință ai reuși depășești ziua foarte bine. Odihnește-te și bucură-te de compania semenilor care sunt sincer alături de tine.

Capricorn

Tentația de a fi alături de prieteni sau de persoanele din segmentul profesional este mare și în aparență fermecătoare. Aceștia par vin dintr-o altă lume și vorbesc o limbă necunoscută ție. Ce ți se spune este spre folosul tău, chiar dacă pe moment este posibil nu pricepi mare lucru. Ar fi bine -ți notezi aspectele discutate astăzi și sfaturile primite.

Gândește pozitiv! Cel mai dăunator sfat oferit unui om deprimat

Vărsător

Astăzi pare ești pus pe o scenă și țoată lumea este atentă la vorbele și gesturile tale. Unii vor depune eforturi te destabilizeze emoțional sau -ți creeze dificultăți în relațiile profesionale. Fii prudent în toate și nu te lasă impresionat de prestațiile altora. Șefii te vor susține în demersurile tale. Seara, în familie îți vei regăși echilibrul și buna dipoziție.

Pești

Este o zi în care ai putea fi atras de filozofiile de viață ale altora. Astfel, de aici va apărea dorința de a studia, de a experimenta, de a te instrui mai mult. Respectă-ți valoarea personală și nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred erudiți. Iluziile în acest sens pot fi mari și greu de remediat. Citește cărți bune și vizionează spectacole de teatru și muzică.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇