Horoscop zilnic: 28 decembrie

Horoscop zilnic: 28 decembrie

Berbec

Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce vești bune de departe sau de la o instituție de stat. Este posibil să vină un răspuns favorabil pe care speri de mult să-l primești. Pe de altă parte, relațiile cu străinii sau activitățile care presupun comunicarea într-o limbă străină sunt avantajate. Este o zi bună și pentru semnarea unor documente oficiale.

Taur

Luna în Balanță activează zona muncii și serviciului, ceea ce înseamnă că astăzi acorzi prioritate activităților profesionale. Chiar dacă ești în întârziere cu o lucrare, contextul astral te sprijină să fii eficient și să finalizezi la timp tot ce ți-ai propus. Rezultatele tale par să fie urmate și de un câștig sau o primă.

Oracolscop 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Gemeni

O zi frumoasă, în care te simți că peștele în apă. Luna în Balanță îți conferă o dispoziție romantică, diplomație, concesivitate. Asta înseamnă că e momentul potrivit pentru a clarifica ceva în cadrul relației sentimentale sau a acorda mai mult timp oamenilor dragi din viața ta și activităților care te bucură cu adevărat. Toate manifestările artistice și creative sunt de bun augur.

ADVERTISING

Rac

Cu Luna plasată în zona familiei și căminului, astăzi ești invitat să cooperezi cu cei dragi și să te implici în treburi gospodărești și în activități care țin de spațiul locativ. Este o zi bună și pentru a lua decizii pe termen lung legate de o schimbare de domiciliu sau de administrarea resurselor comune. De asemenea, este un moment potrivit și pentru îngrijire personală în vederea îmbunătățirii sănătății.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Leu

Luna este diplomată și concesivă în Balanță, activând în cazul tău zona comunicării. Așadar, astăzi se poate rezolva orice, prin discuții deschise, sincere și oneste. Mesajele transmise e necesar să fie clare și directe, iar atitudinea ta să fie orientată spre soluții, indiferent ce se întâmplă. Pe principiul: “în orice situație există o oportunitate”.

ADVERTISING

Fecioară

Când Luna trece prin Balanță, de regulă tu te gândești la bani și afaceri de tot felul. Astăzi poate că nu e vorba despre acumulări, dar sigur este despre cumpărături, investiții sau calcule de tot felul. Primează scopurile legate de familie și casă, așa că e posibil că mare parte din buget să fie direcționat în această direcție. Nativii care-și doresc să se mute, astăzi pot găsi soluția potrivită.

Balanță

Luna s-a instalat confortabil în zodia ta, ca un semnal că a venit timpul să te mai ocupi și de tine, mai ales dacă în ultima vreme ai făcut tot felul de lucruri pentru alții. Cu alte cuvinte, astăzi fă ceva pentru tine. Poate o schimbare de imagine, de atitudine sau de stil vestimentar. În orice caz, amintește-ți că orice schimbare pozitivă începe cu gânduri pozitive.

Gândește pozitiv! Cel mai dăunator sfat oferit unui om deprimat

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi potrivită pentru analize, calcule și strategii, în primul rând în ce privește finanțele. S-ar putea să constați că o relație cu cineva din anturaj nu îți este tocmai favorabilă din acest punct de vedere, așa că e timpul să iei măsuri. Totuși, nu e momentul să acționezi, ci acum e bine să păstrezi discreția, în timp ce strângi date și le pui cap la cap.

Săgetător

Prietenii, susținătorii și relațiile sociale în general joacă un rol important astăzi în tot ce întreprinzi. Fie că cineva îți dă un sfat bun, îți vinde un pont sau te inspiră prin propriul succes, e clar că te bucuri de susținere și sprijin. Așadar, astăzi fii deschis, receptiv, dispus să-ți faci noi cunoștinte sau să reiei relații mai vechi pentru a le consolida.

Capricorn

Luna în Balanță activează zona carierei, puterii și autorității, ceea ce înseamnă că ești impulsionat să-ți asumi noi responsabilități în sfera profesională sau să-ți armonizezi relațiile cu persoanele autoritare. Cu alte cuvinte, nu e momentul să alegi calea comodă și să-i lași pe alții să aleagă în locul tău. Ci e necesar să fii în linia întăi și să iei singur decizii pentru tine.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Vărsător

Pentru tine, Luna în Balanță te stimulează să te concentrezi asupra unei dorințe sau a unei aspirații. Crearea unui viitor așa cum îți dorești este acum prioritatea ta, dar fii atent să nu pierzi din vedere clipa prezentă, singura în care poți crea cu adevărat. Pe de altă parte, astăzi poți învăța ceva nou, prin disponibilitatea unei persoane influente de a-ți împărtăși din experiența sa.

Pești

Astăzi beneficiezi de contextul potrivit și de conjuncturile adecvate pentru a-ți atinge niște scopuri, în special de natură materială. Ajungi mai ușor la oamenii care te pot sprijini, ți se face o favoare sau ți se acordă o perioadă de gratie în cazul în care ai de returnat o sumă de bani. În orice caz, cu diplomație și permisivitate, poți rezolva aproape orice.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇