Horoscop zilnic: 28 aprilie

Horoscop zilnic: 28 aprilie

Berbec

Ar fi minunat să-ți exprimi iubirea și recunoștința față de persoana iubită, față de copii sau față de orice persoană dragă din anturajul tău apropiat. Chiar dacă aceste persoane te pot necăji, atât prin vorbe cât și prin fapte, tu demonstrează că poți trece peste toate. Darurile sufletești pe care le oferi astăzi celor dragi sunt dividendele înzecite de mâine.

Taur

Multe și mărunte poți rezolva astăzi la capitolul domestic. Fie că este nevoie să te ocupi de treburi gospodărești, fie de nevoile membrilor familiei, ai grijă să ții cont și de sfaturile sau ideile celor din preajma ta. Posibil să cheltuiești sume consistente de bani pentru îmbunătățirea condițiilor din spațiul în care locuiești. Și la locul de muncă vei fi destul de solicitat.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2023: Tendințe de viitor

Gemeni

Foarte ușor ai putea desfășura activități intelectuale alături de colaboratori sau de prieteni. Dialogurile pe teme de larg interes, cum ar fi spre exemplu evenimentele sociale actuale sau abordarea unor contracte profesionale noi, vor fi la ordinea zilei. Selectează ce anume te interesează și alcătuiește-ți un plan pe termen lung, în acest sens.

ADVERTISING

Rac

S-ar putea să primești bani din munca desfășurată la un job. Informațiile pe care le afli astăzi, legate de salarizarea ta sau condițiile de lucru, sunt de bun augur. Însă ferește-te de speculații, investiții sau de a-ți povesti altora planurile de viitor. După-amiază, invită-i pe cei dragi la niscai cumpărături.

Ritual de conectare cu sufletul tău

Leu

Este o zi în care ai putea să îți definești clar obiective profesionale pe termen lung. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de planurile tale de viitor. Aceștia îți pot oferi informații și soluții bune la orice situație cu care te confrunți deocamdată. Fii deschis la tot ce vine din partea celorlalți și folosește-ți farmecul nativ în orice relație.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Este bine să te odihnești ceva mai mult astăzi. Oboseala își va spune cuvântul, așa încât ferește-te de treburi care te solicită atât mental, cât și fizic. Membrii familiei sau prietenii te pot ajuta în toate demersurile pe care vrei să le întreprinzi. După-amiază, relaxează-te la o șuetă cu un prieten drag și de încredere. De evitat consultațiile și analizele medicale!

Mercur retrograd în Taur, 21 Aprilie - 15 Mai 2023. Împământare, domiciliu, recalibrare și reconstrucție asupra vieții și a Pământului

Balanța

Prietenii îți pot fi de mare folos astăzi. Dialogurile cu aceștia sau cu persoanele care te sprijină în plan profesional îți vor aduce lămuriri importante, necesare dezvoltării tale personale și profesionale. Însă ar fi bine să taci și să asculți mai mult ceea ce au de zis ceilalți. Posibil că unele aspecte să îți displacă, dar trebuie să ții cont și de acestea.

ADVERTISING

Scorpion

Contextul astral al zilei îți aduce multă animație în sfera profesională. Se întrezăresc discuții cu șefii, cu reprezentanții unor instituții oficiale vizavi de salarizarea ta, de la locul de muncă. Deocamdată sunt posibilități bune de câștig, așa încât îți poți permite câteva cheltuieli suplimentare. Fii prudent în discuții și gesturi, deoarece foarte ușor ți se poate deteriora imaginea publică.

Oracolscop 24 - 30 Aprilie 2023

Săgetător

Mentalul îți este răscolit de gânduri haotice. Depinde numai de tine să îți disciplinezi mintea și să adopți o gândire pozitivă, indiferent în ce situație te-ai afla. Pe de o parte, te gândești la călătorii, la studii și programe de instruire. Pe de altă parte, ești atras de părerile și sfaturile persoanelor din anturajul apropiat. Relaxează-te, ai răbdare și lasă deciziile pentru zilele următoare.

Capricorn

Se pare că trebuie să te ocupi de chestiuni financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colegii de muncă. Verifică atent fiecare document legat de bani. Idei bune, ajutoare nesperate îți vin fie din partea cui nu te aștepți, fie în ultimul moment. Evită graba, gândurile impulsive și sfătuiește-te cu cei apropiați pentru cheltuielile importante.

Vărsător

Relațiile parteneriale sunt accentuate, atât la serviciu, cât și acasă, în mediul familial. Există persoane în preajma ta, care te sfătuiesc de bine vizavi de chestiunile parteneriale pe care ar trebui să le rezolvi cât mai curând posibil. Ascultă ce ți se spune și, spre finalul zilei, gândește-te pe îndelete la cele petrecute și aflate astăzi. Ia doar tu decizii pentru tine.

Pești

Ziua aduce multă treabă la serviciu. Ajutoare din partea colegilor nu prea primești, așa încât descurcă-te singur. Minunat este că șefii te susțin, îți oferă sfaturi bune, ba chiar se poate contura și o nouă funcție de răspundere. Totuși, evită hazardarea în prea multe acțiuni. Oricând poate apărea un alt loc de muncă, în cu totul alt domeniu de activitate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇