Horoscop zilnic: 27 noiembrie

Horoscop zilnic: 27 noiembrie

Berbec

Zona banilor este destul de tensionată astăzi, semn dorința de acumulare materială este foarte mare, dar nu este și satisfăcută. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca astăzi te aștepți la un câștig sau faci nişte demersuri în sensul recuperării unei sume de bani, însă totul pare decurgă cu blocaje, amânări și rigiditate din partea celor la care te așteptai te sprijine.

Pe de altă parte, pot exista frustrări legate de imposibilitatea de a face o investiție dorită. Încearcă nu forțezi lucrurile și ai răbdare.

Taur

Luna se află astăzi în zodia ta și trimite raze tensionate spre zona familiei, ceea ce înseamnă pot apărea tensiuni în relațiile cu cei dragi, mai ales dacă încerci te extragi din activitățile stabilite cu aceștia. Așadar, ca păstrezi armonia în familie, renunță la comoditate și încăpățânare, implică-te mai mult în activitățile casnice și fii mai îngăduitor.

De asemenea, evită excesele de orice fel, dar mai ales pe cele alimentare.

Gemeni

Se pare nu ești în cea mai bună formă și ți-ai dori încetinești puțin ritmul de lucru sau pleci într-o scurtă vacanță pentru a-ți încărca bateriile. Însă este posibil ca planurile -ți fie date peste cap și fii nevoit te mobilizezi pentru rezolvarea unor probleme ce țin de documente.

S-ar putea fii invitat la nişte discuții și ți se ceară socoteală cu privire la unele decizii luate. În aceste condiții, încearcă eviți exagerările sau dramatizarea oricărei situații apărute și temperează-ți reacțiile impulsive în relațiile cu șefii.

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2020: Transformare sprirituală

ADVERTISING

Rac

Ziua de astăzi poate aduce o accentuare a stresului, neliniștii și grijilor legate de bani. S-ar putea apară blocaje în ce privește fluxul banilor. Spre exemplu, banii pe care-i aștepți nu vin la timp sau nu vin toți. Sau ești nevoit te achiți de nişte datorii și astfel nu te alegi cu mare lucru din ceea ce câștigi.

Cu alte cuvinte, este o zi în care e nevoie de luciditate, calm, o oarecare detașare și prudență, pentru a face alegerile cele mai bune și pentru a îndepărta riscul de pierderi.

Leu

O zi destul de delicată în ce privește relațiile din sfera profesională, comunicarea cu superiorii sau derularea unor proiecte. Pot apărea neînțelegeri, tensiuni și nemulțumiri în urma exceselor verbale, deciziilor impulsive, lipsei de diplomație și tolerantă din partea ta.

Ești tentat -ți exprimi punctul de vedere cu duritate și chiar agresivitate, iar aceste manifestări nu sunt primite bine de cei cu care lucrezi. Poți, de asemenea, renunți la o lucrare, doar pentru nu-ți convin condițiile propuse. Așadar, este esențial fii temperat în tot ce spui și faci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Pentru Luna se afla astăzi într-o zonă a dreptății și adevărului, poți simți nevoia -ți aperi imaginea, drepturile, convingerile personale. Poate te simți subminat, contestat sau privat de nişte drepturi și tocmai de aceea dorești faci lumină, clarifici neînțelegerile apărute, te aperi, din teama de a nu ți se crea o imagine distorsionată care te afecteze pe viitor.

Atenție, însă, e foarte important fii sincer, modest și permisiv, mai ales în relațiile cu colegii.

6 remedii Feng Shui pentru abundența financiară

Balanța

Dacă aștepți un sprijin financiar, dacă ai de recuperat nişte bani de la o instituție sau de la o persoană, nu-ți pune prea mari speranțe, cel puțin astăzi. Este o zi în care accesul la banii altora este blocat, indiferent ce înseamnă asta.

În schimb, te poți baza pe resursele proprii, adică pe banii proveniți din munca și din valorizarea aptitudinilor personale. De asemenea, fii atent la respectarea legii și regulilor, pentru exista risc de amenzi, penalizări sau pierderi.

ADVERTISING

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur poate fi foarte dificilă astăzi, în sensul iți este greu găsești puncte convergente cu partenerul de viață, cu asociații, colaboratorii sau cu șefii. Se poate vorbi despre încăpățânare, rigiditate, dorință de control și manipulare, ceea ce duce la relații tensionate și la blocaje care vizează în primul rand activitatea profesionala.

Așadar, încearcă fii mai receptiv la ce au ceilalți -ți comunice și fii dispus renunți la a avea dreptate și a controla lucrurile cu orice preț.

Marte în Berbec și alte provocări ale cerului. Ce lecții avem de învățat?

Săgetător

Este posibil ca astăzi te mobilizezi mai greu la serviciu, fii lipsit de chef sau te lași pradă comodității. Această atitudine poate sta la baza unor greșeli strecurate în acte sau în transmiterea informațiilor unor persoane aflate la distanță.

Așadar, încearcă te aduni și te concentrezi, mai ales dacă munca ta presupune utilizarea unei limbi străine sau a unui limbaj de specialitate, ori întreținerea relațiilor cu persoane oficiale sau din străinătate.

Capricorn

Astăzi este activată zona iubirii și este posibil fii foarte sensibil la gesturile lipsite de delicatețe ale persoanei iubite. Pe de alta parte, așteptările tale sunt foarte mari, iar accesele de posesivitate și gelozie, îndreptate spre persoana iubită sau alta persoană dragă din viața ta, sunt la ordinea zilei.

Prin urmare, ai mult mai mult de câștigat dacă iți exprimi sentimentele fără a aștepta ceva în schimb și fără condiții.

Vărsător

Ziua de astăzi pare fie încordată, mai ales în ce privește relațiile cu familia și partenerul de viață. Este posibil nu primești susținerea dorită, nu-ți fie validate ideile și alegerile sau chiar ți se impună anumite condiții și restricții, ceea ce e greu de suportat pentru tine.

Totuși, ar fi bine iți iei ceva timp pentru tine, adică pentru introspecție și autoanaliză, în loc dai curs provocărilor celorlalți. De asemenea, astăzi ar fi bine te menajezi mai mult.

Peşti

Atenție la atitudinea pe care o adopți la serviciu și la reacțiile impulsive care-ți dau târcoale. Altfel, riști pierzi încrederea și susținerea unui coleg sau chiar nişte avantaje materiale. În tot cazul, tensiunile sunt la ordinea zilei la locul de muncă, așa e necesar fii tolerant și încerci găsești mereu o cale de comunicare cu cei din jur.

Pe de altă parte, ziua de astăzi poate aduce contramandarea unor planuri de călătorie sau a unor întâlniri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇