Horoscop zilnic: 27 decembrie

Horoscop zilnic: 27 decembrie

Berbec

Tentația de a renunta la unele relații sau situații profesionale este mare și păguboasă. Tensiunile sufletești apar pentru că energia zilei este fluctuantă și poți avea senzația, subiectivă de altfel, că trebuie să faci multe schimbări radicale în viața ta. Deocamdată bucură-te de sărbătorile momentului, fii alături de cei dragi și lasă deciziile majore pentru următoarele zile!

Taur

Sufletul tău se simte astăzi fericit dacă se află în compania celor dragi și îi ajută sau îi servește cu tot ce au aceștia nevoie. Ești îmboldit să te implici în tot soiul de treburi. Fii prudent, deoarece tensiunile mentale și fizice sunt mari și dificil de gestionat. Antrenează-i și pe ceilalți în activitățile pe care vrei să le realizezi!

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Gemeni

Ceva se va schimba la capitolul sentimental, poate termenii și condițiile de desfășurare a unei relații amoroase, o concepție vizavi de iubire și implicațiile ei sau modul în care te vei raporta tu de acum încolo la aceste tipuri de relații. Tensiunile sporesc în relațiile cu ceilalți. Fii prudent, înțelegător și bucură-te de sărbatorile sezonului!

ADVERTISING

Rac

Familia și casa reprezintă teme importante astăzi. Se finalizează o etapă domestică importantă, astfel că sigur vor exista și momente de bucurie, dar și momente poate mai puțin plăcute. Privește partea plină a paharului vieții tale și bucură-te de toate. Chiar dacă unii vor încerca să te provoace, tu fii înțelegător și treci peste mofturile lor.

Analiza numerologică anul 2022: Emoții și senzațional!

Leu

Îți sunt favorizate relațiile cu neamurile și cu prietenii apropiați și, chiar dacă vei dori să savurezi în tihnă sărbatoarea momentului, nu va fi chip să stai departe de ceilalți. Totuși, este posibil să decizi finalizarea unor relații sau măcar schimbarea atitudinii tale față de unii apropiați, care doar profită de pe urma ta. Controlează-ți vorbele și reacțiile!

ADVERTISING

Fecioară

Este un moment favorabil pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale. Probabil că în urmă întâlnirilor cu cei dragi și a depănării amintirilor vei decide să faci schimbări importante în stilul tău de viață și activitate. Savurarea bucatelor de sezon reprezintă o formă potrivită de a-ți bucura sufletul. Însă folosește măsura în toate, inclusiv în alimentație și comunicare!

Oracolscop 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022

Balanță

Contextul astral de astăzi te impulsionează să faci schimbări radicale în viața ta. Totuși, ar fi bine ca mai întâi să-ți alcatuiesti un plan viabil și să păstrezi în continuare în preajma ta relații sau situații care funcționează în folosul tău. Pe de altă parte, lasă grijile și deciziile majore pentru zilele următoare. Acum, bucură-te de sarbătorile sezonului și savurează în tihnă bucatele specifice.

ADVERTISING

Scorpion

Posibil să te simți obosit și dornic de a sta de vorbă mai mult tu cu tine. Fii înțelegător cu tine însuți și selectează-ți prioritățile. Alătura-te celor dragi și de încredere în activitățile și reuniunile acestor zile de sărbătoare, dar neforțând nota. Foarte ușor poți intui adevăratele intenții ale celorlalți. Privește partea plină a paharului vieții tale și bucură-te de ea!

Săgetător

Dorința de a petrece alături de prieteni este mare, dar se recomandă prudență. Poți afla informații despre unii apropiați destul de neplăcute. Ar fi bine să faci o selecție drastică prin cercul prietenilor și să elimini rapid și definitiv pe aceia care se dovedesc profitori. În preajma ta există și persoane bine intenționate. Totul este să le descoperi și să te apropii de ele.

Capricorn

Este o zi în care reuniunile cu multă lume sunt frecvente și de bun augur. Însă energia zilei te va îmboldi să-ți remodelezi atitudinea față de persoanele importante din viața ta. Fii diplomat, fermecător și acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt. Seara aduce bucurie, cadouri și poveșți spuse în șoaptă alături de cei dragi.

Vărsător

Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să-ți fie alături. Este un bun prilej de a comunica cu cei aflați în afara granițelor țării și de a te gândi să cauți pe acei prieteni sau pe acele rude, de care nu mai știi amănunte, de ceva vreme. Evită nostalgia aventurilor din trecut și bucură-te de prezent! Sunt multe lucruri minunate în preajma ta.

Pești

Ai un fler deosebit de a înțelege oamenii dincolo de cuvintele și gesturile lor. Ai o gândire clară asupra evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Poate unele concluzii te vor necăji, însă ar fi bine să eviți orice îți umbrește bucuria acestor zile de sărbătoare. Petrece alături de cei dragi și lasă-te purtat de poveștile lor!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇