Horoscop zilnic: 26 noiembrie

Horoscop zilnic: 26 noiembrie

Berbec

Ești plin de energie și creativitate, grație Lunii în Leu. Este un moment excelent pentru a-ți exprima ideile, calitățile și talentele, dar și pentru a fi în centrul atenției.

Dacă ai tot amânat demararea unui proiect, acum e momentul s-o faci. Dacă te inspiră să pleci într-o călătorie, poți face deja demersurile  necesare. Această zi îți poate aduce și vești bune de departe sau răspunsuri favorabile de la o instituție.

Taur

Luna în Leu îți amintește să acorzi mai multă atenție familiei și responsabilităților legate de cămin. Este o zi favorabilă deciziilor legate de investiții sau demersurilor în sensul obținerii unei finanțări.

Oricum nu te poți plânge de lipsa norocului, mai ales pe segmentul finanțelor, pentru că fie îți ies în cale situațiile potrivite, fie îți vin bani din surse colaterale, fie se găsește mereu cineva să te sprijine.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Gemeni

Astăzi ești pe post de mesager. Oricine are nevoie de o informație, un sfat sau o lămurire, se poate îndrepta spre tine. Există o mare efervescență în zona comunicării, însă este de bun augur. Curiozitatea, farmecul personal și umorul te ajută să obții, la rândul tău, toate informațiile de care ai nevoie.

Deplasările, întâlnirile și negocierile sunt de asemenea bine susținute.

ADVERTISING

Rac

Cu Luna  în Leu, în zona finanțelor, astăzi ai toate șansele să primești o ofertă de muncă avantajoasă sau o sumă de bani pe care o aștepți demult. Afacerile, tranzacțiile și proiectele profesionale se află sub protecție astrală, așa că profită de această zi pentru a atrage prosperitatea în viața ta.

Oracolscop 22 – 28 noiembrie 2021

Leu

Ești avantajat de tranzitul Lunii prin zodia ta, care îți stimulează creativitatea și farmecul personal. Astăzi reușești să lași în urmă orice temeri și inhibiții, pentru a te exprima liber și a experimenta noi forme de iubire și creativitate.

În această perioadă, unii Lei au șansa să strălucească și să se afirme, alții se îndrăgostesc sau se hotărăsc să aducă un copil pe lume.

ADVERTISING

Fecioara

O zi în care se recomandă discreție, detașare și liniște. Luna în Leu și aspectele pe care le formează creează terenul propice pentru a te ocupa de tine. Astăzi poți face lucruri pe care le-ai tot amânat, în ce privește ingrijirea personală. Așadar, lasă deoparte nevoile altora și acordă timp nevoilor tale.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Balanță

O zi foarte dinamică. Luna este prezența în Leu și activează zona prietenilor și relațiilor sociale. Așadar, poți primi o invitație la un eveniment, unde ai ocazia să cunoșți oameni fascinanti din ideile cărora te poți inspira.

De asemenea, sunt avantajate călătoriile scurte și susținerea unor examene sau implicarea în orice fel de activități care implică studiu și comunicare.

ADVERTISING

Scorpion

Poate fi o zi frumoasă sub aspectul carierei, afirmării profesionale, succesului obținut prin forțe proprii. Se pare că ești mai motivat ca niciodată să-ți faci cunoscute ideile, să îți urmezi vocația, chiar să-ți alegi alt drum profesional, dacă de cel prezent nu mai ești mulțumit.

O discuție cu un șef se poate încheia în avantajul tău, dacă ești deschis și onest.

Săgetător

Luna plasată în zona crezurilor, convingerilor și aspirațiilor te poate provoca să-ți schimbi viziunea asupra unui proiect, să-ți revizuiești aspirațiile și chiar să începi un curs de specializare sau de dezvoltare personală.

Este o zi care îți poate scoate în cale oamenii de care ai nevoie și răspunsurile pe care le așteptai.

Capricorn

În cursul dimineții, tinzi să te lași copleșit de griji și emoții, din cauza unor plăți urgențe sau a unor investiții pe care nu ți le permiți în acest moment. Însă, dacă ai răbdare, vei vedea că totul se așază cum e mai bine, pentru că cineva te sprijină din umbră, te salvează în ultima clipă, pune o vorba bună pentru tine sau îți rezolvă problema fără ca tu să-i fi cerut.

Vărsător

Prezența Lunii în Leu contribuie la creșterea vitalității,  încrederii în tine, motivației și optimismului. Mai ales că acum ai și susținere totală de la cei din jur, ești ascultat cu atenție și apreciat pentru ce ești și ce faci.

Ziua de astăzi ar putea părea agitată în cursul dimineții, dar după prânz apar destule momente de bucurie, de la oameni dragi din viața ta sau de la alți oameni cu bune intenții.

Pești

Luna în Leu îți poate aduce propuneri interesante legate de locul de muncă și activitatea profesională pe care o desfășori. Acestea se pot materializa cu succes, cu condiția să fii deschis la nou și dispus să faci o schimbare de direcție în plan profesional.

Cu alte cuvinte, e necesar să iei în calcul și alte posibilități, în afară de cele pe care le cunoșteai până acum.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇