Horoscop zilnic: 26 martie

Horoscop zilnic: 26 martie

Berbec

Astăzi ești pus pe treabă. Iei totul în serios, mai ales dacă e vorba despre sarcini profesionale pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai lăsat de izbeliște. Nu mai accepți jumătăți de măsură, nu mai lași nimic pe mâine, nu mai accepți scuze din partea celor cu care lucrezi. Vrei să primești ce ți se cuvine. Acum, nu mâine.

Oracolscop 22-28 martie 2021

Taur

S-ar putea ca în această perioadă să te simți constrâns, sufocat, limitat de o serie de reguli și dorințe ale altora. Este însă momentul să te uiți în ce măsură mai ești dispus să accepți constrângerile altora, ce corespunde și ce nu convingerilor tale, care este prețul pe care ești dispus să-l plătești pentru compromisurile pe care le faci.

Gemeni

N-ar fi rău dacă astăzi ai rămâne acasă sau, dacă nu poți, macar rezervă-ți mai mult timp pentru tine și, cel mult, pentru cei foarte apropiați. Este o zi excelentă pentru a conștientiza niște răni emoționale mai vechi, niste inhibiții și temeri. Iar asta te va ajuta să le transformi în sens pozitiv.

Probabil că tensiunile din ultima vreme, mai ales din anturajul apropiat, joacă un rol important în descoperirea de sine.

Mercur în Pești, 16 martie – 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

Rac

Astăzi ai tendința să fii foarte tranșant, să spui lucrurilor pe nume, să fii chiar iscoditor dacă vrei să afli anumite informații sau adevăruri ce ți-au fost ascunse. Este o zi în care poți scoate la lumină lucruri nebănuite, pur și simplu, poți avea senzația că te-ai luminat. În privința unor parteneriate, relații, colaborări. Sau în privința unor convingeri și a imaginii tale în lume.

Pe de altă parte, puterea ta stă în cuvânt astăzi, așa că exprimă-te!

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Leu

Cu Luna în Fecioară, în zona banilor, e clar că-ți stă mintea numai la calcule, strategii, metode de îmbunatățire a eficienței și de creștere a veniturilor. Vrei bani, și nu puțini.

Vrei să-ți fie apreciată valoarea și nu ești dispus să faci niciun compromis în acest sens. Mai ales dacă participi la vreo negociere sau la o discuție în vederea unui nou loc de muncă, vei fi foarte tranșant și stăpân pe tine.

Fecioară

Luna prezentă în zodia ta te invită să te gândești mai mult la nevoile și interesele tale. La ce te face fericit și te împlinește, la prioritățile care au nevoie de o schimbare, o reconfigurare.

Astăzi e bine să nu te sfiești să-i spui cuiva drag ce înseamnă pentru tine, să faci declarații exact așa cum simți, să faci primul pas înspre închegarea unei relații sentimentale sau către materializarea unui proiect.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Balanță

Astrele au căzut de acord că ar fi timpul să-ți iei o pauză. Să eviți agitația, conjuncturile tensionate și încărcarea agendei de lucru. Un moment de respiro, de petrecut în intimitate, îți poate face foarte bine. P

racticile spirituale, conversațiile cu Dumnezeu, întoarcerea la sinele tău real iți pot aduce experiențe înălțătoare, adevărate miracole.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 martie 2021

Scorpion

O zi numai bună pentru conversații cu prietenii, pentru a cere și a oferi tot felul de informații, pentru a inspira și a te lasă inspirat. De aceea, nu refuza nicio invitație și fii gata să împărtășești celorlalți ideile și intențiile tale, oricât de secretos ți-ar plăcea să fii.

De altfel, nu e exclus să afli lucruri uimitoare despre unele persoane din anturaj sau chiar tu să le șochezi pe acestea.

Săgetător

Luna în Fecioară, în zona carierei, autorității și puterii, te invită să-ți exerciți puterea în sfera profesională. De abilitatea de a conduce, de acuratețea mesajelor transmise mai departe, dar și de capacitatea de a tranșa clar lucrurile depinde succesul tău profesional, dar și cel financiar.

Este un moment bun pentru a-ți crește veniturile prin valorificarea eficientă a tuturor resurselor.

ADVERTISING

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să realizezi că, din dorința de a face pe plac altora, ți-ai încălcat propriile convingeri și credințe. Așadar, e momentul să faci o alegere: îți trăiești sufletul, cu orice risc, sau faci un compromis în favoarea imaginii în ochii celorlalți?

Într-un fel sau altul, în toate alegerile pe care le faci astăzi, ești ghidat de o forță nevăzută, care-ți trimite tot felul de mesaje și oameni care să te ajute. Fii deschis și prezent!

Vărsător

Magnetismul pe care îl exerciți astăzi asupra celor din preajmă este absolut irezistibil. Într-un fel sau altul, te alegi cu niște avantaje materiale, favoruri, cadouri sau măcar primești vești bune legate de bani.

În orice caz, beneficiile vin prin intermediul altora sau tu știi foarte bine să folosești resursele celorlalți, astfel încât să ieși în câștig.

Pești

Luna plasată în Fecioară, în zona relațiilor, imaginii sociale, parteneriatelor. Este o zi în care ești invitat să spui adevărul, așa cum îl vezi tu, celor din jur, mai ales dacă e vorba despre oameni apropiați. Astfel, ai ocazia să te lămurești în privința unor relații și a motivației ascunse a unor oameni pe care i-ai numit până acum prieteni.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇