Horoscop zilnic: 25 noiembrie

Horoscop zilnic: 25 noiembrie

Berbec

Luna prezentă în zodia ta anunță o zi activă, presărată pe ici pe colo și cu impulsivitate. Este o zi favorabilă demersurilor de clarificare a unor colaborări. S-ar putea chiar consulți un specialist, pentru a face lumină în niște documente sau pentru a clarifica termenii unei asocieri sau ai unui acord.

În orice caz, într-un fel sau altul se pare faci apel la litera legii sau măcar la principii morale. Din punct de vedere financiar, ești avantajat.

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2020: Transformare sprirituală

Taur

Pentru tine, Luna prezentă în Berbec poate fi aducătoare de frământări interioare, griji, chiar insomnii. E posibil ca ceva nu-ți placă la serviciu sau, pur și simplu, starea fizică nu e prea grozavă.

Oricum, e necesar ai mai multă grijă de tine, încetinești ritmul de lucru și te relaxezi mai mult. Din punct de vedere material, poți beneficia de tot felul de favoruri și avantaje, dar atenție, în spatele acestora e posibil existe unele interese ascunse.

Gemeni

O zi extrem de dinamică din punct de vedere social. Luna în Berbec activează zona prietenilor, aspirațiilor, proiectelor. Conversațiile aparent banale, schimbul de idei și informații te pot inspira în privință unui nou început în ce privește o colaborare sau un parteneriat.

Oricum, fii atent la sugestiile și propunerile prietenilor sau persoanelor cu care te întâlnești. Iar dacă ești invitat la un eveniment, acceptă fără ezitare!

Zodiile, mașinile și stilul de condus

ADVERTISING

Rac

Ai ocazia -ți susții cauza în fata șefilor, -ți argumentezi un punct de vedere sau o idee, faci pași înainte în carieră sau într-o afacere. În modul de a comunica și acționa, diplomația nu este punctul tău forte. Mai curând spune te exprimi direct, fără menajamente, chiar dur pe alocuri. Ca și când nu mai ești dispus pierzi timpul cu amabilități sau formalisme gratuite.

Totuși, acest fel de a fi, destul de surprinzător și atipic, te ajută obții în timp record toate informațiile de care ai nevoie și rezultatele pe care ți le propui.

Leu

Energia mentală este la cote maxime. Te gândești la viitor, faci planuri, ai idei multe și ingenioase. Ziua de astăzi poate părea agitată, dar adevărul este poți conștientiza foarte multe lucruri vizavi de dorințele tale autentice, de o relație sentimentală și viitorul ei, de o serie de idealuri noi.

Astăzi poți primi și un răspuns favorabil, o aprobare sau un act important. Toți cei care susțin examene sau vorbesc în public sunt avantajați.

6 remedii Feng Shui pentru abundența financiară

ADVERTISING

Fecioară

Ziua de astăzi poate marca începutul unei perioade frumoase din punct de vedere financiar. În afară de faptul Luna plasată în Berbec va activa zona banilor altora și îți poate facilita accesul la unele avantaje materiale, contextul astral anunță culegerea roadelor unor afaceri, aplanarea unor conflicte și asocieri fructuoase pe viitor.

Balanță

Chiar dacă te afli într-o perioadă în care viața socială nu este o prioritate, totuși, astăzi, cu Luna în Berbec, ești invitat fii mai atent și receptiv la ceilalți, la cum te percep, ce-ți spun, ce propuneri îți fac.

Astăzi, oglinda ta sunt ceilalți și prin ei poți afla lucruri valoroase despre tine. Așa ascultă mai mult, vorbește mai puțin, fii gata -ți faci noi cunoștinte și acceptă invitațiile în oraș sau la vreun eveniment. Socializarea devine importantă.

Scorpion

Probabil vei dedica foarte mult timp activităților profesionale. Mai ales pot apărea tot felul de modificări în programul de lucru sau în cadrul echipei. E posibil ai o atitudine destul de impunătoare, iei frâiele în mâini și faci și munca altora.

Adevărul este merită efortul, pentru s-ar putea te alegi și cu o recompensa financiară frumoasă. Apropo de bani, ești într-o perioada favorabilă, în care e necesar doar -ți pui în valoare calitățile.

ADVERTISING

Săgetător

În cazul tău, Luna în Berbec se plasează exact în zona creativității, iubirii, expresiei de sine, anunțând o zi frumoasă, în care abordezi lucrurile cu seninătate și cu umor. O veste bună sau un succes îți dau aripi și ai sentimentul nimic nu-ți poate sta în cale.

Pentru unii Săgetători, dragostea plutește în aer, pentru alții, pot deveni vizibile primele roade ale unui proiect. Oricum, este o zi potrivită mai degrabă pentru activități creative, decât pentru cele de rutină.

Capricorn

Dacă în ultimele zile au existat tensiuni și nemulțumiri în zona profesională, acum acestea par se dizolve, cu ajutorul cuiva care te sprijină din umbră.

Se poate spune ți se face dreptate, ești apărat chiar de cineva în care nu prea ai încredere sau pe care îl privești cu suspiciune. Iată o lecție bună pentru a-ți schimba unele concepții și păreri despre oamenii din preajma ta.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 noiembrie

Vărsător

O zi frumoasă. Luna în Berbec activează segmentul comunicării, deplasărilor, studiilor. Așadar, sunt avantajate toate activitățile care țin de transmiterea unui mesaj, de redactarea unor documente, exprimarea ideilor sau stabilirea pașilor unui proiect.

Ești foarte inspirat și e bine să-ți asculți primul impuls în tot ce faci. În zilele următoare, ideile de astăzi se pot transforma într-un adevărat succes în plan social și profesional.

Pești

Luna în Berbec te învață cum faci bani, valorificându-ți cu îndrăzneală calitățile și talentele. Este o zi în care ești îndemnat ieși în față, te exprimi, fiind conștient și sigur de ceea ce ești și poți faci.

Cu alte cuvinte, e momentul -ți depășești inhibițiile și temerile, pentru a putea face pași frumoși sau chiar o schimbare în plan profesional. Oricum, în următoarea perioadă ești îndemnat pui cunoașterea și experiența acumulate până acum în slujba unui nou drum care ți se potrivește mai bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇