Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Berbec

Odihnește-te astăzi și lasă grijile deoparte. Afecțiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul limfatic, te pot necăji destul de mult. Folosește și terapii naturiste pentru a îmbunătăți starea întregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfătui de bine vizavi de relațiile şi situațiile în care ești implicat. Totul este să accepți și alte păreri.

Taur

Foarte importante sunt astăzi relațiile cu prietenii. Chiar dacă unele păreri sunt total diferite de ale tale, totuși, ar fi bine să reții spusele altora. Nesiguranța ivită în aceste tipuri de relații te va face să te îndepărtezi rapid de unele persoane, care până nu demult îți susțineau demersurile personale și profesionale. Evită investițiile financiare și emoționale!

De ce 2023 este un an cum niciunul nu a mai fost?

Gemeni

Ziua îți aduce multă lume în preajma, fie că ești invitat la evenimente sociale, fie în familie apar pe neașteptate întâlniri cu neamurile. Posibil chiar să iei legătura cu cineva din străinătate sau să ți se propună o oferta de colaborare cu parteneri străini. Reține detaliile celor discutate în aceste zile și nu te grăbi cu luarea deciziilor.

ADVERTISING

Rac

Gândurile îți sunt atrase de subiecte spirituale, fiind posibil să se materializeze participarea la un seminar, un curs sau o prezentare de profil. Detașează-te de mărunțișurile vieții cotidiene și urmează-ți dorințele sufletului. Vorbele frumoase, gesturile alese cu grijă, atitudinea deschisă și armonioasă față de tot ce te înconjoară, folosește-le din plin.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Leu

Apar discuții legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt momente favorabile pentru planuri de investiții, cheltuieli comune pe facturi, taxe sau servicii de care beneficiați împreună. Ține cont de sfaturile sau doleanțele celor dragi. Dincolo de vorbele banale, se ascund adevăruri deosebite.

ADVERTISING

Fecioara

Relațiile de colaborare sunt puse sub lupă și astăzi. Ar fi bine să te retragi dintr-un grup de lucru, dacă simți că nu mai rezonezi cu acele persoane sau cu acea activitate pe care o desfășurați împreună. Deziluziile sunt mari, astfel că orientează-te rapid spre noi orizonturi profesionale. În relația de cuplu pot apărea schimbări benefice.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 ianuarie

Balanța

Există posibilitatea să te afunzi în muncă și astăzi. Te atrag mai mult activitățile specifice unui hobby decât treburile de rutină de la locul de muncă sau cele domestice. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile! Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Amintește-ți că tu îți ești cel mai potrivit terapeut și îngrijește-te corespunzător.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua îți aduce în atenție activitățile comune cu persoana iubită sau copiii. Posibil să înveți multe lucruri interesante de la generațiile mai tinere decât tine, astfel că deschide-ți inima și transformă-te, preț de câteva momente, într-un învățăcel ascultător. Te poți relaxa cu un hobby sau tăifăsuind cu un prieten drag. Ferește-te de cheltuieli!

Horoscopul anului 2023

Săgetător

Să fii acasă, alături de cei dragi, este cea mai indicată situație astăzi. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discuții sau vor dori să te viziteze. Ar fi bine să-ți alcătuieşti un program personal în așa fel încât să ai momente atât pentru odihnă, cât și pentru intimitate cu membrii familiei. Lasă îndatoririle profesionale deoparte și bucură-te de toate!

Capricorn

Ziua este favorabilă întâlnirilor și dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Din cauza bugetului restrâns în aceste zile, este posibil fie să nu onorezi o invitație, fie să te împrumuți pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Ar fi bine să lași deoparte protocolul și să socializezi fără teamă. Simpla ta prezență și un zâmbet sincer vor rezolva totul.

Vărsător

Vei privi cu un ochi critic la situația ta materială. Posibil să contabilizezi bunurile și banii disponibili, trasând totodată noi direcții de folosință a lor. Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tău personal de valori morale și spirituale, detașându-te de planul material. Depinde numai de tine să adopți o altă filozofie de viață.

Pești

Sunt binevenite ședințele de masaj, mersul la piscină, plimbările prin locurile preferate și trasarea unor planuri noi de viață. Chiar dacă stările tale sufletești sunt oscilante, cu puțin efort vei reuși să le controlezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Ține cont și de părerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine să schimbi la tine sau în viața ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇