Horoscop zilnic: 24 noiembrie

Horoscop zilnic: 24 noiembrie

Berbec

Astăzi ai vrea să faci multe lucruri, ai ambiții mari și simți că ești aproape de îndeplinirea unui obiectiv pe care ți l-ai dorit foarte mult. Însă se pare că nu primești sprijinul, susținerea și entuziasmul așteptate de la partenerul de viață și de la cei din jur, ceea ce îți cam taie din elan.

În orice caz, nu e momentul să renunți, pentru că demersurile din aceste zile îți pot schimba traseul profesional în sens favorabil. Iar dacă ai răbdare și ești convingător, în final, îți vei atrage și susținerea de care ai nevoie.

Taur

O zi destul de încordată. Probabil că faci față cu greu tuturor problemelor pe care le ai de rezolvat sau sarcinilor de serviciu destul de dificile. Oboseala acumulată în urmă efortului din ultima vreme își spune și ea cuvântul, prin urmare ți-ai dori să stai și să leneveșți, decât să te urnești spre serviciu.

Totuși, este de preferat să te achiți de responsabilitățile urgențe, fără însă a investi prea mult efort sau timp, ci încercând să fii cât mai eficient.

Zodiile, mașinile și stilul de condus

Gemeni

Se pare că ești în postura de a găsi un echilibru între convingerile tale și cele ale prietenilor sau colaboratorilor. Nu este momentul să te superi din cauza oricărei divergente de opinii, ci este mult mai util pentru interesele tale să fii diplomat, concesiv și deschis la schimbare.

Probabil că e momentul să renunți la unele temeri în ce privește viitorul și să ai mai multă încredere în integritatea și moralitatea celor care-ți sunt alături și te sprijină.

ADVERTISING

Rac

O zi interesantă, în care multe planuri vor fi date peste cap și multe inițiative curajoase ale colaboratorilor sau șefilor îți solicită aportul total. Și chiar dacă unele dintre aceste inițiative par nebunești, doar pentru că depășesc sfera ta de credințe, s-ar putea ca din ele să se desprindă oportunități frumoase de succes profesional și financiar.

Așadar, ai nevoie doar de un dram de curaj, pentru a te arunca în necunoscut, oricum ar arată el. Cu alți oameni, în alt context, poate alt loc de muncă.

Cum să-ți extinzi conștiința

Leu

Fără doar și poate, ziua de astăzi este una frumoasă și constructivă. Te gândești foarte mult la viitor, dar o faci cu îndrăzneală și speranță. Poate că unele discuții care au loc astăzi, unele vești pe care le primești sau informații pe care le accesezi te animă și te fac să schimbi unele convingeri personale și aspirații.

Ți-e gândul la tot felul de proiecte curajoase, te simți puternic și inspirat. Cu alte cuvinte, este o perioada în care te gândești mai mult la tine și la succesul tău. Încearcă totuși să îți rezervi mai mult timp pentru cei dragi sau măcar fii diplomat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Te preocupă în mod deosebit conservarea resurselor materiale, dar și obținerea de noi câștiguri, prin intermediul altora. Practic, dorești să știi în ce mod poți utiliza talentele celorlalți și în ce măsură te poți implica într-un proiect, bazându-te pe sprijinul unor apropiați, astfel încât să obții niște beneficii materiale.

Această abordare poate da rezultate, atâta vreme cât nu-ți neglijezi responsabilitățile și nu cauți, de fapt, o modalitate de a te eschiva. Asta pentru că veniturile consistente vin tot din muncă.

Oracolscop 23 – 29 noiembrie 2020

Balanță

Conservatorismul și teama de a face alegeri ferme îți pot prejudicia unele relații sau colaborări. S-ar putea ca partenerul de viață sau o persoană apropiată să-ți facă niște propuneri sau invitații interesante, cu iz de aventură, și ar fi bine să lași temerile deoparte și să accepți.

Cu alte cuvinte, ai curajul să ieși din tipare și rutină, făcând loc creativității și bucuriei de viață. Astfel, poți trăi clipe minunate alături de persoane agreabile.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi pot cădea pe umerii tăi niște sarcini profesionale destul de dificile, cărora e nevoie să le faci față singur. Și va trebui să găsești soluții dintre cele mai îndrăznețe și ingenioase, pentru a te încadra în niște termene și a avea randamentul dorit.

Însă, atenție, cel puțin în prima parte a zilei, evită imprudențele, impulsivitatea și neglijența. Eforturile îți vor fi răsplătite în a două parte a zilei, cu o veste bună sau un profit.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 noiembrie

Săgetător

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de niște dezamăgiri de la prieteni sau persoana iubita. Fie din cauza că nu ți se acordă atenția dorită, fie pentru că ideile tale nu sunt recepționate cu entuziasmul pe care-l aștepți.

Pe de altă parte, poate fi vorba despre o oarecare teamă legată de viitor și îndeplinirea obiectivelor tale. Totuși, a două parte a zilei aduce ceva mai mult optimism și curaj, așa că este de așteptat să rămâi fidel inițiativelor și ideilor tale, foarte bune, de altfel.

Capricorn

În cursul dimineții se pot reactiva niște frustrări legate de planul profesional. S-ar putea ca șefii să nu-ți recunoască sau chiar să-ți conteste rezultatele, iar asta îți conferă un sentiment de inutilitate și frustrare. În acest context, s-ar putea să te bată gândul din nou să faci o schimbare în carieră.

După-amiaza este mult mai senină, poate și pentru că îți faci mai mult timp pentru tine și sufletul tău. Este o perioada numai bună pentru odihnă.

Vărsător

Astăzi s-ar putea să te mobilizezi mai greu spre îndeplinirea sarcinilor propuse sau să întâmpini tot felul de obstacole, mai ales în demersuri ce țin de documente, deplasări sau întâlniri. Unele activități pot fi contramandate, altele amânate. De asemenea, un răspuns pe care-l aștepți poate întârzia să apară.

Cu toate acestea, cu sprijinul unor prieteni sau cunoștințe, lucrurile se vor rezolva cu bine, în a doua jumătate a zilei.

Pești

Oricât de mult ți-ai dori să mai reduci din activitățile profesionale și să-ți ușurezi muncă, eventual să obții niște avantaje materiale pe cai ușoare, se pare că experiențele de astăzi te forțează să te orientezi tot către muncă, pe resursele tale și asumarea responsabilității.

Cu alte cuvinte, bazează-te mai mult pe tine și mai puțin pe alții. Altfel, nu vei face decât să-ți atragi nemulțumiri și dezamăgiri, pentru că ceilalți nu prea mai sunt disponibili când le ceri ajutorul, mai ales dacă e legat de bani.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇