Horoscop zilnic: 24 iunie

Horoscop zilnic: 24 iunie

Berbec

Se întrezăresc cheltuieli, mai ales în după-amiaza zilei. Pe de o parte, poți achizitiona diverse bunuri personale, la care visai de mult sau de care ai nevoie pe moment. Pe de alta însă, ești tentat să faci cadouri celor dragi. Chiar dacă veniturile tale sunt restricționate deocamdată, un sprijin deosebit vei primi din partea cui nici cu gândul nu gândești. Totuși, cheltuiește cu măsură și lasă mofturile pentru zile mai bune.

Taur

Stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu ți se intra în voie. Ești emotiv și capricios. Temperează-ți reacțiile și evita discuțiile aprinse cu ceilalți. Spusele partenerului de viață sau ale unui colaborator profesional îți pot reda imaginea fidelă a personalității tale pe care o afișezi astăzi. Chiar dacă îți displace ceea ce auzi, ar fi bine să iei aminte. Ocupă-te mai mult de trupul și sufletul tău.

Gemeni

Aflarea unor informații secrete din sfera profesională te vor pune pe gânduri. Poate fi vorba despre salarizarea obținută în urma activității de la serviciu sau de schimbarea condițiilor de lucru. Detașează-te de forfota cotidiană și îngrijește-te serios. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal, însă de mare folos ți-ar fi remediile naturiste.

Oracolscop 20-26 iunie 2022

ADVERTISING

Rac

Discuțiile cu prietenii îți vor aduce lămuriri legate fie de copii, fie de persoana iubită. Ar fi bine să ții cont de sfaturile primite și să acționezi în consecință. Deocamdată, se pare că există armonie în sfera relațiilor sentimentale, însă este o aparență. De fapt, tu ești cel care își schimbă frecvent felul de a relaționa cu ceilalți și dorințele vizavi de planurile comune cu ceilalți.

Leu

Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta. Se recomandă prudență atât în relațiile cu șefii de la serviciu, cât și în relațiile cu alți oficiali din cercul socio-profesional în care îți desfășori activitatea de astăzi. Există un risc mare de gâlceavă și este dificil să ajungeți la o înțelegere comună. Membrii familiei, confortul și liniștea casei sunt remediile potrivite sufletului tău.

Fecioară

Prima parte a zilei este favorabilă achitării facturilor și relaționării cu instituțiile financiare. Recomandabil este să-ți verifici bugetul, documentele financiare și starea plaților pe care le ai de făcut. Este posibil să fii nevoit să plătești daune de pe urma isprăvilor partenerului de viață, a unei rude sau a colaboratorilor profesionali. Pentru orele după-amiezei, rezervă-ți momente pentru vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru o lectura filozofică.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 iunie

ADVERTISING

Balanță

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap în prima parte a zilei. Bine este să fii ferm în toate tipurile de relații și să îți menții termenii și condițiile de desfășurare a proiectelor sau activităților comune cu alții. Neplăcerile din sectorul partenerial au rolul de a te ajuta să înțelegi că unele colaborări merită finalizate definitiv. Miza poate părea mare deocamdată în treburile pe care le desfășori alături de alții.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Scorpion

La serviciu se conturează multa forfotă, însă și acasă deopotrivă. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii te împovărează din ce în ce mai mult. Ferește-te de discuții aprinse și de spații aglomerate. Gândirea și comunicarea sunt deficitare. Daca ai de semnat documente sau de ținut discursuri publice, alege-ți cuvintele cu grijă și cere ajutorul unor apropiați la nevoie. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât acordă-i îngrijirile necesare.

ADVERTISING

Săgetător

În prima parte a zilei, gândurile îți vor zbura numai la cei dragi. Chiar dacă în sectorul amoros există neplăceri de multă vreme, ai răbdare și încredere că totul se defașoară în favoarea ta. Amuză-te cu o carte veselă, răzi chiar și de tine și astfel starea ta de spirit se va îmbunătăți mult. După-amiaza se pare că vei solicitat la serviciu. Este vorba despre activități care se vor desfășura pe termen lung.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Capricorn

Energia zilei îți favorizează dorința de a te distra și de a evada din cenușiul cotidian, alături de cei dragi. Aceștia vor veni către tine cu tot soiul de cereri și propuneri. Recomandabil este să te ocupi pe îndelete de aspectele comune cu aceștia. Planifică ieșiri la iarbă verde, activități sportive sau plimbări prin magazinele preferate de toată lumea. Posibil să apară și niscai tensiuni.

Vărsător

Ziua este potrivită activităților domestice și dialogurilor cu membrii familiei. Din când în când, astrele îți reamintesc de copilul din forul tău interior, care trebuie lăsat să se joace. În după-amiaza acestei zile, delectează-te cu fotografiile din trecut, vizitează o rudă dragă sau pur și simplu lasă-ți măcar gândurile să zburde prin locurile plăcute în copilărie. Chiar dacă emoțiile năvălesc în sufletul tău, controlează-te și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Pești

În preajma ta se vor strânge atât rudele, cât și prietenii apropiați. Pe deasupra, va trebui să faci față și treburilor de la serviciu, fie călătorind în scop profesional, fie lucrând documente și înscrisuri importante. Activitățile de astăzi, încet, dar sigur îți pregătesc un teren nou pentru cariera profesională. Fii prudent în tot ce scrii sau decizi, pentru că este mai dificil să-ți menții concentrate gândurile pe o anumită temă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇