Horoscop zilnic: 24 februarie

Horoscop zilnic: 24 februarie

Berbec

Prima parte a zilei îți poate aduce surprize frumoase de la cei dragi sau vești bune legate de cămin, locuință sau patrimoniu. După prânz, cu Luna instalată confortabil în Leu, ți-e mult mai ușor decât până acum să vezi partea plină a paharului, să privești cu mai multă seninătate tot ce se întâmplă.

Te poți bucura de un succes al propriului copil sau poți petrece clipe frumoase împreună cu persoana iubită. Nu este exclus ca unii nativi să fie curtați. Alții au idei ingenioase legate de un proiect.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Taur

Primele ore ale zilei pot fi destul de efervescente în ce privește comunicarea cu prietenii sau cunoștințele. Se vehiculează multe informații, ajung multe mesaje la tine sau primești o invitație la un eveniment.

După prânz, Luna în Leu îți aduce ipostaze benefice legate de casă și familie. Poți primi o vizită neașteptată, dar agreabilă sau poți avea sentimentul că cineva te protejează din umbră.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Gemeni

O zi minunată, mai ales dacă ți-ai propus să prezinți cuiva un proiect sau să-ți exprimi ideile inovatoare în fața superiorilor. Este un moment bun pentru a inventa noi mijloace de câștig și bunăstare.

După prânz, Luna activează zona comunicării, a ideilor și mentalului. Acum e momentul să-ți găsești aliați pentru un proiect, să faci demersuri pentru începerea unei colaborări noi, să planifici o călătorie sau să te orientezi către noi aspirații.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING

Rac

O zi frumoasă. În cursul dimineții s-ar putea să primești o veste bună, neașteptată, din străinătate sau de la cineva aflat la mare distanță. De asemenea, este un moment bun pentru a te ocupa de niște demersuri juridice sau pentru a căuta informațiile de care ai nevoie pentru un proiect.

A doua parte a zilei este excelentă din punct de vedere profesional și financiar. Ai noroc în ce privește negocierile, extinderea unei afaceri, implicarea într-un nou proiect.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Leu

Te simți în elementul tău, mai ales după orele 14:00, când Luna ajunge în semnul tău zodiacal. Dacă în prima parte a zilei ești mai meditativ și retras, savurând revelații peste revelații, în a doua parte a zilei, abordezi totul cu entuziasm, optimism, bucurie.

Poți primi o veste bună, te poți bucura la gândul că în curând vei pleca într-o călătorie, ai noroc la examene și interviuri sau ești favorizat în ce privește studiile și evoluția pe toate palierele.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi frumoasă sub aspectul relațiilor sociale, parteneriatelor, colaborărilor. Este posibil să primești propuneri tentante de unde te așteptai mai puțin, să te bucuri de încrederea celor din jur, să primești recunoaștere și apreciere.

Cert este că ești ascultat, ți se cere părerea, exerciți un magnetism puternic asupra celor din jur. După prânz, te bucuri de un ajutor nesperat, de un noroc providențial.

Balanță

Orele dimineții îți pot aduce surprize în sfera profesională. Însă, chiar dacă se întâmplă lucruri la care nu te așteptai, se pare că totul este în favoarea ta, în cele din urmă. Totul este să fii deschis la nou și dispus să te adaptezi din mers la orice schimbare.

După prânz, Luna în Leu promite experiențe minunate în ce privește relațiile cu prietenii sau parteneriatele. Este o perioadă excelentă pentru a împărtăși ideile tale cuiva apropiat sau pentru a accepta o invitație la un eveniment.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 februarie

ADVERTISING

Scorpion

Mentalul superior, imaginația și creativitatea funcționează excelent. Ai încredere în ideile, revelațiile, chiar în visele din această noapte. Poți primi mesaje și răspunsuri pe cele mai neașteptate căi.

După prânz, fii gata să accepți o propunere interesantă de la un șef sau să te bucuri de un succes profesional. Daca ești propus pentru o nouă funcție sau un nou proiect, acceptă fără să stai pe gânduri.

Săgetător

Îți vine inima la loc. Dacă te-ai tot frământat în ultimele zile din pricina banilor și ai tot căutat soluții pentru a ieși dintr-un impas, acum poți răsufla ușurat, pentru că soluția vine de unde te aștepți mai puțin.

După prânz, Luna în Leu te ajută să vezi lucrurile într-o lumină favorabilă, cu alte cuvinte, să vezi partea plină a paharului. Este un moment excelent pentru a da curs unor idei ingenioase și a dezvolta un proiect creativ.

Capricorn

În cursul dimineții, poți avea parte de surprize de la partenerul de viață sau de la un colaborator. Poate că primești o propunere inedită sau pur și simplu cineva își schimbă brusc atitudinea față de tine.

Oricare ar fi cursul evenimentelor, nu ai de ce să te îngrijorezi, pentru că totul se așază cum e mai bine pentru tine. După prânz, ai parte de avantaje materiale, favoruri, dar și de momente pasionale.

Vărsător

S-ar putea să găsești soluții ingenioase pentru a debloca un proiect sau pentru a finaliza o lucrare la termen, deși nu mai sperai. Se pare că rezultatele bune de la locul de muncă se vor solda și cu câștiguri suplimentare.

În a doua parte a zilei, te bucuri de atenție, recunoaștere și chiar aplauze la scenă deschisă, mai ales dacă ești persoană publică sau ai de-a face cu publicul în activitatea pe care o desfășori.

Pești

În cursul dimineții, e de preferat să acorzi timp activităților relaxante, care te bucură și îți fac placere. Este posibil să fii surprins de gesturi frumoase din partea unei persoane dragi sau poți primi un cadou.

În orice caz, Luna în Rac te invită să-ți deschizi inima. După prânz, activitatea profesională revine în prim plan. Însă muncești cu drag și spor, iar rezultatele sunt foarte bune. Totuși, fii atent la orice propunere primită, pentru că aceasta se poate transforma într-un proiect de zile mari.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇