Horoscopul săptămânii 22 - 28 februarie

Horoscopul săptămânii 22 - 28 februarie

Berbec

Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor.

Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit, însă deocamdată verifică atent instalațiile de apă. Sunt posibile avarii de la și prin apă.

Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea.

Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri, plus niscai controverse în relațiile amoroase.

La finalul săptămânii se va contura un final la locul de muncă. Se pot accentua unele probleme de sănătate mai vechi.

Taur

Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit.

Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore lasă-le pentru o altă perioadă mai bună.

Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. Comunicarea este deficitară în această săptămână, deci fii foarte prudent.

La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Se prefigurează un final atât în relația cu persoană iubită, cât și în relațiile cu copiii.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Gemeni

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar în primele zile ale săptămânii. Se finalizează o etapă de câștig din muncă proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe încurcături și minciuni. Verifică fiecare document care îți atestă drepturile salariale și evită cheltuielile extravagante.

Factorul necunoscut îți poate crea neplăceri când și cum te aștepți mai puțin. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela viziunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos.

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. În weekend se conturează treburi gospodăreșți și controverse în familie, care vor duce, inevitabil, la un final.

ADVERTISING

Rac

O perioadă foarte importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate.

Chiar dacă stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. Totuși nu forța nota, ocupă-te doar de treburi ușoare și la nevoie cere sprijinul celor dragi.

Multe revelații, informații deosebite obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli, dar primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional.

Se conturează schimbări în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. posibil ca în urmă evenimentelor și discuțiilor din aceste zile să decizi a te desprinde din relațiile care funcționează defectuos.

Călătorii pe distanțe scurte și implicare în studii sau cursuri de formare personală și profesională.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Leu

O perioadă care îți aduce multe informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Prudență, răbdare, măsură în toate!

Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a două parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Sunt șanse mari de progres și de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum. Din perspectiva financiară, se va finaliza o etapă de câștig din muncă proprie. Poate fi vorba și despre primirea unor drepturi salariale, despre cheltuieli comune cu cei dragi, însă poate intra în discuție și plata unor daune.

ADVERTISING

Fecioara

Relațiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un final foarte clar în unele relații, mai ales în relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au suținut cumva în proiectele tale profesionale.

Prudență, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să-ți schimbi felul în care te raportezi la evenimentele vieții cotidiene și la relațiile cu ceilalți. Este vremea marilor schimbări și bine ar fi să le primești cu brațele deschise.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează un final în privința statutului socio-profesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând doar de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință.

La serviciu, se poate finaliza o etapă de lucru. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frevente și de bun augur. Totul este să fii deschis, pregătit și bine informat.

Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante. În weekend, oboseala și stresul acumulat își vor spune cuvântul. Odihnește-te conștient și îngrijește-ți sănătatea! În taină vei lua deciziile cele mai potrivite pentru tine, atât din perspectiva personală, cât și din perspectiva profesională.

ADVERTISING

Scorpion

Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare.

Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin.

Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Schimbare de statut socio-profesional. Relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care până nu demult își ofereau sprijinul în planurile tale se vor finaliza, fără echivoc. Detașează-te de tot și toate! Ascultă-ți vocea interioară și mergi pe sfaturile primite de la sufletul tău.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Săgetător

Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Verifică atent fiecare document și informează-te în permanență din surse sigure.

Existe amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar. De evitat investițiile de anvergură și a-i lăsa pe alții să profite de pe urmă veniturilor tale!

Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață. Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate și a plănui călătorii sau studii pe termen lung.

La finalul săptămânii este posibil să fii invitat la o reuniune cu oameni importanți, fie la locul de muncă, fie acasă, în familie. În urmă evenimentelor din aceste zile, vei încheia un capitol socio-profesional.

Capricorn

Perioadă importantă în plan partenerial! Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere.

De reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează iluzii și dezamăgiri. Prudență, detașare și nu te baza pe niciun partener, oricât de minunat ar părea la prima vedere.

Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite.

Este clar că în urmă situațiilor și dialogurilor din această săptămână îți vei reconfigura sistemul valorilor morale și spirituale. Relațiile cu străinătatea sunt disonante și chiar poți decide ruperea unora dintre ele. Răsturnări de situație în privința călătoriilor îndepărtate și a unor forme de instruire.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Se finalizează o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă.

Informează-te corect și la timp din surse sigure și nu slăbi vigilența. În umbră sunt active conflicte serioase. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional în care activezi te poate nelinișți, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Sănătatea este vulnerabilă din cauza contextului astral din aceste zile, bine find să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare.

Relațiile parteneriale sunt disonante, existând riscul că vorbești prea mult și cum nu trebuie.

La finalul săptămânii, probabil din cauza situațiilor și discuțiilor cu partenerul de viață, colegii și colaboratorii din sfera muncii, vei fi nevoit să iei decizii financiare privitoare la banii și bunurile comune. Final de etapă de câștig de la și prin alții.

Pești

Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Mai puțin probabil să te implici într-o relație nouă și oricum nu se recomandă.

Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți, mai ales în plan afectiv, poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Prudență, răbdare, ascultă ce au de zis ceilalți și gândește-te pe îndelete cum vei proceda în continuare!

Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile și niscai probleme de sănătate, de aceea, dozează-ți eforturile și selectează prioritățile.

În weekend se prefigurează dialoguri improtante, definitorii cu partenerul de viață și colaboratorii. Finaluri în aceste relații. Desprinde-te din situațiile parteneriale care funcțioanează prost.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇