Horoscop zilnic: 24 decembrie

Horoscop zilnic: 24 decembrie

Berbec

Luna traversează astăzi zodia Fecioarei și este implicată în aspecte tensionate pe care le resimți în zona muncii și a sănătății. Pui foarte multă presiune pe colegii de serviciu sau pe subordonați, ești greu de mulțumit și nu te abați de la critică, dacă rezultatele nu sunt conform dorinței tale. Fii flexibil și lasă-te ghidat de oamenii cu mai multă experiență.

Luna plină în Gemeni. Abundența este un mod de a gândi

Taur

În cazul tău, Luna în Fecioară energizeaza sectorul iubirii, al creativității și al copiilor. Ești circumspect în ceea ce privește resursele financiare ale familiei. Sunt posibile discuții aprinse cu cei dragi legate de administrarea bugetului. Ai tendința de a pune frica înainte, de a lua lucrurile prea în serios, ceea ce ar putea fi descurajant pentru cei dragi.

Gemeni

Tu primești influența Lunii din Fecioară în zona familiei, a trecutului personal și a căminului. Ești foarte analitic, studiezi cu atenție relațiile din cadrul familiei, în special pe cele cu părinții și ai putea remarca unele tipare comportamentale pe care le-ai învățat acasă, încă din copilărie. Conștientizarea este un pas important spre rezolvarea problemelor.

ADVERTISING

Rac

Pe tine, Luna în Fecioară te stimulează în zona gândirii, a comunicării. Aspectele astrale de azi, prin tensiunea interioară pe care o poți resimți, te determină să îți conștientizezi gândurile și modul în care ele te fac să te simți. Purificarea mentală îți poate aduce beneficii printr-o mai bună stare de sănătate. Pune mai multă iubire și în relația cu frații.

Care este semnul zodiacal care a dat cei mai mulți miliardari

Leu

Tranzitul Luni prin Fecioară te influențează în zona banilor proveniți din munca proprie, dar și a calităților sau talentelor. Desi ești foarte creativ din fire, potențialul tău este mult mai mare și merită să îl explorezi. Făcând altfel lucrurile, ai putea avea alte rezultate. Ca urmare a muncii temeinice pe care o prestezi, veniturile își pot schimba, în timp, sursa sau structura.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Zodia ta găzduiește astăzi Luna și îți atrage atenția asupra ta, asupra cine ești și cum te manifești pe tine însuți. Te remarci printr-o puternică tendință de autoperfecționare sau chiar de autocritică. Astăzi poți echilibra tensiunile ce se pot ivi în relația cu șefii sau chiar la domiciu, în relația cu familia, intorcandu-ți privirea spre tine și îmbunătățindu-ți atitudinea.

Balanță

Pe tine Luna în Fecioară de astăzi te predispune la introspecție, izolare și căutări interioare. Mentalul tău este foarte activ, ești foarte însetat de cunoaștere și aloci foarte mult timp studiului. Capacitatea ta de sinteză nu este prea grozavă azi, căci ai tendința de te pierde în detalii. Desprinde-te de cărți și caută în conștiința ta răspunsul sau adevărul pe care îl vrei.

Gândește pozitiv! Cel mai dăunator sfat oferit unui om deprimat

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Fecioară de astăzi îți trimite energie în zona anturajului și prietenilor. Te manifești ca un prieten de nădejde, dar ai tendința de a lua asupra ta problemele celor din anturaj. Din dorința de a te face util sau de a ajuta, poți presta benevol diverse servicii prietenilor. Generozitatea ta este demnă de admirat, dar așteaptă să ți se solicite sprijinul pentru a nu invada.

Săgetător

În ceea ce te privește, Luna în Fecioară te provoacă în zona carierei și a prestigiului social. Ești foarte exigent, atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți oameni cu care relaționezi. Nici șefii sau autoritățile nu scapă ușor ochiului tău critic. Fii diplomat, împăciuitor și expune-ți într-un mod elegant punctul de vedere. Demersurile legale nu sunt favorizate astăzi.

Capricorn

Tu primești influențele Lunii în Fecioară în zona studiilor superioare, a idealurilor și a principiilor morale. Resimți o tensiune interioară foarte puternică și te-ai putea confrunta cu un complex de inferioritate. Poți simți nevoia să studiezi tot mai mult pentru că ai convingerea că nu știi suficient. Odihnește-te, îngrijește-ți corpul și încetinește ritmul vieții.

Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Vărsător

Luna în Fecioară de azi se proiectează, în cazul tău, în zona transfomarii și a regenerării. Investești multă pasiune, dar și încăpățânare în relația cu persoana iubită. Din păcate astăzi amândoi aveți tendința de a exagera cu controlul sau impunerea convingerilor personale ceea ce se poate răsfrânge în mod negativ și asupra relației aducând înflăcărare nervoasă.

Pești

Ție Luna în Fecioară îți dinamizează planul relațional. Studiezi cu mare atenție oamenii cu care relaționezi. Ai tendința de a judeca sau critica membrii familiei, dar ar fi bine să nu dai curs acestui impuls, căci lucrurile pot scăpa de sub control foarte ușor. Nu tolerezi bine autoritatea și probabil alegi să spui ca ei și să acționezi cum consideri de cuviință.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇