Horoscop zilnic: 23 noiembrie

Horoscop zilnic: 23 noiembrie

Berbec

O zi frumoasă, pe care o trăiești în liniște și armonie, având alături persoane dragi și persoane de încredere. E bine să te ocupi de activități casnice, să ajuți o rudă sau să îți programezi eficient cheltuielile pe următoarea perioadă.

Este însă un moment excelent și pentru semnarea unui contract, realizarea unor alianțe sau asocieri sau chiar programarea unei căsătorii. Sunt favorizate toate parteneriatele începute acum, pentru că acestea vor fi durabile și solide.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Taur

Astăzi ești foarte rezervat, prudent și binevoitor cu cei din jur. Ai toate șansele să repari o relație care s-a cam deteriorat în ultima vreme sau poți relua legătura cu persoane pe care nu le-ai văzut de multă vreme.

Așadar, o zi aducătoare de liniște, curgere firească a lucrurilor, spor la locul de muncă, rezultate foarte bune, care pot fi recompensate cu o primă sau un bonus. Oricum, este o perioadă în care ai parte de mici bucurii din partea celor din jur.

Gemeni

Te preocupă stabilitatea materială și aș spune că ești foarte prudent în ce privește administrarea banilor. Unii ar putea crede că ești zgârcit, pentru că scoți greu bani din buzunar astăzi și numai după ce ești convins că merită. Însă adevărul este că ai niște planuri și vrei să te asiguri că le poți îndeplini.

Poate fi vorba de o vacanță împreună cu persoana iubită, de un proiect costisitor sau de un cadou pe care vrei să-l cumperi cuiva drag.

ADVERTISING

Rac

O zi liniștită. Luna se află în semnul tău zodiacal și te invită la conservarea energiei, la măsură și cumpătare în tot ce faci. Aspectul cel mai frumos al acestor zile este însă reprezentat de relațiile armonioase de la locul de muncă, de susținerea primită și de un posibil câștig.

Cu alte cuvinte, este o perioadă în care lucrurile încep să se miște în sfera profesională, mai ales dacă au fost blocate până acum.

Leu

Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te distanțezi de orice factor de stres, să te relaxezi și să te odihnești. Meriți din plin o zi tihnită, în care să faci doar ce-ți place, după o săptămână aglomerată și agitată.

Pe de altă parte, în aceste zile, mulți Lei au șansa să limpezească unele neînțelegeri din relațiile lor și să readucă armonia acolo. Alți Lei se pot îndrăgosti.

Oracolscop 22 – 28 noiembrie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Simți nevoia să-ți petreci mare parte din timp în compania unui prieten vechi, în care ai încredere și căruia i te poți destăinui cu ușurință. Ai nevoie lângă tine de persoane integre, pe cuvântul cărora poți conta și de sfatul cărora poți tine cont.

Așadar, dacă se ivește ocazia unei conversații de suflet, nu ezita să vorbești despre temerile sau aspirațiile tale. Pe de altă parte, aceste zile sunt excelente din punct de vedere financiar și material.

Balanță

Azi ești nevoit să te ocupi de sarcini profesionale pe care le-ai tot amânat. Poate că îți va fi greu să te aduni sau să te faci înțeles de șefi, însă se pare că ai susținerea acestora. Așadar, abordează lucrurile cu seriozitate și disciplină. Iar dacă se ivește o oportunitate de afirmare, profită de ea.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

ADVERTISING

Scorpion

O zi frumoasă din punct de vedere al studiilor, demersurilor juridice sau călătoriilor. Probabil că vei soluționa o neînțelegere apărută în relația cu o instituție sau o persoana oficială, vei planifica o călătorie sau îți vei stabili următorii pași de făcut pentru dezvoltarea unor relații sau creșterea unui proiect, eventual artistic.

Financiar stai foarte bine și chiar e indicat să profiți de oportunitățile care apar în aceste zile.

Săgetător

Deşi nu-ți stă în fire, astăzi se pare că ești foarte prudent în legătură cu banii. S-ar putea chiar să-ți impui niște restricții pentru o anumită perioadă, tocmai pentru a-ți conserva cât mai mult resursele materiale și pentru a-ți putea respecta proritățile stabilite.

Dacă nu-ți ies calculele așa cum te așteptai, nu-ți face griji, pentru că va veni un sprijin nesperat de la cineva din familie.

Mercur în Scorpion (6 – 24 noiembrie). Disconfortul transformării

Capricorn

Pui foarte mare preț pe felul în care te percep cei din jur, pe atenția și aprecierea care vin dinspre aceștia. De aceea, ai tendința să faci mai mult ce se așteaptă ceilalți sau ce crezi că te-ar crește în ochii lor decât ce simți tu.

Oricum, ești foarte atent la tot ce se spune despre tine, la gesturile persoanelor din anturajul profesional, la observațiile primite. Sfatul Astrocafe.ro pentru astăzi este să fii tu însuți și să nu te lași afectat de gesturile uneori nepotrivite ale celor din preajmă.

Vărsător

Chiar dacă nu-ți place, astăzi e nevoie să faci un efort pentru a finaliza o lucrare cu care ai ajuns pe ultima sută de metri și este posibil să fie necesar să rămâi peste program. Pentru eficiență mai mare, nu ezita să ceri sprijinul colegilor sau sfatul unor specialiști și fii cât mai clar și concis în exprimarea ideilor.

Chiar dacă efortul depus astăzi este considerabil, îți vei da seama că a meritat, pentru că vei culege roadele.

Pești

O zi a iubirii, expresiei artistice și bucuriei de viață. Beneficiezi de o Lună sensibilă și romantică în zona sentimentelor exprimate, așa că te poți aștepta la momente de excepție petrecute alături de persoana iubită. Cu condiția să fii ceva mai deschis și să renunți la temeri sau inhibiții.

Pe de altă parte, această perioadă este favorabilă în ce privește alianțele profesionale, afacerile sau asocierile pe termen lung.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇