Horoscop zilnic: 23 noiembrie

Horoscop zilnic: 23 noiembrie

Berbec

Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspecție și pentru analizarea profundă a evenimentelor din viața ta.

Pe de altă parte, la serviciu, relațiile sunt disonante. Evită provocările și fii cât mai discret! Îngrijește-ți sănătatea, plimbă-te în aer liber și stai de vorbă cu cei dragi.

Taur

Săptămâna debutează alături de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, chiar dacă unele informații par alarmante. Pe de altă parte, nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Un protector important îți poate face reproșuri întemeiate. Ia aminte la ce ți se spune și urmează cu încredere sfaturile. În după-amiaza zilei invită-i pe cei dragi la o șuetă agreabilă.

Zodiile, mașinile și stilul de condus

Gemeni

Domeniul profesional este principalul subiect de interes. Relațiile cu șefii sunt conflictuale, însă pe undeva este și vina ta. Ți se poate reproșa faptul că nu-ți faci corect treburile la serviciu. Chiar dacă cineva te susține, bine este ca, măcar din când în când, să te bazezi doar pe forțele tale.

Ești interesat prea mult de imaginea ta în ochii celorlalți. Urmează sfaturile primite!

ADVERTISING

Rac

Este o zi bună pentru a lua legătura cu cineva aflat în străinătate sau pentru a te ocupa de studii. Chiar dacă întâmpini ceva dificultăți în acest sens, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil.

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Spre sfârșitul zilei vizionează o piesă de teatru, un film sau bucură-te de tihna și cărțile unei biblioteci.

Cum să-ți extinzi conștiința

Leu

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea să descoperi nereguli în documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fără probleme.

Cineva drag îți poate oferi un cadou surpriză. Evită speculațiile financiare și cumpărăturile nefondate!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi controversată pentru relațiile parteneriale. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că toate eforturile tale se îndreaptă către interesele tale personale în detrimentul relației de cuplu sau a muncii în echipă. Încearcă să lămurești lucrurile și fii mai atent.

Pe de altă parte, se pot isca neînțelegeri în proiectele comune cu alții. Sunt momente pasagere.

Oracolscop 23 - 29 noiembrie 2020

Balanță

Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și nici șefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită ripostele.

Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Dozează-ți eforturile și folosește doar remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, plimbă-te în aer liber.

ADVERTISING

Scorpion

Începi săptămâna cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, dar mai ales cu persoana iubita sau cu copiii. Fii prudent și temperează-ți veselia.

Pe de altă parte, creativitatea îți este la cote înalte. În a două parte a zilei abordează un hobby sau organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Prudență în relațiile oficiale!

Săgetător

Ai succes la treburile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare pot fi făcute mai ușor.

Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, deci fii prudent. Cu toate că ai multe de făcut în afară casei, găsirea echilibrului între îndatoririle familiale și cele sociale este una din cele mai mari provocări ale momentului.

Capricorn

Se conturează multe discuții și întâlniri cu oameni dragi. Sunt posibile vești alarmante legate de segmentul profesional, însă nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Este rost să-ți îmbogățești bagajul de informații și palmaresul educațional prin orientarea eforturilor spre participarea la cursuri, seminarii sau workshop-uri pe teme diverse.

Vărsător

O zi propice cumpărăturilor. Tendința de a cheltui pe lucruri extravagante va fi la cote înalte. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea speculațiilor.

Pe de altă parte, poți primi cadouri și recompense substanțiale. Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales în a doua parte a zilei. Detașează-te de problemele materiale și admiră frumusețile vieții.

Pești

Strălucești din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează să faci lucruri de care în alte zile nici nu voiai să auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de întreținere corporală sau alcătuirea planurilor de viitor.

În după-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇