Horoscop zilnic: 23 februarie

Horoscop zilnic: 23 februarie

Berbec

Luna în Rac, în zona sufletului și familiei, te poate face ceva mai sensibil astăzi. Prima parte a zilei poate aduce emoții și îngrijorare, gândurile fiind orientate către o problemă a partenerului de viață sau către niște tensiuni apărute într-un parteneriat de afaceri.

În tot cazul, ai sentimentul ceva nu funcționează, nu ești în siguranță sau gesturile tale sunt interpretate greșit.

A doua parte a zilei este mult mai relaxată, poate și pentru reușești te detașezi, în urma unor vești bune. Empatia și sensibilitatea te impulsionează vii în sprijinul unui apropiat.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Taur

Fie comunicarea cu colegii este dificilă, fie sarcinile profesionale ți se par obositoare, fie e nevoie faci multe drumuri sau insiști pe la diferite persoane, pentru a obține un document.

Totul parcă se mișcă cu încetinitorul. Însă, dacă reușești schimbi starea de spirit și iei lucrurile așa cum sunt, fară a le mai opune rezistență, vei găsi soluții foarte bune.

A doua parte a zilei vine cu vești bune, cu o invitație la un eveniment sau o întâlnire cu persoane agreabile. Soluțiile pe care le cauți dimineața se pare vin mai târziu, prin intermediul unui prieten.

Gemeni

Încă de dimineața, te preocupă o problemă financiară. Probabil vrei -ți satisfaci un capriciu, cumperi un cadou pentru cineva drag sau, pur și simplu, participi la un eveniment.

Există frustrări legate de bani, însă acestea pot fi benefice până la urmă, pentru te ambiționează -ți urmărești cu mai multă atenție interesele.

În acest context, s-ar putea ivi șansa de a discuta cu un șef și de a-i face acestuia niște propuneri foarte inspirate. În urma acestor discuții sau în urma valorificării unui talent, îți poți spori veniturile.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

ADVERTISING

Rac

Dimineața, probabil nu ești în apele tale. Ceva te îngrijorează sau te face te simți nesigur, confuz ori neputincios. Poate fi vorba despre o problemă de familie sau doar de niște angoase inexplicabile.

Însă, pe măsură ce te apropii de orele prânzului, starea de spirit se schimbă substanțial. Poate și din cauza unor vești bune de departe sau a unor conjuncturi norocoase, incredibile, care apar în viața ta.

Fii foarte atent la toți oamenii cu care vorbești astăzi și la revelațiile pe care le ai. Ceva se schimbă în conștiință ta și în viziunea asupra viitorului. Deodată, un drum, un proiect sau un obiectiv pare mai luminos și mai clar.

Leu

Poate astăzi cel mai bine ar fi nu-ți încarci foarte mult agenda, ci te ocupi doar de treburile urgente, care nu suportă amânare. Asta pentru atitudinea ta este mai degrabă una receptivă, discretă, rezervată, decât activă, entuziastă și deschisă.

Așadar, cel puțin în prima parte a zilei, ia lucrurile încet și încearcă, în permanență, păstrezi în minte întregul tablou al oricărei probleme. Nu te supăra la primul obstacol întâlnit și nici nu ceda tentației victimizării.

Iar dacă cineva apropiat are nevoie de o mănă de ajutor, nu ezita i-o dai. După prânz, încordarea se mai atenuează și poți chiar te bucuri de un cadou minunat.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Luna activează astăzi zona prietenilor și relațiile sociale în general. Numai , cel puțin în prima parte a zilei, e posibil te confrunți cu tensiuni interioare, -ți faci griji pentru o situație din viața ta sau te simți pur și simplu distras.

Poate te temi nu pierzi ceva (bani, imagine, credibilitate) sau poate te vezi nevoit refuzi o invitație undeva, pentru nu dispui de banii necesari.

Oricum, nu te pripi faci alegeri. Așteaptă a doua parte a zilei, când vei vedea lucrurile într-o lumină nouă. Sunt și șanse de noi colaborări sau proiecte.

Balanță

Dimineața pare fie destul de tensionată, din cauza unor fricțiuni apărute în zona profesională, a unor nemulțumiri vis-a-vis de sarcinile care-ți sunt trasate sau a rezistenței la schimbare. E clar toate acestea sunt din cauza rigidității cu care privești lucrurile și fricii de a nu-ți pierde credibilitatea, în urma luării unui angajament pe care nu știi dacă poți -l respecți.

Totuși, oricare ar fi temerile sau problemele cu care te confrunți, sfatul Astrocafe.ro este aștepți după-amiaza, când totul se va așeza de la sine, mai frumos decât te-ai fi așteptat.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea ca în prima parte a zilei unele planuri -ți fie date peste cap. Poți fi nevoit amâni niște întâlniri, faci niște drumuri neprogramate, sprijini pe cineva și astfel sacrifici mult timp.

Cu toate acestea, a doua parte a zilei se mai înseninează, în contextul în care vin vești bune, revezi o persoană dragă sau faci ceva ce-ți bucură inima.

Sfatul Astrocafe.ro este ca astăzi -ți lași intuiția aleagă pentru tine și dai voie creativității "lucreze" în favoarea ta. Idei nemaipomenite pot veni în sprijinul unui proiect.

Săgetător

Ești destul de sensibil astăzi, mai ales la remarcile lipsite de delicatețe ale prietenilor sau la refuzurile pe care le primești, atunci când ceri sfaturi sau alt fel de sprijin.

De fapt, tinzi iei lucrurile personal și ai senzația ești respins. Ar trebui menționat faptul oricum ești mai sensibil, mai emotiv și mai orientat către interior, în această perioadă, așa nu e greu deloc fii rănit sau te simți vulnerabil.

Cu toate acestea, în loc te victimizezi, cel mai bine ar fi te detașezi, critici mai puțin și te uiți ce inhibiții, frici sau blocaje te fac emiți tot felul de judecați despre oameni. A doua parte a zilei iți poate revela răspunsuri foarte prețioase.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Astăzi, e posibil ca relațiile cu șefii sau cu colaboratorii/asociații fie încordate. Ți se pare destul de greu ajungi la un numitor comun cu aceștia și, tocmai de aceea, cel mai bine este amâni orice discuție în contradictoriu.

Iar dacă se pune problema semnării unui contract, amână cât poți acest demers sau asigură-te cerințele tale sunt clar înțelese și respectate. După prânz, permisivitatea și adaptabilitatea ta fac ca lucrurile reintre în normal și tensiunile se risipească.

Vărsător

S-ar putea ca primele ore ale zilei -ți aducă emoții, stress, încordare. Asta mai ales din cauza programului încărcat pe care-l ai, răspunsurilor pe care le aștepți de la persoane oficiale sau instituții, unei aprobări care nu mai vine sau a ineficienței la locul de muncă.

În tot cazul, ai sentimentul stai pe loc sau nu ești sprijinit așa cum te aștepți.

De fapt, conjuncturile de astăzi încearcă te învețe delegi sarcini, ceri sprijin, te detașezi și accepți tot ce apare în viața ta. Sfatul unei persoane în vârstă sau al unui specialist poate -ți fie foarte util în descâlcirea ițelor. Spre seară, dacă vei reuși fii flexibil și receptiv, vei vedea și roadele.

Pești

Chiar dacă în cursul dimineții buna dispoziție îți este umbrită de o problemă de natură financiară, după prânz vei face dispară orice grijă sau preocupare, dacă alegi faci ceva ce-ți place.

Poți, de exemplu, petreci timp cu persoana iubită sau cu cineva drag. Sau poți dedica timp unui hobby. În orice caz, ar fi păcat risipești creativitatea, imaginația și inspiratia de care te bucuri astăzi. Sufletul ar fi bine câștige teren în fața rațiunii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇