Horoscop zilnic: 23 decembrie

Horoscop zilnic: 23 decembrie

Berbec

Te poți bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau a persoanelor care împărtășesc aceleași hobby-uri cu tine. Niscai neplăceri pot apărea fie de la bani, cheltuieli comune cu aceste persoane, fie de la unii care te invidiază pentru reușitele tale. Fii prudent, discret și nu îți divulga părerile sau intențiile de viitor. Folosește această zi pentru distracții, planuri de vacanță sau discuții amicale.

Taur

Segmentul domestic te atrage mult astăzi și bine ar fi să-ți îndrepți atenția către el fără rezerve. Chiar dacă ești solicitat mult de mediul profesional în care activezi, controlează-ți reacțiile și rezolva-ți treburile personale propuse.

A doua parte a zilei îți aduce reuniuni familiale cu cei dragi, discuții importante privind bunurile patrimoniale și planuri interesante de viitor, cu scopul de a-ți vizita rudele.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie

Gemeni

Sunt posibile multe drumuri pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizita persoanele dragi din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuată, iar gândirea urmează firul emoțiilor și mai puțin rațiunea.

Neplăceri vin dinspre segmentul profesional, pentru că un șef te poate solicita pentru treburi personale. Cu puțină bunăvoință te vei descurca excelent.

ADVERTISING

Rac

Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, segmentul venituri din muncă desfășurată la un loc de muncă. S-ar putea să primești sume de bani restante, prime sau informații deosebite legate atât de salarizare, cât și de condițiile de muncă.

Este bine să te mulțumeșți deocamdată cu ceea ce ai, pentru că există o mare vulnerabilizare pe locul de muncă, poziția ta la serviciu și relațiile cu șefii.

Venus retrogradă în Capricorn (19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022). Recuperarea puterii interioare

Leu

Ești în vervă astăzi și dornic de schimbare, noutate, progres. Pentru că relațiile cu ceilalți sunt tensionate este bine să fii prudent și să eviți luarea deciziilor importante. Mentalul este marcat de vulnerabilitate și este posibil să vezi lucrurile eronat.

Cel mai bine ar fi să te ocupi de treburi personale, să te relaxezi în aer liber alături de persoane dragi și de încredere. Seară îți aduce revelații interesante.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Se pare că plănuiești în taină să faci modificări serioase la segmentul financiar comun cu alții. Însă perioada actuală este potrivită mai mult odihnei și vacanțelor petrecute alături de cei dragi.

Se pot activa afecțiuni ale sistemului circulator sau ale altor sisteme, care să te ducă la medic sau chiar la inteventii deosebite. Îngrijește-te pe îndelete și la nevoie cere sfatul specialiștilor în sănătate.

Oracolscop 20 - 26 decembrie 2021

Balanță

Îndatoririle profesionale și relațiile cu mediul profesional în care activezi sunt tensionate, solicitându-te mult. De aceea, fii prudent în toate. Cineva te poate sfătui de bine vizavi de planurile de viitor, mai ales în privința locului de muncă. Îndemnurile de a-ți găsi altceva de lucru sau de a-ți îmbunătăți competențele profesionale prin abordarea unui curs ar trebui luate în considerare.

ADVERTISING

Scorpion

Te vei simți astăzi o mică vedetă, pe scena mare a vieții. Mulți vor dori să vorbească cu tine, să îți ceară sfaturile sau să te coopteze în diverse acțiuni profesionale mai mult sau mai puțin folositoare ție. Alege-ți cu grijă vorbele, gesturile și persoanele cărora le acorzi încredere. Cineva investit cu funcții importante te va observa atent și, la momentul potrivit, îți va aprecia aptitudinile sociale.

Gândește pozitiv! Cel mai dăunator sfat oferit unui om deprimat

Săgetător

Ar fi bine să eviți provocările venite dinspre segmentul profesional. Traversezi o perioada lungă, în care cu greu poți suporta să fii condus de către alții. Inovațiile, ideile excelente pe care le ai destul de frecvent pot fi respinse la prima vedere, însă vei vedea că foarte curând ele vor fi îmbrățișate de toată lumea. Ai răbdare, detașează-te de zumzetul străzii și bucură-te de tot ce te înconjoară!

Capricorn

În primele ore ale zilei sunt momente excelente pentru a te desprinde de cotidian și a studia însemnătatea evenimentelor în care ești implicat. Chiar dacă ești solicitat pentru treburi mărunte de către partenerul de viață sau colegii de muncă, în paralel poți vedea dincolo de planul material. Revelațiile de astăzi îți vor fi de mare folos, întrucât te ajută să abordezi viață de pe alte coordonate.

Vărsător

Ar fi minunat dacă ți-ai lua câteva zile libere și, alături de cei dragi, ai petrece o mică vacanță. Este o perioada în care energia vitală oscilează mult, existând riscul că orice efort sau dispută să te obosească fără rost. Provocările sunt frecvente, unele cu bune intenții, de aceea, fii prudent și controlează-ți reacțiile.

Discuții aprinse cu membrii familiei, dar foarte utile.

Pești

Ziua te predispune la muncă de detaliu și activități care necesită atenție sporită. Posibil să te plictisească ceea ce ai de făcut, dar este bine să te concentrezi și să rezolvi totul. Altfel există riscul că în zilele următoare, când vine weekendul, să te aglomerezi cu treburi restante ce nu mai suportă amânare.

Bazează-te numai pe tine, pentru că în aparență vor mulți să te ajute, dar este doar o aparență.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇