Horoscop zilnic: 22 octombrie

Horoscop zilnic: 22 octombrie

Berbec

Îți dorești putere, faimă, recunoaștere socială și profesională, iar ziua de astăzi dă semne că te apropii de împlinirea obiectivelor tale. Simțul practic se îmbină armonios cu creativitatea și știi să-ți pui foarte bine talentele în lumină, astfel încât să realizezi tot ceea ce-ți propui.

Trăiești un moment prețios, în care, daca folosești la maximum toate pârghiile relaționale și abilitățile profesionale, te poți bucura de un succes de proporții, care se va reflecta și în portofel.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie

Taur

Este foarte important să-ți cunoști valoarea reală, autentică. Să nu visezi la lucruri irealizabile, supraestimandu-ți potențialul, dar nici să te subevaluezi și să te lași oprit de teama de nou sau de eșec. Practic, ești invitat să te gândești, în modul cel mai realist și obiectiv cu putință, ce vrei să obții de la tine și de la ceilalți, ce drum profesional vrei să urmezi pe termen lung, ce relații păstrezi în viața ta.

Consideră că este un moment al bilanțului, iar de sinceritatea cu care îl faci, depinde bunăstarea ta viitoare.

Gemeni

O zi excelentă pentru documentare și strângere de date despre un credit pe care intenționezi să-l faci, o achiziție valoroasă la care visezi, o tranzacție sau o afacere. Asta te ajută să identifici cele mai profitabile variante pentru tine.

În plus, pot veni vești bune de la o rudă apropiată, care se oferă să te sprijine în ceea ce ți-ai propus. Însă, chiar dacă ești foarte inspirat și entuziast de planurile tale, nu uita de relaxare și odihnă.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

ADVERTISING

Rac

Consolidarea relațiilor sociale care pot servi obiectivele tale prezente este cel mai important lucru pe care-l poți face acum, având în vedere că de el depinde succesul unei afaceri sau încheierea unui contract pe care ți-l dorești demult.

Pe de altă parte, poate fi vorba și despre repararea unor relații în care au existat tensiuni, neînțelegeri, conflicte de interese. Acum e momentul să tranșezi astfel de situații, sincer, onest și cu cărțile pe față.

Leu

Zona puterii și autorității este stimulată astăzi și vorbește despre dorința de a câștiga respectul și recunoașterea șefilor pentru meritele profesionale, dar și despre curajul de a prelua conducerea unui proiect de anvergură.

Adevărul este că beneficiezi de susținerea planetelor în ce privește succesul profesional și financiar, deci nu-ți rămâne decât să îți urmărești interesele, fară a fi dominator în relațiile cu colegii și fără a profita de slăbiciunile celor din jur.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

În prima parte a zilei, ești destul de visător și distrat la locul de muncă, ceea ce face ca greșelile să se strecoare cu ușurință într-o lucrare. Dacă se întâmplă așa, asumă-ți responsabilitatea și nu încerca să deformezi adevărul, doar pentru a cădea în picioare.

De asemenea, dacă delegi un subaltern sau coleg cu diverse sarcini, asigură-te că sunt îndeplinite corect și la timp. Practic, întreaga zi stă sub semnul corectitudinii, moralității și adevărului. De aceste valori depind rezultatele tale și succesul profesional.

Balanță

Ambițiile tale profesionale sunt foarte mari acum, însă e bine să fii atent dacă nu cumva ele vin din dorința de a demonstra ceva cuiva sau chiar ție însuți. S-ar putea să simți că, deși te îndrepți vertiginos spre împlinirea unui scop ambițios, de fapt, sufletul tău își dorește altceva. Poate mai mult timp pentru familie, pentru tine și pentru activități spirituale.

Dacă nu ești conștient de acest lucru, fii atent la mesajele pe care le primești astăzi, deghizate în fel și chip. S-ar putea să ai niște revelații prețioase.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

ADVERTISING

Scorpion

O zi frumoasă sub aspectul relațiilor sociale, studiilor și demersurilor care țin de documente. Dacă ai gestionat cu înțelepciune unele tensiuni apărute în sfera profesională în ultimele săptămâni, acum ai șansa să oficializezi un contract sau să începi un parteneriat pe termen lung.

De asemenea, unii Scorpioni, implicați în relații amoroase stabile, care au reușit să depășească o criză apărută în septembrie, acum își fac planuri de viitor și chiar de căsătorie.

Săgetător

În urma unor investigații și cercetări mai atente, astăzi poți descoperi cauza blocajului unui proiect, a neregulilor apărute într-o lucrare sau a subminării autorității tale, în septembrie. Aflând cauza, poți lua măsuri pentru a îndrepta lucrurile, respectiv pentru a-ți repara imaginea și credibilitatea.

Recomandarea Astrocafe.ro este să renunți la suspiciuni și să ai încredere într-o persoană avizată, care te poate sprijini.

Capricorn

Configurația planetară existentă astăzi pe cer sugerează că a venit momentul să faci o analiză lucidă a sentimentelor și relației tale. Te interesează, pe lângă sentimentele care te leagă de persoana iubită, mai degrabă spre ce se îndreaptă relația, ce ai în comun cu partenerul, ce puteți realiza pe termen lung împreună.

Simțul practic primează și tinzi să vezi totul prin lentilele rațiunii sau beneficiilor posibile. Se înțelege că relațiile începute acum au drept catalizator interesele comune și mai puțin pasiunea și dragostea.

Vărsător

Astăzi tinzi să manifești prudență în toate deciziile care vizează resursele materiale și financiare. Asta pentru că dorești să conservi tot ceea ce ai și să protejezi veniturile prezente, evitând orice pierdere și refuzând să-ți asumi riscuri.

Unii Vărsători, sfătuindu-se cu partenerii de viață, ajung la concluzia că e mai bine să facă niște economii sau să împrumute o sumă de bani, pentru a-și achiziționa o casă sau un obiect de valoare.

Pești

O zi excelentă pentru ameliorarea unor tensiuni existente în relația sentimentală. Îți este mult mai ușor să ajungi la inima persoanei iubite, să-i împărtășești sentimentele și așteptările și să găsești puncte convergente în comunicare. Cu sinceritate, onestitate și smerenie, poți reconstrui o relație pe care nu demult o credeai sfârșită.

Un alt aspect demn de luat în calcul este cel reprezentat de posibilitatea semnării unui contract sau concretizării unei colaborări.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇