Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie

Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie

Berbec

Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă.

În plan financiar se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să investești în bunuri inutile. Discuții importante privitoare la salarizare și la condiții de muncă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de aparentele bune intenții ale celor din preajma ta. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.

Taur

Discreția este caracteristica de bază a personalității tale în această săptămână. Ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Consultații, analize medicale și chiar abordarea unui nou stil de viață și activitate.

Este foarte important ceea ce gândești, plănuiești sau faci în aceste zile, pentru că sunt momente deosebite de a porni pe noi direcții personale sau profesionale. Totul este să te concentrezi doar pe obiectivele tale și să joci cinstit cu tine însuți, dar și cu ceilalți.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Gemeni

Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta.

Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. Ai nevoie de o nouă filozofie de viață, acum fiind momente excelente pentru a te orienta spre alte valori morale și spirituale.

Prudență, deoarece se pot evidenția afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Te vei simți mai bine în a doua parte a intervalului analizat.

Rac

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, tolerența și discreția te ajută să depășești totul cu bine.

Noutăți în relațiile cu prietenii și în relațiile cu persoanele care te sprijină în proiectele profesionale. Dispar unele dintre aceste persoane din preajma ta și apar cu totul altele. De asemenea, se poate contura un nou proiect la locul de muncă, proiect care se va desfășura pe cel puțin un an de zile.

În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de a te gândi pe îndelete la ce îți dorești cu adevărat de acum încolo.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

Leu

Este rost de discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. De asemenea, sunt de luat în calcul călătoriile pe distanțe lungi sau trasarea planurilor în acest sens. Prudență și la discuții, și la călătorii!

În plan profesional se deschide o etapă nouă. Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. Totuși, ar fi bine să analizezi pe îndelete ceea ce se petrece în zona socio-profesională, să te sfătuiești cu cineva avizat și apoi să decizi în consecință.

Apar provocări la locul de muncă din partea șefilor și autorităților. De asemenea, relațiile cu prietenii sunt punctate cu note bizare. Nu te baza pe aceste persoane.

Fecioara

Cheltuieli comune cu alții la începutul acestei săptămâni! Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile celor dragi. Achită-ți datoriile la timp!

Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în discuții de anvergură.

Poate intra în discuție și o călătorie îndepărtată sau măcar planuri în acest sens. Călătorii în străinătate și dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate la finalul intervalului analizat.

Balanţa

Relațiile parteneriale te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii, dar și separări, desprinderi de unele parteneriate.

Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile. Se deschid variante noi de câștig de la și prin alții. Pot intra în discuție moștenirile, partajele personale și profesionale.

A doua parte a săptămânii este bogată în informații prețioase legate de lărgirea bagajului tău educațional, plus cheltuieli comune cu alții. De asemenea, este rost să dialoghezi cu persoanele aflate în străinătate sau să planifici călătorii.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

Scorpion

O săptămână foarte interesantă în plan profesional! Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. De asemenea, este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal.

Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, analizează bine situația în care te afli la serviciu și evită dialogurile contradictorii.

Noutăți și în relația cu partenerul de viață. Separare, divorț sau apropiere, oficializarea unei relații care durează de ceva vreme. Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Se conturează cheltuieli comune cu alții la finalul săptămânii.

Săgetător

Se întrezăresc discuții importante cu persoana iubită și copiii. Controversele sentimentale apar din cauză că tu ai așteptări prea mari de la cei dragi. Se închide clar o etapă în relațiile cu cei dragi.

La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ! Relațiile colegiale sunt disonante, astfel că foarte ușor pot apărea contradicții.

Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații și analize medicale. Foarte provocatoare sunt relațiile parteneriale, fie că este vorba despre cele de cuplu, fie că este vorba despre cele profesionale.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor domestice, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. Pentru segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei se închide o etapă importantă.

Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Copiii sunt o temă ce va căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo.

La serviciu se întrezăresc multe sarcini de lucru. Implică-te serios în tot ce ține de îndatoririle tale profesionale, pentru că plata va fi pe măsură. De asemenea, apar îmbunătățiri în privința sănătății!

Vărsător

Multe persoane din anturajul apropiat te vor căuta la începutul săptămânii. Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale.

În plan domestic se deschide o nouă etapă. Schimbări în spațiul de locuit, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale, discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile. Este bine să trasezi planuri domestice de anvergură, deoarece se vor realiza în decurs de un an de zile de acum încolo.

A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii, abordarea unor hobby-uri împreună cu cei dragi.

Peşti

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Cheltuieli, pe de o parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri dinspre segmentul muncii, pe de altă parte. Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce.

Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, în sensul că fie te desprinzi de unii, fie de apropii de alții. Totuși, ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință abia spre finalul acestei săptămâni. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, abordarea unei noi filozofii de viață. Activități domestice și discuții cu membrii familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇