Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Berbec

Ai spor în treburile gospodărești și în discuțiile cu membrii familiei. Pe de altă parte, ar fi bine să te interesezi de rude, de locurile natale, pur și simplu, să faci o analiză a segmentului copilăriei și a persoanelor care alcătuiesc neamul tău de proveniență.

Tranzitele astrale actuale te predispun la relații strânse cu familia, pentru că este nevoie de iertare, iubire necondiționată și depășirea unor etape de viață care trebuie finalizate cât mai curând posibil.

Taur

Ziua îți aduce călătorii pe distanțe scurte, dar și discuții multe cu persoanele din anturajul apropiat. Printre banalități și plictiseli cotidiene vei afla lucruri interesante mascate sub forma unor simple gesturi sau vorbe, chipurile aruncate la întâmplare.

Este bine să fii atent la tot ce se discută în preajma ta, pentru că ți se spun lucruri importante dincolo de aparențe. Ferește-te de a vorbi prea mult, de a lua decizii sau de a oferi sfaturi.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 noiembrie

Gemeni

Datorită persoanei iubite, copiilor sau prietenilor este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Sau la îndemnul acestor persoane există riscul să investești timp și bani, lucru total neprofitabil pentru tine. Selectează cheltuielile, analizează pe îndelete propunerile altora, însă deciziile majore lasă-le pentru zilele următoare.

De reținut că segmentul financiar este vulnerabil, iar veniturile tale sunt reduse deocamdată.

ADVERTISING

Rac

Ai putea considera această zi ca fiind numai a ta și astfel să te comporți ca și cum trebuie sărbătorită în mod special. Chiar dacă dispoziția ta sufletească se schimbă rapid din te miri ce, totuși, fundalul energetic al zilei îți permite să vezi și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale.

Lasă grijile deoparte, concentreaza-te pe ceea ce îți face plăcere și discută numai cu persoanele dragi și de încredere. Seara ai nevoie de odihnă și o plimbare în aer liber.

Mercur în Scorpion (6 – 24 noiembrie). Disconfortul transformării

Leu

Sunt favorizate activitățile intelectuale, dar cele desfășurate în tihna, departe de ochii lumii și de forfota cotidiană. Pentru că organsimul este obosit, iar sănătatea este vulnerabilă, ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare și mai ales plăcute sufletului tău.

Locurile liniștite, încărcate de energie pozitivă te pot ajuta mult. Analizează situațiile și relațiile în care ești implicat, pentru că ai șanse deosebite de a observa lucrurile dincolo de aparențe.

ADVERTISING

Fecioara

Neplăcerile care survin astăzi în relațiile cu persoanele din anturajul socio-profesional pot duce la destrămarea unor colaborări sau înțelegeri vechi. Se pare că mărul discordiei sunt banii și bunurile implicate în aceste relații. Unii vor profit mai mare, alții vor direcționarea profitului spre anumite segmente de viață, iar ție îți va fi dificil că te decizi în aceste privințe.

Stai deoparte de toate aceste frământări, pentru că zilele următoare lucrurile vor reintra în normal.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Balanță

Ești foarte solicitat astăzi, atât la serviciu, cât și acasă de către cei dragi. Totuși, ar fi bine să-ți direcționezi atenția și eforturile mai mult spre segmentul profesional, deoarece se conturează schimbări importante. Deocamdată adie ceva în aer, însă concret ce anume se schimbă și în ce direcție este greu de anticipat.

Tu fii deschis la nou și chiar gândește-te ce anume ai îmbunătăți la imaginea ta publică sau la poziția pe care o ai în cadrul unui grup de lucru.

ADVERTISING

Scorpion

Îți trec o mulțime de gânduri prin minte, dar se pare că cele care vizează segmentul profesional stăruie ceva mai mult. Pentru că acest segment de viață se află sub influența unui proces de schimbare, de multe ori vei reveni asupra a ceea ce se petrece la serviciu.

De aceea, ar fi bine să-ți deschizi mentalul spre schimbare și să te gândești la parcurgerea unui program de formare sau reconversie profesională. Sfătuiește-te cu persoane specializate!

Oracolscop 22 – 28 noiembrie 2021

Săgetător

O zi în care neliniștile financiare sunt  greu de gestionat. Pentru că de ceva vreme cei dragi tot apelează la veniturile tale pentru a-și satisface trebuințele sau mofturile, sigur că din când în când se creează contextul necesar scadenței.

Totuși, tu ești acela care trebuie să pună ordine și disciplină vizavi de cheltuielile comune cu alții. Ești ușor de impresionat de către cei dragi și, mai ales, cedezi rapid la insistențele lor. Fii prudent și lasă sentimentalismele deoparte!

Capricorn

Intervin astăzi aspecte noi în relațiile parteneriale. Partenerul de viață dorește să facă îmbunătățiri în spațiul în care locuiți, să achiziționeze bunuri sau chiar vrea să înceapă demersuri pentru a va muta în casă nouă.

Fii prudent la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a riposta vehement la orice sugestie venită din partea celorlalți. Poți avea încredere în ceea ce ți se spune, mai ales dacă este vorba despre cei apropiați.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă treaba, fie că stai acasă, fie că mergi la lucru. Ți-ai propus să rezolvi mai ales treburile restante, însă se recomandă prudență. Oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Selectează prioritățile și lucrează pe îndelete, în ritmul tău.

Ferește-te de discuțiile ample, mai ales cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalitatea este în continuă schimbare, așa încât răzgândirile pot fi frecvente.

Pești

Relațiile sentimentale te vor atrage în mod deosebit astăzi. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi, vrei dovezi de iubire, tu la rândul tău vrei să le oferi afecțiune, protecție, chiar și niscai surprize plăcute. S-ar putea să nu ți se răspundă cu aceeași monedă, pentru că cei dragi sunt concentrați pe treburile lor.

Se vor bucura de manifestările tale față de ei, dar altădată, când te aștepți mai puțin, îți vor întoarce totul înzecit.

Închisorile din noi…

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇