Horoscop zilnic: 22 martie

Horoscop zilnic: 22 martie

Berbec

Soarele abia ajuns în zodia ta poate aduce dorința de schimbare, de nou început. Aceste zile dau tonul schimbărilor, așa că fii atent la ce se întâmplă și, mai ales, la ce-ți spune intuiția. Dacă ți se închid niște uși în anumite domenii, lasă-le închise. Nu e momentul să forțezi lucrurile, ci e bine să le accepți așa cum sunt. Până și blocajele îți folosesc, fiind niște semne că e timpul să închei niște capitole și să deschizi altele.

Taur

Pentru tine, se creează contextul unor transformări la nivel de conștiință, credință, apropiere de ființă divină. Este momentul să începi niște demersuri de vindecare a relațiilor, trecutului, atașamentelor. Luna în Scorpion te ajută să te faci înțeles și găsești oamenii potriviți pentru a te sprijini. Asta înseamnă că e nevoie să fii deschis, receptiv, atent la semnalele pe care le primești de la cei din jur.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 martie

Gemeni

Noi începuturi se ivesc, în ce privește viața socială, aspirațiile, relațiile cu prietenii. Cu alte cuvinte, aceste segmente de viață au nevoie de un suflu nou, de un proces de revitalizare. Ai ocazia să conștientizezi ce vrei să faci cu viitorul tău, care sunt relațiile care te reprezintă, la cine e momentul să renunți, care sunt proiectele în care merită să te implici.

ADVERTISING

Rac

Zona carierei și puterii, statutului profesional și imaginii sociale primește influențe din ce în ce mai puternice. Practic, această săptămâna este foarte importantă în ce privește începutul unei schimbări de direcție inevitabile. Așadar, fii atent la semne și, mai ales, fii atent la ușile care se închid. Pentru că, dacă unele se închid, e clar că altele se deschid. Așadar, uită-te după acestea din urmă.

Oracolscop 21 – 27 martie 2022

Leu

Modul în care vezi viitorul, convingerile, credințele, filozofia de viață începe să sufere schimbări radicale. Este momentul să lași în urmă principiile învechite, să te detașezi de tot ce nu te mai reprezintă, să recunoști oportunitățile de schimbare a direcției. Probabil unele colaborări se vor rupe, vei renunta la unele contracte și vei îmbrățișa alte mijloace de evoluție, inedite. Astăzi, Luna în Scorpion te ajută să identifici nevoile sufletului tău.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Noul an astrologic abia început anunță schimbări spectaculoase în ce privește situația financiară și nu numai. Este momentul renunțării la unele surse de câștig în favoarea altora, al conștientizării blocajelor, transformării interioare profunde. E momentul să renunți la resurse materiale vechi și să descoperi în jurul tău unele noi, pe care nu le-ai văzut până acum.

Pe de altă parte, unor nativi le poate crește interesul pentru studii ezoterice, cercetări metafizice, spirituale.

Dacă vrei să ajuți la calmarea tumultului…

Balanță

S-a deschis sezonul schimbărilor în ce privește imaginea socială, relațiile, parteneriatele și colaborările. Ești invitat să fii autentic și să triezi relațiile cu sânge rece, să începi să te manifești exact așa cum simți, cu orice risc, să renunți la toate relațiile care te constrâng și să începi altele noi, să faci alegeri în funcție de ceea ce simți și nu în funcție de ce așteaptă alții de la tine.

ADVERTISING

Scorpion

Luna plasată în zodia ta îți stimulează creativitatea, imaginația, intuiția. Trăiești totul cu intensitate maximă, ai parte de experiențe frumoase în ce privește o relație sentimentală sau derularea unui proiect creativ, ai idei ingenioase cărora ar fi bine să le dai curs. De asemenea, aspectele din zona muncii, determinate de Soarele din Berbec, anunță începuturi și decizii în ce privește activitatea profesională.

Abisul dezbinării

Săgetător

Ziua de astăzi îți poate aduce revelații, intuiții, premoniții. Luna în Scorpion te invită la introspecție, retragere în sine, meditație și rugăciune.  Manifestarea necondiționată a generozității și iubirii, iertarea, acceptarea a tot ce este pot face minuni.

Pe de altă parte, sunt posibile schimbări neașteptate legate de muncă și sănătate. Ai grijă de tine și fii atent la tot ceea ce se întâmplă în jur.

Capricorn

Astăzi ai ocazia să trăiești clipe minunate alături de prieteni dragi, să conștientizezi că nu ești singur niciodată și că ai lângă ține oameni pe care te poți baza oricând. Pe de altă parte, există un teren exploziv în zona finanțelor și a iubirii/creativității. Atenție la deciziile pripite din acest punct de vedere, dar și la eventuale conflicte care pot produce pierderi inclusiv financiare.

Vărsător

Luna în Scorpion, în zona carierei și imaginii, creează un context favorabil afirmării și succesului. Este o zi favorabilă exprimării ideilor, manifestării autorității și asumării de noi responsabilități.

În același timp, astăzi, aspectul tensionat între Marte și Uranus, pe semnele Vărsător- Taur, poate crea contextul unor conflicte familiale sau a unor situații care cer decizii radicale, urgențe.

Pești

Luna în Scorpion îți stimulează intuiția, îți poate aduce vise profetice și tot felul de mesaje subtile. Prin urmare, e posibil că unele convingeri, mai ales în ce privește viitorul tău, să fie schimbate.

De asemenea, având în vedere că Soarele îți luminează zona banilor, în aceste zile, e bine să fii atent la evenimentele care au loc și să iei în calcul noi posibilități de valorificare a calităților proprii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇