Horoscop zilnic: 22 februarie

Horoscop zilnic: 22 februarie

Berbec

Eforturile îți sunt atrase atât de segmentul profesional, cât și de cel familial. Sunt șanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare îmbunătățirii condițiilor din spațiul de locuit sau chiar de a achiziționa o casă, un teren sau alte obiecte necesare casei.

Pe de altă parte, oprește-te din iureșul cotidian și apropie-te mai mult de membrii familiei. Ai nevoie de prezența și sfaturile lor.

Taur

Se întrezăresc multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat. Tensiunile mentale și sufleteșți sunt accentuate încă de la primele ore ale zilei. Vorbește puțin și ferește-te de a-ți expune intențiile sau de a emite judecați la adresa altora.

Pe de altă parte, remarcile celorlalți, informațiile în aparență banale, pățaniile povestite în preajma ta îți sunt utile în diverse moduri.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Gemeni

Interesantă zi pentru capitolul financiar! Se pot accentua nemulțumirile vizavi de câștigurile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Ai șanse deosebite de a studia pe îndelete situația din segmentul profesional în care activezi.

Provocarea momentului constă în a-ți șlefui concepțiile vizavi de muncă, plată, colegi. Lasă grijile deoparte și privește partea plină a paharului vieții tale.

ADVERTISING

Rac

Sunt momente deosebite pentru a te gândi pe îndelete la tine, la cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo și de a lua decizii clare în acest sens. Evită tentația de a te implica în treburi care nu te privesc sau care îți consumă bani sau bunuri.

Ai succes doar în acele activități care te ajută să te dezvolți din toate punctele de vedere.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Leu

Detașează-te de tot, ocupă-te doar de treburi ușoare și îngrijește-te. Oboseala își va spune cuvântul, alături de accentuarea unor afecțiuni vechi. Ai nevoie să-ți schimbi stilul de viață, poate chiar și relațiile sau activitatea profesională pe care o desfășori.

În acest sens, te poate ajuta cu sfaturi și informații deosebite un prieten apropiat. Evită pe cât posibil tratamentele alopate și orientează-te spre terapii naturiste.

ADVERTISING

Fecioara

Zi importantă pentru relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii din segmentul profesional în care activezi. Se conturează discuții vizavi de felul în care fie îți îndeplineșți sarcinile de la serviciu, fie legat de modul în care te raportezi la cei care ți-au susținut demersurile profesionale.

Se finalizează o etapă importantă și ar fi bine să renunți de bună voie la oamenii și acțiunile care te compromit.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

Se recomandă prudență la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai unor instituții cu care trebuie să colaborezi astăzi.

Posibil să primești reproșuri vizavi de felul în care îți îndeplineșți sarcinile de lucru sau vizavi de felul în care gestionezi, foloseșți banii și bunurile materiale de la serviciu. Este un moment care va marca finalul unei etape profesionale. Membrii familiei îți pot alina frământările.

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi importantă, pentru că vei obține concluzii deosebite în ceea ce privește desfășurarea relațiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel că ar fi bine să eviţi discuțiile și deciziile majore.

Relațiile cu străinătatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifica de acum încolo, pentru că într-un anume fel îți vor înșela încrederea. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îți va oferi sfaturi deosebite.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Săgetător

Capitolul financiar marchează astăzi un final de etapă. Poate fi vorba despre a-ți achita niște datorii, a rezolva chestiuni financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional.

Este un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Dincolo de lumea fizică înconjurătoare există fațete de nebănuit cu ajutorul celor cinci simțuri. Ferește-te de investiții și ascultă sfaturile celor dragi!

Capricorn

Energia zilei îți oferă imbolduri de a opera ajustările necesare în relațiile parteneriale. Se pare că vei lua hotărâri ferme atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile profesionale.

Poți avea senzația că ți se ridică un val de pe ochi și percepi totul prin alte simțuri decât cele obișnuite lumii fizice. Totuși, deocamdată adună informații, observă atent cum acționează ceilalți și ceea ce spun.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Ar fi minunat să-ți iei astăzi liber și să te ocupi doar de activități ușoare, plăcute sufletului tău. Este posibil să te simți obosit, ba chiar să te necăjească unele afecțiuni vechi. Pe cât posibil, oblojește-te singur și evită consultațiile și analizele medicale.

În sfera muncii este agitație, fiind nevoie să lucrezi mai mult singur. Există tensiuni în relațiile profesionale, dar depinde numai de ține să le dizolvi în totalitate.

Pești

Pentru că ești focusat mai mult pe relațiile cu ceilalți și pe activiatile socio-profesionale, astăzi s-ar putea să primești reproșuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acordă atenție sporită relațiilor sentimentale, deoarece se pot încinge mult spiritele în plan amoros.

Există și varianta să se finalizeze o relație de iubire veche sau, dacă este fundamentată pe baze solide, își va modifica termenii de desfășurare.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 februarie

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇