Horoscop zilnic: 22 decembrie

Horoscop zilnic: 22 decembrie

Berbec

Luna se afla în Leu și le poate da Berbecilor o serie de planuri peste cap. E posibil ca acești nativi nu poată conta în totalitate pe persoana iubită sau pe copii, care se răzgândesc sau anunță în ultima clipă nu mai pot respecte nişte promisiuni. Berbecii vor trebui și stăpânească ieșirile impulsive, înțeleagă situația și ia lucrurile așa cum vin.

Poate fi o zi a socializării pentru Berbeci, care găsesc în afară compensații pentru tulburarea sau agitația din sufletul lor.

Taur

Ziua de azi pare a fi una marcată de pregătiri intense. Taurii vor întâmpine sărbătorile ca la carte. Și, ca fie siguri moșul trece și pe la ei, Taurii pot face o obsesie din aranjarea locuinței. Iar pentru se simt depășiți, Taurii vor fi tentați pună presiune pe partenerul de viață.

Taurul sună mobilizarea acasă, trasează sarcini pentru fiecare în parte, organizează totul. Sub atenta și severa lor coordonare, totul are mari șanse fie gata la timp. Taurii își pun în aplicare viziunea tradiționalistă.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie

Gemeni

Crăciunul bate la ușa, iar Gemenii au rămas ușor pe dinafară. Cel puțin așa vor avea impresia. Prin urmare, Gemenii vor îngroșa astăzi rândurile la cozile de la casele de marcat din magazine, la cozile de la semafor, la cozile de la saloanele de înfrumusețare. Totul parcă e pe ultima sută de metri, Gemenii pot resimți o senzație de sufocare. Acești nativi se trezesc în fata unor acțiuni care ar fi trebuit îndeplinite din timp. Așa Gemenii ar putea facă mai multe lucruri deodată și, dacă e posibil, fie în două locuri în același timp.

ADVERTISING

Rac

Banii nu prea stau astăzi în buzunarul Racilor. Acești nativi se pot simți, în primul rând, darnici. Mai bine zis, exagerat de darnici. În al doilea rând, mai sunt și extravaganți. Racii își doresc probabil ceva special pe masa de Crăciun sau vor facă daruri mai aparte persoanelor dragi. Prin urmare, riscă facă o risipă care s-ar putea -i ia și pe ei prin surprindere.

Bugetul Racilor poate fi scuturat serios astăzi. Ei sunt ca niste copii care văd marfa în vitrină și vor și de-aia, și de-aiaMai ușor cu cheltuielile!

Leu

Cu Luna în semnul lor, Leii pot primească o mică lecție de viață. Ei se pot convinge încă o dată , în ciuda bunăvoinței lor și oricât de mult s-ar fi străduit, sunt lucruri pe care nu pot le urnească în familie. Așa Leii ar putea cam înghită încă o data în sec astăzi și comenteze în sinea lor pe marginea unor reacții ale cuiva drag: “Treacă de la mine și de data asta”.

Dincolo de concluziile pe care le trag în plan personal, pentru Lei este o zi a comunicării și a drumurilor eficiente.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

ADVERTISING

Fecioara

Fecioarele ar putea avea o dispoziție mai ciudată astăzi. Simt a sosit clipa bilanțului în ceea ce privește relațiile lor. Fecioarele pot se gândească foarte mult la oamenii din viața lor, mai ales la cei care le-au făcut sufere pe parcursul acestui an.

Poate fi o zi a frământărilor interioare, a trăirilor intense, despre care acești nativi nu prea sunt dispuși discute deschis. Consumul de energie se produce la nivelul sufletului, de aceea, Fecioarele pot lăsa impresia țin ceva în ele.

Balanța

Balanțele pot își atingă astăzi scopurile, indiferent de obstacolele care se ivesc în cale. Ele o stiu pe a lor și o țin una și bună, astfel încât nimeni nu va reuși le întoarcă din drum. Partea mai proastă este Balanțele sunt nevoite scoață niste bani din buzunar, nu neapărat pentru lucruri de strictă necesitate, ci pentru a întreține niste relații.

Balanțele ar putea fi nevoite facă mici daruri unor persoane cu care e bine fie atente, pentru mai au nevoie de ele.

ADVERTISING

Scorpion

O zi în care Scorpionii s-ar putea se simtă prinși în cleștii cu care au încercat ei -i agațe pe ceilalți. Mai pe înțeles, Scorpionii au țesut niste planuri care se cam suprapun, prin urmare, ei cam trebuie împace și capra, și varza.

Scorpionii care au fost insistenți și care au încercat puna lucrurile la punct în felul lor s-ar putea ia situația pe cont propriu și se bazeze tot mai puțin pe ceilalți. Scorpionii ar putea avea impresia se luptă azi singuri cu morile de vânt, pentru sprijinul celorlalți se lasă așteptat.

Săgetător

Săgetătorilor s-ar putea le iasă astăzi ceva din cap, în sensul trebuie își ia gândul de la nişte planuri pe care le credeau bătute în cuie. Se vede treaba una au pus la cale Săgetătorii și alta se întâmplă la fata locului. Pentru Săgetători, răsturnarea de situație vine ca o lecție pentru dorința lor de a deține controlul.

Oricât au încercat Săgetătorii -i coordoneze pe ceilalți și le facă programul de sărbători, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ei se conving oamenii au planuri care nu coincid cu ale lor.

Venus retrogradă în Capricorn (19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022). Recuperarea puterii interioare

Capricorn

O zi frumoasă din punct de vedere social pentru Capricorni. Acești nativi sunt apreciați și respectați prin simpla lor prezență. Ei sunt, practic, menajați, de parcă nimeni nu vrea -i supere, -i deranjeze. Lumea pare se poartă astăzi cu mănuși cu Capricornii, cărora nu le ies totuși chiar toate pasiențele.

Unele planuri se dau peste cap, iar acești nativi se văd nevoiți se adapteze. Chiar li se recomandă multa flexibilitate astăzi în relații Capricornilor, care trebuie fie concilianți, dacă țin la imaginea și la liniștea lor.

Vărsător

Ziua de azi ar putea -i lase pe Vărsători complet fară vlagă. Vărsătorii sunt atât de solicitați, încât dacă și-ar putea pune o dorință, aceea ar suna cam așa: fugă în vârf de munte, se ascundă într-o grotă și -i lase toată lumea în pace. Ei, bine, imposibil!

Toată lumea vrea -l vadă pe Vărsător, are -i ceară ceva sau poate -i dea ceva. Așa Vărsătorii ar fi bine nu se opună valului care vine spre ei și -i lase pe oameni intre în viața lor astăzi, -i asculte și -i înțeleagă.

Pești

Chiar dacă se apropie sărbătorile, Peştii ar putea trăi astăzi impresia vor lase totul baltă. Ce atâtea pregătiri, ce atâta mâncare, doar Crăciunul și Anul Nou sunt tot zile normale ca oricare altele din calendar.

E posibil ca Peștilor le lipsească motivația de a se implica în agitația tipică acestei perioade. De aceea, nativii Pești trebuie descopere măcar un motiv de bucurie pentru a reuși se transpună în spiritul Crăciunului. Și poate ar trebui puna mai mare preț pe dragostea și sprijinul pe care le au de oferit celorlalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇