Horoscop zilnic: 22 aprilie

Horoscop zilnic: 22 aprilie

Berbec

Relațiile sentimentale capătă o nouă coloratură. Posibil să te îndrăgosteșți și să te apropii mai mult de copii. Tu prin definiție ești sociabil, așa încât perioada pe care o traversăm îți va evidenția și mai mult această calitate.

De reținut că ți se va răspunde pe măsura afecțiunii pe care o oferi. Oferi mult, primeșți mult, oferi puțin, primești puțin.

Taur

Sufletul tău are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale și de fotografiile vechi. Printre activitățile prioritare ale zilei, rezervă momente pentru cei dragi sau pentru a plănui vizite la rude și în locuri de care te leagă amintiri plăcute.

Gama de emoții parcursă astăzi te obosește și-ți sensibilizează mentalul, de aceea, fii prudent.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Gemeni

Emoțiile sunt accentuate, astfel că este dificil să ții pasul într-o conversație sau să fii realist vizavi de situațiile în care ești implicat. Gândurile îți sunt atrase de subiecte ezoterice, de însemnătatea lucrurilor dincolo de aparențe.

Unii cunoscuți vor dori să le oferi sfaturi sau să le povesteșți noile tale intenții. Vorbește strictul necesar și ferește-te de a te implica în treburile altora.

Rac

Se pare că te preocupă variante noi de câștig din activitatea profesională. Este o perioadă în care s-ar putea să primești oferte de colaborare, de pe urma cărora ai avea mult de câștigat cel puțin un an de zile de acum încolo.

Totul este să ai răbdare ca lucrurile să-și urmeze cursul firesc și să nu te grăbesti în luarea deciziilor. După-amiază, răsfață-te cu un masaj sau cu o baie aromată.

SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 – 25 APRILIE 2021. Răsturnări de situații, surprize relaționale și financiare, intervenții divine
ADVERTISING

Leu

Este o zi în care ai multă energie și dorința de a rezolva cât mai multe treburi. Alcătuiește un plan de priorități și urmează-l întocmai. Mulți se vor oferi să te ajute și bine ar fi să accepți.

Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Aceștia vor ceva mai multă atenție din partea ta. Însă deocamdată ai nevoie să te ocupi de tine și de treburile tale personale.

Fecioara

Sunt momente favorabile pentru a desfășura activități departe de ochii celorlalți. Rezervă momente de răgaz și gândește-te pe îndelete la planurile tale personale. Există puncte slabe, pe care le vei depista ușor și pentru care ai șanse de a găsi soluții de îmbunătățire.

Cineva din anturajul profesional îți va oferi sfaturi și idei bune în acest sens. Fii cumpătat în vorbe și reacții!

Oracolscop 19 – 25 aprilie 2021

Balanță

Relațiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de ieșiri în oraș, de întâlniri-surpriză și de conversații de bună calitate. Chiar este posibil să legi relații noi sau să reiei legătură cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai știai nimic în ultima vreme.

Evită să devii prea critic sau să respingi autoritatea altora. Spre seară, oboseala își va spune cuvântul, de aceea, rezervă clipe de odihnă.

ADVERTISING

Scorpion

În plan profesional se pare că ești bine susținut de către șefi și chiar de unii colegi. Unii te vor lăuda, îți vor aprecia meritele și eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alții îți vor căuta nod în papură.

Fii prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măști și minciuni în preajma ta. Indeplinește-ți responsabilitățile cum știi tu mai bine și nu te lăsa impresionat de spusele altora.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Săgetător

Ești hotărât să-ți schimbi filozofia de viață și să abordezi relațiile și evenimentele vieții de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să te orientezi spre a urma un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiți.

Călătoriile pe distanțe lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogățire educativă. Seara sunt momente bune pentru lectură.

ADVERTISING

Capricorn

Segmentul financiar comun cu alții este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare au șanse deosebite de dezvoltare.

În funcție de nevoi și de situația în care te afli, ia legătură cu specialiștii financiari. Informează-te din surse verificate și alege variantele potrivite pentru a-ți asigura banii și bunurile.

Vărsător

Relațiile cu ceilalți sunt animate și foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât evită dialogurile importante.

În special în plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit și decizii rapide. Ar fi bine să-ți revizuiești colaborările în care ești implicat și să renunți la cele care îți aduc prea puține beneficii.

Pești

Ești foarte implicat în activitățile profesionale, existând riscul să faci mai mult decât trebuie și să gafezi serios. Fii prudent și rezumă-te numai la îndatoririle tale.

Colegii se pot necăji și chiar îți pot reproșa destul de zgomotos faptul că îți depășeșți atribuțiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești mai mult. Evită consultațiile și analizele medicale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇