Horoscop zilnic: 21 octombrie

Horoscop zilnic: 21 octombrie

Berbec

O zi în care poți cheltui mulți bani. Cheltuielile principale pot fi pentru îmbunătățirea sănătății, pe analize medicale sau chiar pe intervenții chirurgicale. Fii prudent, deoarece tendința de a te pripi în alegeri și concluzii este la cote mari.

Pe de altă parte, veniturile tale din munca desfășurată la serviciu fluctuează, chiar dacă astăzi este posibil să primești salariul, o primă sau niscai favoruri. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Taur

Cu puțin efort și bunavoință ai putea considera această zi ca fiind o sărbătoare deosebită. În primul rând, îți sunt favorizate rezolvarea treburilor personale, angajarea în acțiuni de anvergură și reorganzarea programului de viață.

Fii prudent, însă, și nu-i forța pe ceilalți să-ți urmeze exemplul sau să-ți asculte întocmai sfaturile. Pentru că stările tale de spirit sunt oscilante, rezervă momente după-amiaza pentru o plimbare în aer liber sau o șuetă cu cineva drag.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie

Gemeni

Ocupă-te doar de treburi ușoare, de rutină. Discreția și detașarea de cotidian îți prind bine, mai ales că atât sufletul cât și trupul tău au nevoie de odihnă, liniște, afecțiunea cuiva drag.

Chiar dacă se întrezăresc multe provocări în plan profesional, te poți strecura fără probleme prin situațiile care se construiesc astăzi. După-amiază, retrage-te în confortul casei și bucură-te de compania celor dragi.

ADVERTISING

Rac

Frământările sentimentale sunt la cote mari de multă vreme. Astăzi vor apărea în preajma ta prieteni, sfătuitori care mai de care mai experimentați la capitolul amoros și care îți vor oferi tot soiul de informații prețioase vizavi de acest segment de viață.

Între dorința ta de a te implica în diverse relații frivole și ceea ce te sfătuiesc ceilalți există o discrepanță. Bine este să asculți și părerile contrarii, dar să decizi singur în consecință.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Leu

Ești foarte solicitat în plan profesional. Mai ales șefii, persoanele cu funcție îți vor cere explicații, rapoarte de activitate sau chiar soluții bune și rapide necesare rezolvării unor demersuri profesionale.

Din cauza restricțiilor financiare, poate chiar a plații incorecte vizavi de eforturile tale depuse la locul de muncă, ești tentat să eviți compania colegilor și răspunsurile solicitate de aceștia. Fii prudent și rezolvă strictul necesar! Membrii familiei îți pot aduce bucurie în suflet.

ADVERTISING

Fecioară

Activitățile intelectuale, cele care îți rafinează sufletul, care îți deschid noi orizonturi culturale sunt cele mai potrivite astăzi. Ocupă-te de îmbogățirea bagajului tău informațional, ia legătura cu oameni interesanți și chiar gândește-te să participi la un curs, reuniune pe teme deosebite.

De asemenea, în prima parte a zilei, călătoriile îndepărtate ar putea fi o alta temă de interes. Spre seară îți priesc discuțiile ușoare pe teme comune.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

Balanță

Ziua este favorabilă achitării facturilor, a relaționării cu instituțiile financiare și a planurilor de investiții pe termen lung. Dispui de suficiente resure materiale, financiare, astfel încât să faci și cumpărăturile necesare, dar și să-ți plătești toate datoriile.

Însă ideile bune pentru plasamentele financiare sau pentru verificarea și planificarea bugetului comun cu membrii familiei sunt favorizate în prima parte a zilei.

ADVERTISING

Scorpion

O zi minunată pentru a pune la punct detaliile colaborărilor în care ești implicat, dar și pentru a te orienta spre altele noi. Chiar ai șanse deosebite de a gestiona relațiile parteneriale, așa cum îți dorești. Gândește-te pe îndelete ce proiecte profesionale te-ar avantaja din toate punctele de vedere.

Vei observa că Universul îți va răspunde și va aranja lucrurile pe gustul tău. Spre seară, fii alături de cei dragi oferă-le sprijin și voie bună.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

Săgetător

Se pare că ai multe de făcut în plan profesional, dar se recomandă să iei lucrurile mai ușor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să o îngrijești pe îndelete. Apelează la colegi să te ajute în chestiunile care te solicită prea mult.

Chiar dacă gândurile îți sunt orientate mai mult spre treburile personale, spre relațiile cu cei dragi, cu puțin efort și bunavoință vei reuși să depășești orice diferend apărut astăzi. După-amiază, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Capricorn

Te poți refugia în compania celor dragi și a copiilor. Chiar dacă ziua îți aduce provocări în plan socio-profesional, faptul că ești deschis spre distracții și aventuri te va face să depășești orice eveniment neplăcut apărut.

A doua parte a zilei îți aduce momente favorabile pentru a te ocupa de un hobby sau de a hoinari printr-un parc alături de cei dragi. Însă ferește-te de a oferi sfaturi sau soluții la problemele altora.

Vărsător

Oprește-te din tumultul vieții și privește atent la familia ta. Ziua este favorabilă relaționării cu neamurile și rezolvării demersurilor gospodărești. Sigur că îndatoririle profesionale îți vor da bătăi de cap, dar având sprijinul celor dragi foarte ușor te vei strecura printre evenimentele zilei.

Spre seară, delectează-ți sufletul cu povești din trecut, discutate într-un ambient plăcut, cu oameni dragi și de încredere.

Pești

Comunicarea prin diverse mijloace este tema principală a zilei. Vorbești cu neamuri, cu prieteni, cu vecini, cu oricine îți iese în cale. Minunat este că îți face plăcere până la un moment, însă apoi totul, întâlnirile, discuțiile te obosesc mult. Printre rândurile discutate astăzi cu siguranță sunt și informații care îți sunt de mare folos.

Evită să îți forțezi mentalul să rețină ceea ce afli, pentru că atunci când vei avea nevoie ți se vor revela cu ușurință.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇