Horoscop zilnic: 21 decembrie

Horoscop zilnic: 21 decembrie

Berbec

Cu Luna în Rac, în zona familiei, căminului și sufletului este momentul potrivit pentru a petrece timp cu cei dragi. Probabil ești invitat sprijini la treburile casei, rezolvi unele probleme legate de locuință, ori ți asumi noi responsabilități zilnice. Pe de altă parte, această zi este potrivită pentru un bilanț și o triere a activităților profesionale.

Taur

Astăzi ai curaj spui exact ce simți, mai ales emoțiile sunt destul de puternice și nu mai pot fi cenzurate. Așadar, au loc împărtășiri fată de persoana iubită, care pot fi o contribuție reală pentru relație. Pe de altă parte, emoțiile intense și sensibilitatea pot fi sublimate în mijloace de exprimare creativă a unui talent.

Gemeni

Luna în Rac activează zona banilor proveniți din munca proprie și direcția în care sunt investite resursele materiale. Viața socială, dar și parteneriatele par fie acum prioritare și absorb aproape toate veniturile tale. Este un moment bun și pentru găsirea unor soluții de economisire.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie

ADVERTISING

Rac

Luna se află astăzi la ea acasă, în semnul tău zodiacal. Emotiile sunt puternice, sensibilitatea și imaginatia sunt la cote înalte, asa că este o zi numai bună pentru manifestări creative sau șlefuirea unor idei. În zona muncii pluteste în continuare confuzia, asa că deciziile importante în această privință e bine să fie amânate sau să fie luate cu precauție.

Leu

O zi numai bună de petrecut în tihnă, departe de agitație și zgomot. Gândul la bani este foarte prezent astăzi, mai ales dacă prin deciziile și cheltuielile din ultima vreme ai reușit -ți subțiezi bugetul foarte mult. Totuși, degeaba hrănești regretele și vinovăția, pentru asta nu-ți va acoperi deficitul material. Mai bine concentrează-te asupra soluțiilor și evită orice extravaganță.

Venus retrogradă în Capricorn (19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022). Recuperarea puterii interioare

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi se pare împarți sfaturi, păreri și sugestii, tuturor prietenilor care-ți solicita sprijinul. Poți simți nevoia protejezi pe cineva și știi o faci foarte bine. Totuși, evită -ți asumi probleme care nu-ți aparțin sau te încarci cu tristețea și plângerile altora. În familie, sunt necesare clarificări și discuții sincere, pentru a dizolva niste tensiuni.

Balanța

Responsabilitățile și sarcinile profesionale devin apăsătoare și dificil de dus la îndeplinire. Asta din cauza comunicării defectuoase, versatilității oamenilor cu care lucrezi sau jocurilor de culise. Așadar, e foarte important ramâi fidel valorilor tale, vezi partea pozitivă a lucrurilor și faci doar alegeri în care crezi.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi ar putea aduce putină lumină în relațiile tale sau ți-ar putea întări niste convingeri. Asta pentru datele care ajung la tine te ajută -ți revizuiești părerea despre cineva din anturaj, eventual -i acorzi circumstanțe atenuante. Totuși, dacă simți o anumită relație nu mai are loc în viață ta, nu e cazul te mai amăgești. -ți un serviciu și renunță la relațiile care-ți iau din putere.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

Săgetător

Pentru tine, poate fi o zi cu emoții puternice izvorâte din teama ai putea pierde ceva: o sumă de bani, un bun material sau niste avantaje. Atașamentele sunt profund resimțite astăzi și se reflectă în toate deciziile pe care le iei. Înverșunarea te poate face treci pe lângă o oportunitate profesională, deci încearcă te detașezi, pentru a vedea o paletă mai largă de posibilități.

Capricorn

Relația conjugala, parteneriatele și asocierile sunt puse astăzi sub lupă. Ești foarte atent la cei din jur, la mesajele care ți se transmit, verbal sau non-verbal. De fapt, ești foarte sensibil la orice stimul exterior, ceea ce poate duce la reacții emoționale disproporționate, adică în dezacord cu realitatea. Așadar, astăzi încearcă renunți la judecăți și etichete.

Care este semnul zodiacal care a dat cei mai mulți miliardari

Vărsător

În pofida tensiunilor existente în cadrul anturajului, cu privire la un proiect comun, astăzi ai parte de aliați, de oameni care te susțin și te recomandă. Nu e exclus te bucuri și de un avantaj material ca un bonus pentru eforturile depuse în cadrul unui proiect. Prin urmare, principiul care funcționează în aceasta perioada este : ”căinii latră, caravana trece”.

Pești

Pentru tine, Luna în Rac înseamnă romantism, sensibilitate, empatie și protecție. Este o zi potrivită pentru gesturi tandre față de cei pe care îi iubești și pentru protejarea relației afective de orice influență exterioară negativă. Dorința de siguranță emoțională se poate traduce prin dorință de a oficializa o relație sau prin nevoia de a lua niste decizii împreună cu partenerul.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇