Horoscop zilnic: 21 aprilie

Horoscop zilnic: 21 aprilie

Berbec

Posibil ca la îndemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor să cheltuiești sume importante de bani. Fii prudent și nu te lăsa impresionat de vorbele dulci, bine ticluite ale celorlalți. Veniturile tale sunt fluctuante, iar de la alții nu se întrezăresc ajutoare materiale sau financiare. Există șanse să scadă aceste venituri și, de asemenea, să se modifice condițiile de muncă.

Taur

Ziua este favorabilă alcătuirii unui program nou de viață, în care să incluzi mai multe acțiuni necesare îmbunătățirii sănătății sau înfățișării tale. Evită tendința de a riposta la tot ce vine din partea celorlalți. Există riscul să strici relații și situații bune. Spre seară, hoinărește prin locurile preferate alături de cei dragi. Compania celorlalți îți aduce relaxare, dar și informații utile.

Gemeni

Indiferent ce se petrece în preajma ta, detașează-te, fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Sunt posibile stări neliniștitoare, insomnii și senzația pregnantă că dincolo de aparențele lumii fizice se țes conflicte. Rezervă-ți momente liniștite și gândește-te în tihnă care-ți sunt temerile concrete. Odată ce le-ai stabilit, conștientizat, jumătate din ele sunt rezolvate.

ADVERTISING

Rac

Oprește-te din iureșul cotidian și privește atent la poziția ta profesională și la relațiile cu colegii de la locul de muncă. Unii te susțin, alții mai puțin, alții îți pun piedici de-a dreptul. Chiar dacă ești tentat să te desprinzi de astfel de persoane sau să ripostezi în vreun fel, de la fiecare ai câte ceva de învățat. Totul este să iei lucrurile ca pe o continuă lecție de viață.

Leu

Este o zi în care ai șanse să înveți câte ceva deosebit de la fiecare persoană întâlnită. Unii probabil că îți vor contesta meritele personale sau profesionale, dar și prin asta vei obține un dram de înțelepciune. Rafinează-ți mentalul cu o carte bună, vizionează un film de Oscar sau vizitează o expoziție de artă. Toate acestea te vor liniști și îmbogăți spiritual.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi citește, informează-te, discută cu persoane din medii diferite, vizionează emisiuni sau mergi în vizită prin târguri de sezon. Indiferent cât de ocupat ai fi cu sarcinile personale sau profesionale cotidiene, cu puțin efort și bunăvoință, ai reuși să faci totul, astfel încă la finalul zilei să te simți mai bogat moral și spiritual. Ferește-te să vorbești prea mult!

Balanța

Segmentul financiar îți atrage atenția în mod special. Posibil să fii nevoit să cheltuiești bani pe facturi, taxe, impozite sau să ajuți pe cineva apropiat cu bunuri materiale sau cu sume de bani. Alcătuiește-ți un program financiar pe cel puțin patru săptămâni de acum încolo, pentru că stabilind acum un buget clar pentru cheltuieli, ai șanse mari să-l urmărești îndeaproape.

ADVERTISING

Scorpion

În plan relațional poți rezolva multe amănunte legate de acțiunile comune cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Sunt posibile discuții aprinse, chiar unii îți pot face reproșuri pentru că ești concentrat doar pe interesele tale în detrimentul celorlalți. Fii prudent și acceptă-ți locul în cadrul echipei de lucru! Ai șanse mai mari de reușită.

Săgetător

Ești hotărât să rezolvi multe sarcini de lucru restante la serviciu, însă și acasă te așteaptă altele la fel de urgente. Ai putea ruga un coleg, la locul de muncă, sau un membru al familiei să te ajute cu treburile propuse spre rezolvare astăzi. Posibil unii să te refuze. Ocupă-te doar de priorități și lasă restul pentru zilele următoare. Ai încredere că le vei rezolva pe toate cum se cuvine.

Capricorn

Ziua este favorabilă dialogului cu persoana iubită sau copiii. Tonul, vorbele, gesturile pot parcurge o gamă largă, pentru că tensiune nervoasă accentuată există de ambele părți. Fii prudent și controlează-ți reacțiile. Partea bună a lucrurilor constă în aceea că se pot lămuri subiecte vechi care undeva, cândva au rămas fie neînțelese, fie lămurite parțial.

Vărsător

Tensiunile apărute în sânul familiei le poți diminua dacă ești înțelegător cu membrii familiei și accepți și părerile lor. Lucrul în gospodărie poate fi împărțit, în funcție de complexitatea activității respective și de putința fiecăruia de a o duce la bun sfârșit. Concentrează-te mai mult pe segmentul domestic și pe nevoile reale ale familiei și casei.

Pești

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să te agaseze la un moment dat informațiile vehiculate în preajma ta sau faptul că multe persoane îți solicită sfaturi sau detalii ale vieții tale personale. Evită să vorbești prea mult și mai ales nu îți divulga intențiile, temerile sau activitățile în care ești implicat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇