Horoscop zilnic: 20 octombrie

Horoscop zilnic: 20 octombrie

Berbec

O zi foarte importantă pentru tine. Luna Plină pe axa Berbec- Balanță aduce în prim plan unele fisuri în relația de cuplu sau în cadrul unui parteneriat. Acum poți regla niște neînțelegeri mai vechi, poți clarifica o situație tensionată și, în final, vei lua niște decizii importante care pot orienta viața ta într-o direcție nouă.

Taur

O zi în care ai acces la unele adevăruri universale sau informații noi, care țin de spirit, cunoaștere profundă, psihologie, Dumnezeu. Este o zi importantă, de aceea e necesar să fii receptiv și deschis, să primești tot ce vine așa cum vine, să privești de pe margine evenimentele, fară să mai încerci să încadrezi totul în „șablonul” tău mental vechi.

Gemeni

O zi numai bună pentru a tria activitățile, proiectele, aspirațiile, chiar prietenii, în funcție de noile convingeri, noua viziune de viață, noile idei. Ziua de astăzi este, dacă vrei, ca o ușă spre o nouă lume, un nou anturaj, un noi proiect. Revelațiile și ideile de acum pot duce către niște decizii care-ți vor influența viața pe termen lung. Ascultă-ți inima și lasă-te ghidat de ea.

Luna plină în Berbec, 20 octombrie 2021. S-a umplut paharul!

Rac

Un moment excelent pentru a elimina din viața ta o serie de compromisuri cărora le-ai dat curs până acum. Imaginea ta, statutul, funcția socială sau, pur și simplu, locul tău în familie, vor fi revizuite. Te-ai săturat să prelungești agonia în anumite situații, te-ai săturat să tot aștepți ca cineva să se schimbe și să speri că lucrurile se vor rezolva de la sine. Cu toate opozițiile din partea familiei, astăzi ești determinat să-ți urmezi propriile alegeri. E important însă să te manifești cu generozitate și delicatețe!

ADVERTISING

Leu

Niște informații pe care le-ai aflat în urmă cu aproximativ o lună pot să-și arate astăzi roadele. Ca și cum abia acum înțelegi ce-ai aflat atunci, abia acum totul începe să capete sens. Creșterea spirituală, evoluția ta holistica este în prim plan acum. Fii deschis la tot ce vine spre tine. Unele mesaje pot fi foarte subtile și pot veni prin vise, de exemplu.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie

Fecioară

Astăzi ai ocazia să pui ordine în situația ta financiară, fie că e vorba de bugetul familiei, fie că e vorba de resurse materiale pe care le ai în comun cu un partener de afaceri. Oricum ar sta lucrurile, e important să-ți asculți intuiția, să îți stabilești niște priorități în privința finanțelor, să te uiți care sunt nevoile tale reale.

Balanță

Ziua de astăzi, marcată de Luna Plină pe axa Berbec-Balanță, este un prilej excelent pentru a face un bilanț în ce privește relația de cuplu, unele parteneriate, asocieri, contracte. Acum poți găsi cele mai bune soluții pentru a orienta lucrurile într-o direcție favorabilă. E-adevărat însă că unele relații, care nu mai funcționează la parametrii doriți de tine, se pot destrăma. Și e mai bine așa.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

ADVERTISING

Scorpion

Luna Plină de astăzi luminează segmentul locului de muncă, activitățile de zi cu zi, responsabilitățile. Este o zi în care poți vedea mult mai clar decât până acum ce nu funcționează, ce poate fi schimbat sau înnoit. Pe de altă parte, acum e momentul să culegi niște roade ale unor semințe plantate în urmă cu aproximativ o lună.

Săgetător

În cazul tău, Luna Plină pe axa Balanță-Berbec luminează segmentul iubirii, creativității, relației cu copiii. proiectelor. E momentul să-ți revizuiești atitudinea față de persoana iubită, să revigorezi un proiect, să vindeci ceva în relația cu copiii. Cert este că evenimentele de astăzi au rolul de a te determina să devii ceva mai flexibil și, de ce nu, mai afectuos și tandru.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

Capricorn

Luna Plină, cu Luna în Berbec și Soarele în Balanță, activează zona sufletului, familiei, căminului și carierei. Este un moment execelent pentru a te uita cu sinceritate la viața ta, la angajamentele pe care ți le-ai luat și alegerile pe care le-ai făcut în ultimul timp. Dacă nu-ți place ce vezi, dacă rezultatele nu te satisfac, poate că e momentul să faci alte alegeri.

ADVERTISING

Vărsător

Astăzi e posibil să finalizezi niște discuții sau negocieri și să semnezi un contract pe termen lung. Poți vedea rezultate clare în urma unor discuții începute în urmă cu o lună. Pe de altă parte, astăzi îți poți lua inima în dinți pentru a spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei relații oficiale. Ceea ce nu e rău, pentru că în felul acesta se lămuresc lucrurile, iar deciziile pe care le vei lua de acum încolo vor fi în avantajul tău.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

Pești

Luna Plină plasată în zona finanțelor indică faptul că a sosit momentul să iei niște măsuri pentru a pune ordine în acest domeniu de viață. E foarte important să te vezi așa cum ești, să fii conștient de calitățile și talentele tale și să le pui la treabă. În felul acesta, vei vedea în scurt timp și rezultatele.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇