Horoscop zilnic: 20 martie

Horoscop zilnic: 20 martie

Berbec

Capitolul amoros este răscolit, astfel că relația cu persoana iubită, dar și relația cu copiii poate lua turnuri deosebite. Există posibilitatea reconfigurării acestor relații. De acum încolo se vor desfășura în alți termeni și în alte condiții. Evită implicarea într-o nouă relație amoroasă! După-amiază, relaxează-te cu activitățile specifice unui hobby.

Taur

Este o zi în care preocupările tale majore sunt legate de casă și familie. Este nevoie să găsești un echilibru între latura profesională și cea personală, în speță cea familială. Se finalizează o etapă importantă privitoare la locul de muncă, astfel că te vei putea ocupa mai mult de cei dragi.

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT: Echinocțiul de Primăvară (20 Martie 2024)

Gemeni

Multe din ideile și concepțiile tale vizavi de semeni și evenimentele vieții vor intra de astăzi într-un amplu proces de remodelare. Sunt momente favorabile pentru a renunţa la balastul mental și sufletesc acumulat de ceva vreme. Lecturile ușoare, vizitarea târgurilor de sezon, dialogurile cu cei dragi te relaxează mult și bine. Călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri.

ADVERTISING

Rac

Financiar ești favorizat, în mod special dinspre locul de muncă. Este posibil să primești bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu, cadouri și favoruri din partea colegilor sau a celor dragi. Totuși, o anumită formă de câștig se va epuiza definitiv, fie că se schimbă condițiile de muncă, fie că ești nevoit să te retragi dintr-o activitate.

Maturizare relațională: Venus în conjuncție cu Saturn în Pești (22 Martie 2024)

Leu

Contextul astral de astăzi îți oferă dinamism și deschidere sufletească spre noi orizonturi ale vieții. Posibil să decizi să te debarasezi de o relație partenerială sau de o colaborare care nu te mai avantajează. Controlează-ți reacțiile și ocupă-te de treburi ușoare. Tratamentele gen spa și plimbările în aer liber îți sunt de bun augur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi ești predispus la izolare și meditații interioare. Sunt posibile revelații deosebite privitoare la domeniul profesional în care activezi, locul de muncă, relațiile colegiale, dar și în privința sănătății. Fii prudent și evită stresul cauzat de gânduri haotice sau temeri mai mult sau mai puțin fondate! Ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi.

Oracolscop 18 - 24 martie 2024

Balanță

Segmentul prietenilor și al susținătorilor din segmentul profesional se va reconfigura începând de astăzi, lucru favorizat de ultimele discuții și evenimente petrecute cu aceste persoane. Posibil să te desprinzi de unele persoane care s-au dovedit înșelătoare. A te orienta spre altele noi este o inițiativa bună, dar las-o pentru zilele următoare.

ADVERTISING

Scorpion

Se pare că te vei decide să acorzi mai multă atenție și eforturi segmentului profesional de acum încolo. Cumva se finalizează o etapă importantă, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile, fiind nevoie de prudență și discernământ. Dialogurile și sfaturile membrilor familiei sunt prețioase acum. Remodelează-ți conduita în plan socio-profesional.

Săgetător

Ești animat de idei mărețe, de filozofii de viață noi, iar dorința de a-ți rafina sufletul este la cote mari. Astfel este posibil să te gândești la abordarea unui program de instruire personală pe termen lung sau într-un cadru organizat de specialiști. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura definitiv, renunțând rapid la persoanele inoportune.

Capricorn

Se încheie o etapă importantă în plan financiar legată de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Sunt momente favorabile pentru achitarea unor datorii acumulate și lămurirea chestiunilor financiare, fie cu instituțiile financiare, fie cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Prudență, deoarece există predispoziţie la cheltuieli majore!

Vărsător

Zi importantă pentru segmentul partenerial, deoarece se conturează un final de etapă. Încă din primele ore ale zilei te vei gândi pe îndelete la partenerii și colaborările care nu te mai avantajează. Susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile și ai încredere în vocea ta interioară. Spre seară îți prinde bine o discuție cu cineva de încredere.

Pești

Sănătatea este vulnerabilă și tentația de a folosi terapii alopate este mare și păguboasă. Contextul astral de astăzi te predispune la tensiuni mentale și sufletești, mai ales că ai mult de lucru și la serviciu. Ține-ți firea, ai răbdare cu tine însuți, îngrijește-te pe baza principiilor naturiste și odihnește-te. Ai nevoie să-ți schimbi filozofia de viață.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇