Horoscop zilnic: 20 decembrie

Horoscop zilnic: 20 decembrie

Berbec

Activitățile gospodareşti îți aduc liniște și relaxare, chiar dacă eforturile fizice sunt mari poate pentru unele dintre ele. Dinspre zona socio-profesională vin tot soiul de provocări, al căror scop este, de fapt, de a te gândi la schimbările pe care ar fi bine să le faci vizavi de relațiile de muncă și de poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Dialogurile cu cei dragi sunt binevenite.

Taur

Se întrezăresc conflicte cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este agitat de tot soiul de gânduri, mai mult sau mai puțin plăcute, astfel că îți este greu să faci față dezbaterilor, indiferent de temă sau de interlocutor. Chiar se pot destramă relații și situații care, totuși, trebuie păstrate bine. Ține-ți firea și nu respinge sfaturile, ideile sau propunerile celorlalți. Vorbește cât mai puțin posibil.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie

Gemeni

Se pare că astăzi vrei să cheltuiești bani mai mult pentru nevoile sau mofturile tale, dar ceilalți nu prea te lasă. Probabil că traversezi o perioadă în care cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii sunt stringente. De asemenea, termenele apropiate de achitare a unor datorii îți creează răsturnări de situație vizavi de planurile tale financiare. Ocupă-te de priorități și atât!

ADVERTISING

Rac

Dinspre ceilalți apar tot soiul de situații provocatoare, care te atrag la prima vedere. Însă, la o a două vedere, pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că ar fi mai bine dacă te-ai desprinde rapid de unele persoane care îți tot pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent mai ales la partenerul de viață și apoi la colaboratori. După o analiză temeinică a acestor relații, decide în consecință.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

Leu

Ai nevoie de odihnă, poate chiar de îngrijiri medicale. Tentația de a te implica în activitățile cotidiene sau cele profesionale este mare și înșelătoare. La prima vedere, ar părea că te descurci, însă pe măsură ce trec orele zilei, vei constata că nu e de glumă cu trupul și sănătatea ta. Fii înțelept și odihnește-te, gândește-te la situațiile fericite din viața ta și alcătuiește în taină planuri noi.

ADVERTISING

Fecioara

Prietenii te atrag astăzi pentru a petrece cât mai mult timp cu ei, însă pentru propriul lor beneficiu. Pe de o parte, vor să afle cât mai multe despre tine și planurile tale de viitor. Însă, pe de altă parte, au și interese materiale, fie să la oferi cadouri, fie să le împrumuți bani sau bunuri. În orice caz, fii prudent și nu te lăsa impresionat de exhibitiile acestor persoane. Spre seară, odihnește-te acasă!

Venus retrogradă în Capricorn (19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022). Recuperarea puterii interioare

Balanță

Sunt posibile răsturnari de situație în plan profesional, dar și în plan domestic din cauza membrilor familiei. Se pare că nu-ți găsești locul nici acasă, nici la serviciu și nici în vreo reuniune cu persoane diverse. Linistește-ți gândurile, ocupă-te de priorități și ai încredere că vei rezolva totul cu bine. Spre seară, o discuție cu cineva drag îți va oferi o imagine realistă vizavi de cele petrecute astăzi.

ADVERTISING

Scorpion

Gândurile îți zboară în locuri îndepărtate, în țări străine pe care ai dori să le vizitezi, alături de cei dragi. Posibil să-ți fie tăiat elanul de unele probleme de sănătate sau de îndatoririle profesionale pe care la ai la serviciu. Lasă grijile deoparte și visează la ceea ce îți doreșți. Pe de altă parte, bucură-te de o carte deosebită, vizionează un film bun sau un spectacol de teatru.

Care este semnul zodiacal care a dat cei mai mulți miliardari

Săgetător

Ziua îți aduce aminte de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau de plata unor datorii vechi către persoana iubita sau către copiii tăi și ai altora. Nemulțumirile vizavi de bugetul disponibil sunt mari în această perioada. Deocamdată te poți descurca cu ceea ce ai. Tendința de a cheltui pe lucruri valoroase este păguboasă, de aceea, fii prudent și controlează-ți reacțiile.

Capricorn

Sunt posibile tensiuni în relațiile parteneriale, neplăcerile pornind fie de la mentalități diferite, fie de la membrii familiei care te solicită mult pentru nevoile lor personale. Farmecul pe care îl degaji în această perioada atrage în preajma ta oameni care vor să se bucure de el. Alții sunt interesați de secretele strălucirii și forței tale vitale. Totuși, păzește-te de vorbele prea mari ale unora!

Prosperitatea autentică nu este un aspect individual

Vărsător

Cu toate că ți-ai propus să muncești mult, să te ocupi de îndatoririle tale profesionale și personale, ca prin farmec planurile tale sunt răsturnate de te miri ce sau te miri cine. Totuși, faptul că rapid trebuie să te adaptezi situațiilor ivite este posibil să te simiți stânjenit. Dar vei putea valorifica mai mult ceea ce se ivește decât ceea ce voiai tu inițial. Ai grijă și de sănătatea ta!

Pești

Astăzi va trebui să te împarți între persoana iubita și prieteni sau colegi de muncă. Tu ar trebui să te poziționezi undeva la mijloc și să nu ții partea nici la unii, nici la alții. Și, totuși, deocamdată cele mai multe și variate neplăceri pot apărea de la și prin prieteni sau prin persoanele din anturajul socio-profesional. Canalizează-ți eforturile spre un hobby sau spre activități sportive în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇