Horoscop zilnic: 2 martie

Horoscop zilnic: 2 martie

Berbec

Este o zi importantă, chiar dacă lipsește activitatea intensă cu care ești obișnuit. Pleiadă de planete din casa a 12-a vorbește, pe de o parte, despre un sentiment acut de limitare și izolare mai mult impusă de circumstanțe decât voită, iar, pe de altă parte, despre nevoia de introspecție, odihnă și confruntare cu consecințele unor greșeli din trecut.

Este momentul revelațiilor și aflării răspunsurilor pe care le aștepți de multă vreme, este un moment de grație divină dictat de Luna Nouă în Pești. Acum unii nativi își pot reformula legătură cu divinitatea, pot găsi resursele interioare necesare pentru a ierta și pot avea capacitatea de a accepta tot ce este în viața lor, căpătându-şi astfel liniștea.

Taur

O zi frumoasă, în care Luna Nouă în Pești se plasează în zona prietenilor și susținătorilor, aducând vântul schimbării și noului început în acest segment de viață. Este momentul să afli cine îți este aproape cu adevărat și cine este inspirat de ideile și proiectele tale, pe cine păstrezi în cercul tău de prieteni și pe cine nu.

Este și un moment de creștere a popularității, prin alegerile pe care le faci astăzi, prin intermediul oamenilor pe care-i cunoști și prin aspirațiile noi pe care îndrăznești să ți le asumi. Un proiect început acum beneficiază de susținere astrală și de teren fertil. Însă e necesar să-ți faci cunoscute intențiile, să vorbești despre ele. Nu se știe cine aude!

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 6 martie

ADVERTISING

Gemeni

O zi importantă pentru carieră. O dată pe an beneficiezi de Luna Nouă în această zona, iar această zi se asociază cu un nou început, bazat pe experiențele de până acum și înțelesurile pe care le-ai deslușit în urma lor, dar și pe dorința intensă de a afla ce-ți place și te inspiră cu adevărat să faci, care este vocația ta, pentru ce ești menit.

Fii atent la semnalele pe care le primești, la răspunsurile lăuntrice, la propunerile care vin. S-ar putea ca toate acestea să-ți indice un nou drum, așa că fii "treaz".

Rac

Viitorul poate fi schimbat prin alegerile pe care le faci clipă de clipă. Iar astăzi, odată cu Luna Nouă în Pești, care se "așază" exact în zona evoluției spirituale, elevării, viitorului, ai șansa de a-ți schimba niște credințe, convingeri și principii, prin apelarea la tehnici spirituale, documentarea despre religie sau creșterea interesului pentru filozofie.

În orice caz, este un moment în care cauți adevărul, în care dorești să privești lucrurile și viața altfel, poate mai detașat, renunțând la control și la înverșunare. Fii atent astăzi și la veștile pe care le afli, dar și la discuțiile cu persoane oficiale sau din străinătate. Se poate contura un parteneriat solid, pe termen lung.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

ADVERTISING

Leu

Luna Nouă în Pești activează zona transformării interioare și a resurselor altora. Așa că astăzi ar fi bine să acorzi atenție în primul rând interiorului tău, chiar dacă nu-ți face prea mare plăcere. Configurația astrală te invită la introspecție, la conservarea energiei și la transformarea unor credințe limitative despre tine și despre lumea înconjurătoare. Ai șansa să elimini blocaje mentale, să descoperi resurse interioare nebănuite, să faci un pas important spre tine și puterea care se află în interiorul tău.

Pe de altă parte, ziua de astăzi poate marca și descoperirea unor noi surse de câștig, cu ajutorul altora.

Fecioara

Dacă ești atent la semnalele pe care le primești din exterior, dacă îți lași intuiția să te ghideze, astăzi poți afla nu numai cum ești perceput de cei din jur, dar și ce nu funcționează și trebuie schimbat în cadrul unui parteneriat sau a unei relații de cuplu.

Este un moment prețios, în care poți face alegeri importante pentru viitorul tău relațional, indiferent de segmentul de viață vizat. Practic, pe baza informațiilor din exterior, poți alege dacă și cum continui o relație. Ziua oferă teren fertil pentru orice nou început partenerial.

Oracolscop 28 februarie – 6 martie 2022

ADVERTISING

Balanță

Pleiada de planete acordată cu Luna Nouă în Pești activează, în cazul tău, zona muncii și sănătății. S-ar putea ca astăzi să ai un impuls foarte puternic de a schimba ceva la locul de muncă sau în preocupările tale zilnice. E timpul să renunți la ceva, pentru a face loc la noi provocări și noi proiecte. Ești invitat să-ți pui creativitatea la treabă, să "gândești" cu inima și să-ți asculți intuiția. Prietenii pot constitui sursă valoroasă de inspirație.

Pe de altă parte, astăzi poți descoperi o metodă terapeutică eficientă, pentru a rezolva o problemă de sănătate. Recomandarea Astrocafe.ro este să eviți orice exces, mai ales de medicamente, și să apelezi la metode alternative de terapie.

Scorpion

Luna Nouă în Pești poate fi o adevărată binecuvântare pentru sufletul tău. Atmosfera astrală a zilei te invită să pui pasiune și iubire în tot ce alegi să faci. Este un moment extrem de fertil pentru orice nou început, fie că este vorba despre planul afectiv, fie despre planul profesional.

Poți să te implici într-un nou proiect profesional, te poți gândi serios să concepi un copil sau te poți arunca fără rețineri într-o relație amoroasă romantică. Imaginația, creativitatea, sensibilitatea, simțul artistic sunt la cote maxime. Manifestările artistice pot fi încununate de succes.

Horoscopul lunii martie 2022

Săgetător

Pentru tine, ziua de astăzi poate avea o încărcătură emoțională copleșitoare. Aglomerarea de planete din Pești activează zona sufletului, astfel că ești invitat să îți acorzi mai multă intimitate, să fii empatic și atent la nevoile celor dragi. Dacă până acum te îngrijorau anumite tensiuni din familie, acum poți găsi o cale de comunicare și poți trece peste multe nemulțumiri anterioare.

Pe de altă parte, poți vedea într-o lumina mai caldă viitorul, tocmai pentru că reușești să te rupi de unele evenimente din trecut, care atunci te-au marcat.

Capricorn

Astăzi ești un adevărat canal de informare. Parcă toate informațiile care circulă în jurul tău trec mai întâi pe la tine. Receptivitatea este foarte mare, așa că fii totuși atent și triază toate știrile și veștile, pentru că în felul acesta poți să-ți canalizezi atenția doar asupra acelora cu adevărat importante pentru tine.

La nivel de comunicare, astăzi se poate transforma esențial felul în care te raportezi la ceilalți, mai ales felul în care-i asculți. Luna Nouă în Pești te invită să abordezi relațiile din viața ta cu mai multă compasiune, generozitate și iubire.

Evadări fără sfârșit

Vărsător

Iată un moment propice pentru a-ți pune în valoare noi calități, pentru a-ți descoperi noi talente și a le pune la treaba. De încrederea în tine, de disponibilitatea de a te pune în lumină și de a-ți împărtăși viziunea și ideile depinde astăzi o schimbare semnificativă și în plan financiar.

Schimbarea atitudinii și creșterea stimei de sine promit un viitor frumos financiar. S-ar putea ca la baza acestuia să stea un parteneriat în care te implici astăzi, sfatul unui specialist sau al partenerului de viață.

Pești

Probabil că tu vei resimți cel mai puternic influențele Lunii noi de astăzi, de vreme ce aspectul are loc în semnul tău zodiacal. Cu atât mai mult cu cât acest lucru se întâmplă o singură dată pe an, iar acum există și o configurație astrală specială care însoțește Luna Nouă.

Așadar, la ce te poți aștepta? În primul rând, la o dorință puternică de a porni pe un drum nou, indiferent dacă e vorba despre domeniul personal sau profesional, la un interes crescut față de tine și nevoile tale, la determinarea de a schimba ceva la tine, la atitudinea ta, aspirațiile tale. Pur şi simplu, nu mai vrei să stai în umbră, ori să te plângi, ci începi să capeți curajul de a schimba ceva cu adevărat în viața ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇